Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Lisää lampaistani

Moips kaikki lukijani!
Oon täällä taas! Hih..
Kirjoittelen lampoistani, niitä on siis kaksi ja ne on tositosi söpöjä. Ne on kaksi vuotta vanhoja. Niiden nimet ovat Papu ja Musta-Pippuri. Niiden kanssa on kiva viettää aikaa. Papu on oma lampaani. Molemmat ovat ahvenanmaanlampaita. Papun villa on siis valkoinen ja kihara, mutta päässä on mustaa ja jaloissa harmaan ruskehtavaa. Papu on paljon Pippuria korkeampi.
Pippurin villa on valkoinen ja sen pää ja jalat ovat tumman ruskeat. Pippuri on matalampi, mutta pidempi. Ensin meillä oli lammas nimeltä Rusina, mutta se jouduttiin vaihtamaan Pippuriin, koska se yritti karata ja kiusata ja pukitella Papua. Meidän pitikin aluksi ottaa Pippuri, mutta kun se myyjä laittoi sitä korvamerkkiä korva menikin halki! No, niimpä me sitten otimme Rusinan ja nyt meillä onkin Pippuri. Pippurin ja Papun äiti oli hylännyt ne, joten niiden luultiin olevan kesyjä, mutta Papu olikin aluksi vain kesy. Pippuri ei antanut koskeakaan itseensä. Mutta kerran viimeviime kesänä, menin niiden aitaukseen laitumella. Pippuri makasi suojassa auringolta, ja rupesin vain hassuna puhumaan sille. Sitten menin lähemmäs ja aioin silittää sitä päästä, KAPPAS KUMMAA! SEHÄN ANTOI SILITTÄÄ ITSEÄÄN! Olin ihan ällistynyt ja siitä lähtien se on pitänyt tosi paljon rapsuttamisesta...

Papu ja Pipa syövät aamusin kauraa ja joskus myös leipää ja illalla ne syövät kaikkea mitä meiltä päivällä on jäänyt ( perunankuoret, porkkanankuoret, kurkunpalaset, huonot salaatin kohdat, vähän huonot omenat, yms.)       ja leipää tai vähän heinää. Ne osaavat myös pari temppua, nousta takajaloilleen, juosta kanssani ja hypätä risujen, esteiden yli. Kesäisin ne ovat pellolla, talvella talomme lähellä aitauksessa ja jos on kova pakkanen ne ovat lampolassa. 

JATKUUUU...KUVIA ON TULOSSA..MYÖHEMMIN.. 

perjantai 24. syyskuuta 2010

Pelien linkkejä!

Moii!
Olen kauhean pirteällä päällä, joten puran pirteyteni kirjoittamalla kaikkien hyvien pelien linkkejä tähän alas.
www.panfu.fi  
No, tämä on kaikista paras! Juhuu Panfu voiton vie!
lpso.com
Ihan hyvä toisena mielestäni.
gosupermodel.com
Mielestäni peli ei ole enää niin hyvä, mutta menettelee.
ggg.com/girlsgames.com
Ggg on täynnä mahtavia pelejä, paras pelipaikka!
http://pelikone.fi
Täällä on myös tosi hyviä pelejä.

torstai 23. syyskuuta 2010

KUUKAUDEN ELÄIN ON..

Tervehdys!
En malttanut olla kirjoittamatta seuraavan kuukauden eläintä, joten kirjoitan sen jo nyt, vaikka tänään onkin vasta 23 päivä..!


SEURAAVAN KUUKAUDEN ELÄIN ON SIIS VALKOHÄNTÄPEURA! 
Peura on toiselta nimeltään laukonpeura. Valkohäntäpeura asustaa mieluimmin viljelyksiin rajoittuvissa lehti-ja sekametsissä sekä purojen ja peltojen laidoilla. Se suosii pensastoisia lehti-ja kangasmaita. Jos se voi valita se karttelee suuria havumetsäalueita. Talvisin valkohäntäpeura muuttaa reviiriltään talvilaitumille, usein suurten kuusikoiden tai männiköiden lähistölle ja asumattomien järvien rannoille, joissa lunta on vähän. Kesäll valkohäntäpeura elelee yksin, talvireviireillä ne oleskelevat 4-8 peuran laumoissa. Valkohäntäpeura on yöeläin, mutta liikkuu myös päivisin. Elinikä luonnossa on harvoin yli 10 vuotta. Valkohäntäpeura aterioi herättyään ensikerran aamunsarastukseen aikoihin ja toistamiseen illalla jatkaen ruokailua jopa yöhön asti. Ravinto koostuu monenlaisista kasveista ja kasvinosista kuten heinistä, ruohoista, varvuista, puidenlehdistä sekä viljanjyvistä, omenoista ja sienistä. 
Valkohäntäpeura nostaa häntänsä pystyyn silloin, kun se havaitsee jotakin epäilyttävää, tuntee olonsa uhatuksi tai kiihtyneeksi, kun se pakenee. Se varoittaa muita peuroja tömäyttämällä etusorkkansa terävästi maahan. Hännän ajoittainen heilauttaminen ruokaillessa on tarkoitettu pitämään laumaa koossa.


Tietolähde: Wikipedia
 ALHAALLA ON PALJON KUVIA VALKOHÄNTÄPEURASTA!



Tuo on niin suloinen!
Söpö katse!
Anna pusu!
Vaara, laukka kohti länteä!
Pikku vasa!







torstai 9. syyskuuta 2010

Lampaani

Moikkelis koikkelis!
Kerron hiukan lemmikeistäni..minulla on kaksi, lammasta, kissa ja koira. Ylhääällä on kuva lampaastani, joka näyttää kieltä ja tämän tekstiin yllä toinen lampaani.

tiistai 7. syyskuuta 2010

NiksiPanda!

Heipparallaa!
Tässä sitä taas kirjoitellaan..
Tämä on NiksiPanda. Tässä blogitekstissä on kaikenlaisia vinkkejä kaikenlaisiin tilanteisiin..Lisään paljon vinkkejä tänne!

Ensin vinkki Panfun tehtävään poikani on piraatti liittyen: 
Tiedätkö mikä sana pitää hypähdellä saarella oleviin kiviin, jos et niin katsopa alas..
William
 

Vierailevat tähdet

Moikkelis!
Kuukauden vierailevat tähdet ovat...
Haastattelin vähän aikaa sitten kahta tavallista pandaa ja kultapandaa. Alla on haastatteluni.
Ensin haastattelin Ninnipandaa (kultapanda)


Lempiruokasi: nuudelit (nam)
Lempiharrastus: partio
Mitä teet yleensä Panfussa? : Teen tehtäviä ja hengailen kavereitten kanssa.
Kivoin kaveri Panfussa? : Maggy!
Lempi paikka : Koko Panfu!
Lempi peli Panfussa: kaikki
Entä muuten? : panfu!
Kivointa kultapandana: käydä vedenalaisessa koulussa
Oletko lukenut blogeja? : joskus vähän
Mikä oli paras blogi: kaikki
Lempi laulaja: Lauri Tähkä
Lempi toiminto: pyörremyrsky
Tässä oli haastattelu Ninnipandasta, joka on tosi kiva ja seuraavaksi Madeleista ja osa myös Sinnistä

Ruoka: ranskanperunat ja nakki
Harrastus: sirkus
Mitä teet panfussa? : pelaan tai ratkon tehtäviä. Teen tehtävää pelasta pokopetsit.
Paras kaveri: Aali
Paras peli Panfussa: pilvipeli ( cloud..öö mites se jatkuikaan)
Entä jos saisi valita kaikkialta netistä? : super model ja Sinni vastaus on sims
Oletteko lukeneet blogeja? : joo, Sinni : joka päivä!
Paras blogi: ( kumpikaan ei tiennyt)
Lempi toiminto: pieraisu(..) sinni: sydänjuttu, vaikkei sitä minulla olekkaan, heitteleminen ja pieraisu
Kivointa Panfussa: kaikki, Sinni: tehtävät


Haastattelen joka kuukausi Vierailevaan tähteen pandoja!
KAIKKI.. JOS HALUATTE, ETTÄ HAASTATTELISIN TEITÄ KIRJOITTAKAA PYYNTÖ KOMMENTTEIHIN, haastattelen kyllä kaikkia, jos ehdin..

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Maggyn kilpailu!


Kaikki mukaan kilpailuun!
Ensin kerron tästä kilpailusta.
Vaatesuunnittelukisan voittivat Huka ja Hassuli. Alla ovat minun tekemäni vaatteet.
Tarkoitus on kirjoittaa kommentteihin kuvaus kummasta vain tekemästäni luonnoksesta, tytöstä tai pojasta. Tarkoin ja kuvauksellisin kuvaus voittaa. 


Palkinto on suuri blogiteksti, julkisuutta panfussa ja kehuja blogiin sekä syntymäpäivä-onnittelut blogissa! Teen haastattelun sinusta ja laitan blogiini! Kelpaako?
Siis osallistua kannattaa.
Kilpailun päättymisaika on syyskuun 30 päivä. Voittajaa haastattelen 2.10. MUISTA laittaa kommentin perään pandanimesi ja milloin sinusta on paras aika haastatella (kello ja päivä, jos mainittu ei sovi) Haastattelen mieluiten illalla..
Korva kuulolla siis!

Pelejä maailmalta

Hellurei!
Tässä on lisää pelejä netistä. Olen itsekkin suurimassa osassa.
Ensimmäisenä LPS0.com peli. Peli on ihan hyvä. Kaikki ovat erilaisia lemmikkejä. Ensimmäinen on kuitenkin aina kaikilla koira. Voi suorittaa myös lemmikkikeruuta. voi kerätä vaikka pupua, koiraa, leppäkerttua!
Pystyy ostamaan vaatteita lemmikille, hoitamaan ja pelaamaan pelejä, sekä kiertelemään ja shoppailemaan paikoissa ja sisustamaan kotia. On kivaa että talolla on myös piha ja lampi kaunistamassa. On kaksi maata joihin pääsee, Hauvola ja Haliwood. Haliwood on niille, jotka pitävät shoppailusta ja muodista, kun taas Hauvola on rauhallinen paikka täynnä puita ja pensaita, penkkejä ja pelejä. Peliä voi pelata tytöt ja pojat, voi siis valita lemmikin muodon. Täysjäsenyys maksaa samalla tavalla kuin kultapanduus. Pelissä voi myös tehdä lemmikkitemppuja ja tavata kavereita. Oikea hyvänmielen peli. Toivottavasti tykästyit. Kannattaa ryhtyä pelaamaan. Mutta harmi on, että ennen kuin tulin tänne kaverini kertoi ettei LPS0.comissa voi enää puhua..

Seuraavana Gosupermodel
Mielestäni tämä peli ei enää ole kovin hyvä peli, kun ei ole maailmaa. Mutta voi sisustaa omaa huonetta ja laittaa mahdollisimman muodikkaat vaatteet. Voi suunnitella suunnittelu-ohjelmassa vaatteita omalle tyypille. Tämä peli on tarkoitettu TYTÖILLE! Pystyy lähettämään goviestejä kavereille. Voi olla myös tavallaan kultapanda, mutta maksaa, enkä olisikaan. On paljon kerhoja, foorumeita, kisoja ja vaatteita. Vaatteet maksavat gopisteitä, joita saa tosi hyvistä pikkupeleistä, kuten muotinäytökset.

Kolmantena Stardoll
Sama periaate kuin gosupermodelissa. Kaikki vaatteet ovat halvempia ja pystyy ostamaan stardollareilla korvakoruista kaikenmaailman rimpsuihin. Mielestäni parempi peli kuin gosu. Ensimmäinen on silti paras!

Neljäntenä Secret Builders
En muista tästä pelistä paljoa, mutta kannattaa koittaa.

Sitten viimeisenä Glub Penguing

Sama periaate kuin Panfussa.
Ihan okei..

Ja jos tiedän lisää hyviä pelejä kirjoitan tietty!! :)

Pikkupoika Krucio

Heipparallaa!
Näkisitpä Krucion. Siinä tapauksessa kannattaa tehdä viimeisin Krucio-tehtävä. Krucio on pieni poika nimeltä Paul. Voi pientä...ja että Kamarian hoivassa. Se taisi olla ehkä viimeinen arvoituskonejuttu.
Tulee sääli etten saanut sitä yhtä hienoa puumajaa..olisi kannattanut tehdä tehtävä joka päivä.
Mutta on ilmassa sentään vielä pieni toivonkipinä!!
Toivotellen Maggy