Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

perjantai 26. marraskuuta 2010

Tänään on pikkujoulu!

Heipdas!
Tänään se on, pikkujoulu! Tänään me syötiin jo joulutunnelmissa jouluruokia, ihanaa!
Huomasitko muuten, että laitoin lisä-mutusteltavaa tuonne, kopioitavaa on nyt siellä ainakin! Kopsattavat ovat tosi kivoja, joten kannattaa käydä kurkkaamassa sinne. Tänään on muuten kultapandapäivä, mutta ei se minua niin kauhesti nyt innostanut. Joko olet hankkinut lammaspuvun? Entä olitko iglubileissä? Tästä postauksesta tulee varmaankin tosi lyhyt, koska lisäilen noita sivuja lisää tuonne, missä on myös kopioitavaa. Kirjoitan myöskin sinne pia miten luodaan oma blogi, jos et vielä tiedä. Muistathan lukea myös Annmaryn blogissa, se pysyy nimittäin ajantasalla!
Pikkujouluisin tunnelmin Maggy
E.S.K, kopioitavaa on lisää mutusteltavaa kohdassa!
 

torstai 25. marraskuuta 2010

Pikkujoulut huomenna, kisan voittaja, kuvioita ja joulukalenteri!

Ihanaa päivää!
Huomenna, perjantaina on pikkujoulu! Paitsi, että koulussa sitä ei vietetä mitenkään muuten meillä kuin, on vain joku tylsä aamunavaus, johon nukahtaa varmaan..
Huomasitko edelleen uuden mallin? Kysyisin yhden kysymyksen teiltä avuliailta. Miten voi lisätä tuohon "sivut" osioon lisää tekstejä? 
Nyt paljastan hieman myöhässä kuka voitti blogikysymysten kisan! Voittaja on..tyttydyy..Maikku!
Ahkerasti osallistuit, onnea hurjasti! Palkintosi toteutuu, kun vain vastaat kommentteihin milloin tulet panfuun haastateltavaksi! Onnea vielä kerran sinulle!

Nyt kerron miten saat laitettua erilaisia kuvioita helpolla tavalla:
☺= Alt ja 1( oikeanpuoleisesta näppäimistöstä, jossa osassa on nuolia)
☻=Alt ja 2
♥=Alt ja 3
♦=Alt ja 4
♣=Alt ja 5
♠=Alt ja 6
•=Alt ja 7
◘=Alt ja 8
○=Alt ja 9
Ja nuotin saa jotenkin ihan omituisesti, mutta mulla se ei toimi  tai sitten en vain osaa laittaa.

Tässä tulee joulukalenteri, josta putkahtaa joulukuun joka päivä jotakin huippumukavaa! Tein sen aivan itse:
 




tiistai 23. marraskuuta 2010

Pakkasta ja pandoja? Ei tule kuuloonkaan!

Jupsistakeikkaa..
Joko se joulu jo olisi. Ja kaiken kukkuraksi on kaamean kraamea pakkanen, kireä sellainen. Kun eteensä katsoo näkee vain punaisina helottavia neniä ja korvia. Ja kaikilla on kylmä. Jokaisesta voisi sanoa, että selvä Petteri Punakuono! Mitä tulee jos yhdistetään soppaan vielä pandat. Pandat eivät ole tottuneet pakkasiin. Miltähän tuntuisi nähdä panda putputtamassa kadulla paksu pipo ja huivi kaulassa. Aikamoinen sotku. Entäpä onko panfussa ikinä joulu? 

Tässä näin voisinkin kertoa mikä tulee olemaan blogini tunnus. Muokkaan blogiani hieman erilaiseksi. Tunnus on..
Blogini pandamainen tunnus. E.S.K
TÄSSÄ SE ON, BLOGINI TUNNUS! EI SAA KOPSATA MISSÄÄN NIMESSÄ!

Tässä toinen ehkä selkeämpi tunnus. E.S.K

torstai 18. marraskuuta 2010

Ensilumi leijui maahan!

Moikkidoikki!
Ihanaa, kun ensimmäiset lumihiutaleet satoivat maahan! On niin tunnelmallista, kun katsoo ulos, niin tuntuu kuin olisi jo joulu. Jouluisilla tunnelmilla siis mennään..
Tuleekohan panfuun ikinä joulu? Mietin sitä vain. Miltä näyttäisi jouluinen koristeltu panfu joulumusiikkeineen? Aika mahtava näky, vai mitä? Olisi. Mutta en tiedä tuleeko talvi sinnekin. Olen tässä lähin kirjoitellut Titanicista ja panfu-jutut ovat jääneet hiukan vähiin. Mutta on kiva välillä sitten ilmoitella kuulumisia panfusta ja uudistuksista. 

Mietin fiksua joululahjaa. Miltä se näyttäisi? Mitä sinä haluat joululahjaksi. Omiin toiveisiin kuuluu..wii. Se olisi kiva saada ja ne pelit on niin kivoja. Olisipa olemassa titanic peli! :)
Muuten, huomasin, että KÄVIJÖITÄ ON REILUSTI YLI 1000! TÄSSÄHÄN AIVAN INNOSTUU. Kiva, että joku pitää tästä blogista..
  Tuon SAA KOPIOIDA, mutta EI käyttää omassa blogissa. Tutkin hiukan teoriaa titanicin uppoamisesta, minusta se on oikein mielenkiintoinen todeksi. Tässä linkki teoria sivulle:http://fi.wikipedia.org
        Nähdään panfussa! 
Tassuttain Maggy

lauantai 13. marraskuuta 2010

TITANIC!

Moipsiskuukkelista sentään!
Olen ihan innostuksesta täynnä! Oletko nähnyt elokuvan nimeltä Titanic? Se on niin huippu!TITANIC PERUSTUU TOSITAPAHTUMIIN JA LAIVA NIMELTÄ TITANIC UPPOSI OIKEASTI TÖRMÄÄMÄLLÄ JÄÄVUOREEN, tarinaan on lisätty Rose ja Jack.
Tässä elokuvasta kuvia ja juttua:
Titanic on jännittävä draama-elokuva, joka on K-11. Titanic on maailman suurin laiva, nimi tarkoittaa etenkin voimaa. Titanicin pää-osassa on Rose, varakkaiden vanhempien 17-vuotias tytär, joka on päättäväinen ja hieman omanlainen. (Näyttelee: Kate Winslett) . Toisessa pää-roolissa on Jack, köyhä suunnilleen samanikäinen suvuton nuorukainen (Leonardo DiCaprio) Rosen sukunimi on DeWitt Bukater ja Jackin Dawson.
He kohtaavat toisensa Titanicilla. Rose ei tahdo elää ja yrittää hypätä aaltoihin, jotka tuntuisivat 10 veitseniskulta. Jack pelastaa Rosen ja heidän ystävyytensä alkaa. Paljastuu, että Jack on taiteellinen ja osaa piirtää ihmisiä täydellisesti. He nauttivat olostaan laivalla tanssien ja syöden. Yhtäkkiä on ihan peilityyntä ja jäävuoria on vaikea havaita. Titanic törmää täpärästi jäävuoreen ja tekee viillon laivaan. Myöhemmin ikkunat särkyvät ja alkaa tulvia. Jack pakotetaan vankilaan valtameren sydämen viemisestä ( Rose sai lahjaksi mieheltä, joka hänen PITI naida, Jack ei vienyt korua) Hän joutuu rautoihin alimpaan kerrokseen käsirautoihin ja alkaa tulvia. Kaikki lastataan veneisiin, naiset ja lapset ensin. Osa miehistä siis kuolisi. Rose ei suostu menemään veneeseen ja pelastaa sähköiskuissa ja jäätävässä vedessä Jackin. Lopulta koko laiva katkeaa ja vajoaa veden alle. Ihmiset jäätyvät..kuka jää henkiin?

Otin kuvakaappauksella kuvan, kun katsoin uudestaan, kohtauksessa he laiva painuu korkealta veden alle. Tosi jännittävä kohta. He ovat ihan laivan päässä..
Antaisin elokuvalle viisi tähteä viidestä tähdestä. Titanicin tunnusmusiikki on Celine Dionin My Heart Will Go On. Voit katsoa videopalkista, jonka nimi on katso titanic, siinä on esimakua Titanicista, jos et ole nähnyt. :)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tässä on vielä linkki sivuun, josta voit katsoa Titanicin mutta erittäin hitaasti, nimittäin se lataa joka kolmas sekunti..ainakin mulla. Tässä linkki siis: http://www.fin-tv.com/titanic/titanic-video_
Ja toinen linkki josta näet videon, jossa laulaa Celine Dion: http://www.youtube.com/watch?v=saalGKY7ifU

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Kolmen kopla, liity tiimiin ja opetellaan kissamaista tanssia!

Mooan maja näyttääpi tältä!
Kissamaista päivää!
Tänään olisi silly moo, mutta en aina ehtisi kirjoittaa siitä, joten jätän sen väliin, ja kirjoitan silly moohon välillä. 


Tämän päivän jymyjuttu koskee uutta tiimiä, johon voi liittyä kuka vain kommenteissa keksimällä itselleen pandanimen tarkoituksen, kuten:
M.A.G.G.Y= Magean Auttavainen Girlymainen Graamean Ymmärtäväinen
A.N.N.M.A.R.Y= Auttopaketti Niksimäinen Nettifiksu Mojovan Antelias Rohkean Ystävällinen
M.O.O.A= Maximaalisesti Osaava Opettavainen Apuri


Tiimissä on tällä hetkellä kolme, koska muita en ole pyytänyt vielä. Mooa ja Maggy yksisama henkilö sekä siskoni pikku-siskoni Annmary. Liity ihmeessä niin lisään nimesi tuohon. En ole keksinyt tiimille nimeä, mutta jos keksit voit tietty ehdottaa! Tiimissä ollessasi autamme muita pandoja panfussa vastaamaan tehtävien, apupandakyselyihin, panfussa liikkumiseen ja muihin kysymyksiin, sekä blogin tekemiseen. 
Tässä bugi, joka tapahtui Annmaryn ollessa maauimalassa...
Pääsiäispupua, grilliä, piknikkiä..
 Kaiken huipuksi minulle kävi tänään näin: Menin tavallisesti panfuun tälläkertaa Mooalla ja sitten huomasin, kun eilen minulla oli loppunut kultapanduus ja minulle oli jäänyt vaatteet!? Ja kultapandamerkkiä ei ollut. Puumaja oli myös prikulleen samanlainen kuin eilenkin..omituista, kun tulin uudestaan panfuun en ollut kulttis enää. Tässä hieman kuvia tästä päivästä ne kulttisvaatteet päällä: 
Istuin kuulla!
Ja kuvia eilisestä. Hyvät kaverini tuossa!
Tässä lähdin juuri Panfusta!
Lenicat on tosi mukava, pollarit!


Pidätimme rosvoa nimeltä iidatuk, majani oli viihtyisä vankila!


Ja taas me, toivottavasti tuulis ja Bloomy näkee kaik!
Sitten linkki yhteen hyvään videoon, siinä on kissojen kuvia ja pätkiä niistä ja TOSI HYVÄ JA RYTMITTÄVÄ MUSA, JOKA SAA TYLSISTYNEIMMÄNKIN MUKAANSA! Harmi vain, että Annmary kuuntelee sitä kokoajan ja jouduin äänittämään sen kännykkään sille, siihen kyllästyy jos kuuntelee liikaa, kuten minä http://www.youtube.com/watch?v=wGSD0vv0Z0s 
 Tässä hieman kissamaista tanssia siihen liittyen
1. Liike on: raavi kynsinesi kuin kissa
2. Pyörittele käsiäsi kuin kissa ui puolelta toiselle.
3. Nuuhki ilmaa.
4. Pyörittele leikisti kuin häntää polvia koukistaen. 
5. Pyörittele leikisti viiksiäsi molemmin käsin.
6. Ota leikisti korvistasi kiinni ja liikuttele mielesi mukaan.
7. Laita "tassusi" eteen ja loiskuttele alas ylös.
8. Tee tiputanssia.
9. Voit kerrata joitakin liikkeitä ja tehdä kertosäkeessä aina samaa.
10. Lopuksi levitä kätesi eteen ja kumarra.
 Voit lisätä omia kissamaisia liikkeitäsi. Kokonaisuus on mahtava! Koita ihmeessä!

Tassuttain: Maggy ja Mooa yksi sama henkilö sekä Annmary  
P.S. Yksi KUVA JOTA EI SAA KOPIOIDA!
E.S.K= EI SAA KOPIOIDA!
 

torstai 4. marraskuuta 2010

Tietovisa ja hymiökisa alkakoon!

Moix!
Tänään alkaa suuri tietovisa! Esitän tässä pari kiperää kysymystä, joihin sinun tarvitsee vain vastata kommenteissa. Tässä 6 kysymystä:
1. Minkä värinen bolly osaa lentää?
2. Mikä on pokopetsien pupun nimi?
3. Kuinka monentena päivänä saa tehdä apupanda kyselyn aj ryhtyä apupandaksi?
4. Mitkä ovat Panfun reporttereiden nimet?
5. Saako kutsua Panfun kautta Panfuun lisää ystäviä?
6. Mitä on bannaaminen?

Vinkkejä suorittamiseen :) :
1. Mene eläinkaupan kuvastoon.
2. Mene latoon, sieltä kuvastosta löytyy ehkä tai kysy joltain.
3. Mene viidakkoon ja paina sitä kioskin näköistä hökkeliä.
4. Mene panfun blogiiin.
5. Katso panfussasi ollessasi alhaalla olevaa ruutua, siinä lukee jotakin.
6. Bannaaminen? Kysy joltakin mukavan oloiselta.

Toivottavasti haluat osallistua! Voittaja saa haastattelun, kuvan, puumaja-esittelyn ja suunnitella uuden kilpailun minulle. Tavataan Panfussa! Ja muuten, kun tuossa ylhäällä on tuo tassun kuva, siinä lukee E.S.K, se tarkoittaa, että ei saa kopioida! Muista se! Tässä tulee hymiökisa:


   Sinun tehtäväsi on kertoa mikä juuri sinusta näistä hymiöistä on coolein?
Voit sanoa esimerkiksi näin: ylimmällä rivillä kolmas vasemmalta katsottuna, haukotuskasvot. Eniten äänestettyä hymiötä äänestäneet saavat palkinnoksi pienen haastattelun!

Muista, että voit tilata minulta yläkuvia, kopioitavaa, esim. pandanimesi ja kunhan vain pyydät kommenteissa!
 Tuo vieressä oleva on päivän kopioitava= S.K
Hyvä kuva Maxista ja Ellasta! Ainakin naurettava! E.S.K


keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Kirje Maggylle osa2/5 Kauppareissu ja todelliset vanhemmat

..Sisälle palattuaan hän halusi avata kirjeen kiireenvilkkaa. Maggy yritti näpertää sitä auki pikkuiruisin sormin, mutta ei onnistunut. Lopulta hän käppäili keittiöön ja otti veitsen käteensä ja tiirikoi kirjeen auki. Sisältä pujahti ulos vaaleansininen paperi. Se oli kirjoitettu kaunolla siististi ja vanhanaikaisesti. -Hmm..Mitäköhän tämä oikein sisältää, Maggy pohti, koska teksti oli melko vaikealukuista ja sen oli taatusti näpertänyt joku vanhavanha panda.
-Hei ja mu-kava tu-tus-tua si-nuun näin kir-jeit-se, Maggy tavasi hitaasti. -O-len Henrik Huuhkajankynsi (sen Maggy kyllä jo tiesi, joten ei tarvinnut toistaa!) ja tahdon muitta mutkitta tavata sinut. Vai, että tavata? No, tavatkoon vaikka heti näin: Mag-gy. Mutta ehkei hän sitä tarkoittanut, vaan että tahtoisi nähdä minut omin silmin. Mitä nähtävää minussa on? Maggy levitti käsiään. -Olen tuiki tavallinen melko köyhä panda maailman kolkasta.
Maggy jatkoi lukemista: -Tule tapaamaan minua, minulla on sinulle nimittäin yllätys! Osoitteeni on: Merenhaudantie 13, Hautuu. Kuulosti hieman epäilyttävältä. Asuinpaikkakin on melkein Hauta..Ehkä hän olikin kaukainen sukulainen? Maggyllä oli paljon sukulaisia ja hän kävi usein tapaamassa Minerva-isomummoaan. Minerva oli Maggylle tärkein sukulainen. Maggyn vanhemmat asuivat kaukana hänestä monien satojen kilometrejen päässä. He eivät olleet hänen oikeat vanhempansa. Maggy tiesi sen heti viisi vuotta täyttäessään. Maggyn vanhemmat asuivat Norjassa, mutta he menehtyivät kiipeily-onnettomuudessa. Maggyssä on kyllä jotakin norjalaista näköä, aika paljonkin. Oikeitten vanhempien nimet olivat Helin ja Milow. Heti tietäessään, että vanhemmat jotka hoitivat häntä, eivät olleet oikeat, hän muutti isotädille ja muuttaessaan pois, siitä lähtien hän on asunut siinä samaisessa mökissä. 
Nyt Maggy aikoi mennä kauppaan. Hän haki olohuoneesta laatikosta kauppakassin ja nappasi keittiöstä suuhunsa suklaarusinoita ja maapähkinöitä. Ne olivat Maggyn suurta herkkua. 
Maggy vaihtoi usein vaatteita. Hän pitää erivärisistä vaatteista ja hiuksista. Korvikset ja kaulakoru ovat tärkeitä. 
Maggy lukitsi oven ja talsi portista ulos varuillaan, jos vaikka susi sattuisi hyppäämään eteen. -Ei pihaustakaan Maggy. Osaat olla kyllä hiljaa, Maggy sepitti itselleen. Hänen kasvoilleen lensi lehtiä ja tuuli yltyi, mutta lakkasi pian. Maggyllä oli aika pitkä matka kauppaan, peräti neljä kilometriä! Ja kun tultiin takaisin vielä kauppakassi kädessä..Vihdoin hän saapui kaupalle. Kaupan nimi oli Ollin sekatavarakauppa. Katonrajassa oleva kello kilkatti, hänen astuessaan sisälle. -Päivää Maggy, kuului heti Ollin suusta. Maggy vastasi kohteliaasti. Hän oli nimittäin kaupan vakio-asiakas. Ottaisin taas voita...-Maitoa, piimää, ruisleipää, kaurahiutaleita, jauhoa, vadelmahilloa, perunoita, suklaakeksejä ja -rusinoita, pähkinöitä sekä punajuurta, Olli sanelmi ennen Maggyä. -Tismalleen, mutta jätetään punajuuri pois, koska sitä on jo kotona tarpeeksi. -Sopii neiti. Se tekee tasan 32 pandakolikkoa. Juu, olkaas hyve. Maggy katseli kaupan muita asiakkaita, he näyttivät ylimielisiä ilmeitä. -Keitäs he? Maggy kuiski Ollille. -He ovat tutustumassa kaupunkiin, Maggy vilkaisi erästä pandamiestä, jolla oli mahdottoman pitkät viikset, valko-mustaraidalliset puvun housut ja takki, sekä kaiken kukkuraksi silinteri. Olipas hän pynttäytynyt, mutta olisi voinut silti laihduttaa hiukan, hän oli liian pullukka, löllyvä lihavuori, Maggy tuumi naureskellen mielessään, kuvitellen mitä kaikkea tuohon mahaan oikein mahtuisi, pienipolkupyörä vähintään..-Näkemiin, Maggy sanoi, kun Olli oli pakannut tiskin ääressä kaikki erivärisiin muovipusseihin. Maggy piti paljon väreistä, etenkin raikkaista. Lopulta kello kilisi ja Maggy astui ulos. Oli alkanut tihkusade. Hän mietti koko matkan miltäköhän kirjeen kirjoittaja näytti.  Ehkäpä hän oli parrakas taikka pitkäviiksinen, tai kalju tai hevihemmo, taikka punkkari? Millaiseksi sinä hänet kuvittelet?

tiistai 2. marraskuuta 2010

Kirje Maggylle osa1/5 Hysteerinen Maggy

...Maggy, pieni panda asui yksikseen mökkerössä, kaukana muiden taloista, aivan metsän lähellä. Hänen talonsa oli aidattu petojen varalta. Hän sai aina varoa, jos meni ulos. Nimittäin lähimailla liikkui susia ja ilveksiä ja karhuja.

 Oli lämmin aamu ja Maggyn herätyskello pirisi kuutta. Maggy haukotteli pitkään ja venytti jalkansa niin pitkiksi kuin ne ylsivät. Lopulta hän nousu tilkkutäkkinsä alta unenpöpperöisenä. Hän meni huuhtomaan kasvonsa ja pesi hampaat. Hän laahusti keittiöön ja tuijotti tuimana kaappiin. -Eihän täällä ole mitään suuhunpantavaa, Maggy voihki. Hän mateli toiselle kaapille, joka sattui olemaan jääkaappi. -Vain punajuuria ja hillosipuleita..voi että.
Maggy kurkkasi pakkaseen, joka hänellä sattui olemaan pikkuruinen: -Vain mansikoita viime vuodelta. Maggyllä oli minimaalinen piha, jossa oli kasvimaa ja sen vieressä kasvihuone, jossa hän kasvatti tomaatteja ja kurkkua.
Kasvimaalla kasvoi porkkanaa, perunaa, sipuleita, mansikoita ja raparperiä. Kukkiakin oli tietty ja ne olivat oikein somia. Hän puki yllensä nämä vaatekappaleet:
 Maggyn lempikuteisiin kuuluivat kylpytakki ja sairaalahattu aamuisin. Mutta vain aamuisin. Hän vaihtoi vaatteet päivällä, keskipäivällä, iltapäivällä, illalla ja keskellä yötä. Maggyn tapaista olla hysteerinen. Joskus Maggy nauroi ja itki samaanaikaan. Se se oli totisinta totta ja hysteerisintä. Maggy malehti ulos postilaatikolle vilkuillen ympärilleen petojen varalta. Ne nimittäin pitivät pikkuisista pandoista. Ulkona oli viileä ja tuuli kävi hiljaa. Oli virkistävä ilma. Maggy avasi laatikon avaimella ja kas kummaa, ulos pulpahti kasapäiten uutisia, mainoksia ja laskuja sekä..jokin kirje. Käsiala oli epäselvää. Maggy Treestonelle Henrik Huuhkajankynneltä. Kuka kumma hän oli? Hysteerinen mysteeri..