Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

perjantai 28. tammikuuta 2011

Uusi maskotti blogiini!

..Jepulis. Eli minä. Uusi Maggyn blogin maskotti olen minä, eli suloinen pieni Heart Wooby! Maggy teki äänestyksen mikä on ihanin lemmikki. Sen perusteella Maggy valitsi siis minut. Ainiin, hupsistakeikkaa, unohdin aivan esitellä itseni! Olen siis Heart Wooby, kuten jo tiedättekin ja olen aika hassu ja huumorintajuinen, kuten myös unohtelevain. Nimeni on Amorosie. Tai oikeastaan koko nimeni on Amorosie Felina Rose Wooby. Amoroso tarkoittaa oikeasti rakastettavaa, mutta Maggy vaihtoi hieman vimppoja kirjaimia. Kirjoittelen joskus Maggyn postauksissa, ehkä seuraavalla kerralla. 
Olen Maggyn Blogin uusi maskotti nimeltä Amorosie!
Ja muistakaa lukea ihmeessä "Maskottien omaa sivua", sinne tulee kohtapuolin esittelyä minustakin..joskus..Toivottavasti Maggy ei unohda sitä! 

Kultispäivä jälleen!

Heipsan pikkupurukumipandat!


Kukkaketo, mutta pieni sellainen..

Huomatkaa, mistä ilmestyi tuo pieni pulloposti?
Ja hauskaa kultapandapäivää! Viime kultiksesta onkin jo aikaa..Ehkä se johtuu siitä, että silloin oli se tuplakultis. Eilen lupasin laittaa kuvia kukkakedoilta Panfusta, mutta kappas kummaa, löysinkin vain kaksi kivaa keväistä paikkaa. Tässä siis ne:  
Kevään kunniaksi kannattaa ottaa kunnon rentouttava suihku!
 Lettukioskista saa taas lettuja! Toisin kuin eilen..Mutta arvatkaas minne tämä kioski on nyt mennyt? Linnan sisäpihalle! Eikun lettuja läiskimään! Hups, unohdin tyystin, että letut on taas loppu! Noh..Nauttikaas kuitenkin kultiksesta♥
Tassuttain: Maggy (tällä kertaa kultiksena :) )

torstai 27. tammikuuta 2011

Pientä uudistusta blogissa

Hellouh Pandapallot!
Eilen ajattelin tehdä pientä pintaremonttia blogiini..joten muokkasin hiukkasen sivuja tuossa "lisää mutusteltavaa" kohdassa. Huomasin, että kilpailu-kohdassa oli joku vanha jouluruno-kisa! Hassua! Tein myös sellaisen kivan kuvan ja kekkasin kaksi kilpailuakin sinne. Teen myös Lemmikki-hoitolan, jossa voi adoptoida oman pandan. Ethän oikeasti varasta tätä ideaa! Ja, tuo yläkuvakin on aikas uusi. Taisin muokkailla myös muita sivuja. Käy kurkkaamassa!
Tänään Panfussa voit jatkaa jättipandan tehtävää. Jättipanda käskee sinun etsiä Panfusta jonkin söpön, pienen ja vihreän eläimen. Etsi se siis, sen jälkeen pitää odottaa ensi viikkoon. Luvassa siis yllätyksiä!

Lettukoju on siirtynyt linnan edustalle. Troy kertoi, että kaikki letut ovat poissa ja kioski Troy mukanaan oli kulkeutunut sinne. Onneksi lettuja on helppo tehdä, joten saat niitä huomenna jo taas! Taisi olla pikku Paul asialla..Tässä hieman kuvia tapahtumista tältä päivältä:

Tässä vinkki vihreän söpön ja pienen eläimen etsimiseen..
P.S. Muistuttakaahan, että laitan ensi postauksessa kuvia, kun Maggy istuskelee kukkakedoilla, eri puolilla panfua. Huomasin juuri, että minulla on 43 lukijaa! Neljä lukijaa lukee blogiani ilman profiilia lukijoissa, ehkä sinullakin on "salaisia" lukijoita.

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Oho!

Tervehdys pandaset!
Tänään kävin Panfussa, kun kuulin yhdeltä kaveriltani koulussa Panfun uusista jutuista. Panfussa on kevät! Ihanaa! Halusinkin jo eroon lumesta..
Ennen en päässyy pikku Paulin huoneeseen, mutta nyt se onnistui!!
Paul on tosi söpö! Vaikka kylläkin Krucio..
Ja arvatkaas mitä, lettukioski on kadonnut kaupungista! Letut vievät urheilukentälle.. Ehkä pikku Paul liittyy tähän jotenkin, Paulhan on kamala lettuhirmu ja syö valtavasti lettuja!
Tänään bussissa suunnittelin Mollyn (Molly3) kanssa yhteistä blogia, jota me molemmat kirjoittaisimme, mutta postaaminen siinä blogissa jäisi hiukan vähiin. Me laittaisimme sen blogin nimeksi Mooan (minun toinen panda) ja Violetin (Violet3, Mollyn panda) Panfu-Blogi. 
Tänään (26.1.) saa tavarakoneesta kahvinkeittimen! Jeii! 
Voisiko joku muuten kommata milloin taso nousee seuraavan kerran, koska mä saan seuraavalla tasolla haamuasun!
Tässä kuvia vielä tältä päivältä. 
P.S. Oletteko muuten keränneet jo jättipandalle viisi mätää omenaa? Kuulemma siitä saa joskus jotakin..
Paulin huone

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Wow, mitä juttuja Panfussa!

Heippodei!
Panfu sen kuin paranee kokoajan! Ja lisää uusia juttuja on tulossa..Tällä hetkellä kaupungissa on Troy niminen panda, joka omistaa pienen tekemänsä lettukioskin. Sieltä saat joka tunti yhden letun, jonka voit sinkauttaa minne tahansa! Aivan mahtavaa. Paitsi, että en saanut kuvaa, kun se lettu lätsähti maahan niin nopsaa :)
Troy odottaa sinua kaupungissa pienessä lettukioskissaan.
Oletteko muuten huomanneet, että linnassa, Kamarian tornin yläpuolella on Paulin huone. Siellä on kuulema leluja ja kaikkea muuta sellaista. Mutta minä en päässyt sinne! Edessä nökötti vartija..
Ja huomasitteko te jo uuden kuvan, kun tulet Panfuun? Tässä kuvia uusista jutuista lukuun ottamatta sitä Paulin huonetta..
Tällainen kuva tuli minulle, kun käväisin Panfussa

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Viikon pandamainen erikoispostaus

Helouh!
Kirjoitan, jos ehdin jokaisella viikolla tällaisen erikoispostauksen. Tämän viikon exstrana etsin hyviä Panfu-videoita ympäri nettiä! Toivottavasti joku edes on hyvä..
Tässä ekassa on mun mielestä tosi hyvä musiikki, kannattaa kuunnella♥ Ja tää eka liittyy Ellaan ja Maxiin.
Ja tämä toinen on jokin kummallinen..





Maggyn uni

Ciao pandaset!
Arvatkaapas mitä? Näin viime yönä unta oikeasti Panfusta, vaikka olin ollut viikon "lomalla" blogistani.
Tämä juttu on sitten ihan totta! Uskokaa pois. Tämä uni on sitten toosi kummallinen ja pomppiva.

Unessani menin Panfuun Maggylla. Päädyin johonkin paikkaan, joka oli pieni laituri, ja vieressä oli vene, jossa nukkui Krucio!! Sitten huomasin, että päälläni oli pellennenä, pitkä värikäs täplätakki, vihreät kengät, ne silmälasit, jotka sai Krucio-tehtävästä..! Olin hiukseton..
Sitten tietokone lähti lataamaan uudestaan Panfuun. Päädyinkin Ellan ja Maxin blogiin, jossa oli aarre-arkku (mikä oikeasti tulee) ja sen vieressä luki: Tahdotko viruksen koneeseesi?! Täysin sekoa. Selasin alemmas ja se oli täynnä hulluhkoja piirrettyjä kuvia Panfusta. Ellan ja Maxin kanssa oli alkanut kirjoitella Krucio!!? En ehtinyt nähdä sen enempää, kun päädyin uudestaan Panfuun puumajaani. 
Olin muka käyttänyt ilmaiskultapanduutta viikon (niin olin oikeasti käyttänyt) ja se jatkui, vaikkei olisi pitänyt! Seuraavaksi näin itseni Maggyna (pandana) soutamassa järvellä, joka oli täynnä lumpeenlehtiä. Veneessä istui myös ystäväni Molly3 ja hänen päässään oli ulpukka! Juu..
Sitten kuului ääni: Joudut pitämään kultapakettiä, koska soudi vain koko kesän, etkä mennyt Panfuun! :?
Mooan päällä oli valkoinen hieno mekko ja hiuksina vaalean -ja tummanruskeat hiukset. 

En pystynyt ohjaamaan liikkeitäni Mooalla ja päädyin johonkin "puumajaan", jota oikeasti ei edes ole Panfussa! Sellaiseen, joka oli pieni, niinkuin heinävaraston ja nukkekodin yhdistelmä. Etuseinää ei ollut ollenkaan ja koppero oli muutenkin hieman sivuttain. Takana näkyi metsää. Puumajan omisti jokin Anni. Siellä oli vain kaksi valtavaa ruskeaa lumihiutaletta esittävää pömpeliä. Siinä oli kolme kerrosta ylimmässä oli kasoittain heinää. Seuraavaksi tapahtui kaiken kummallisin juttu! Jouduin Kamarian torniin ja siellä olin pandana nimeltä Tuuri_Panda! En ikinä kuvittelisikaan tekeväni pandaa nimeltä Tuuri_panda? Seisoin avuttomana tavishiukset -paita, -ja lasit päässä! Toisella puolella tornia oli tismalleen samanlainen panda. Keskellä möllötti pienennetty panda, nimi oli muistaakseni Tiina. Tämä panda sanoi minulle: Voitko sä sanoa, että "hyvää talvea" ääneen sellaisin hienoin koristekirjaimin? Vastasin, että eihän se onnistu. Sitten tämä panda näytti mallia. Sanoin sitten niin ja Tiina sanoi jotain. Hän näköjään teki yläkuvaa. Lopuksi päädyin puumajaani Mooalla ja se oli täynnä samanlaisia pandoja, kuin Tuuri_Panda. Joku kysyi: Kuka tuo kuokkavieras on? Huusin, että minun..Olisi pitänyt sanoa, että omistan tämän majan. En ehtinyt, kun sisko tuli herättämään minut.

 Olipa kummallinen uni!

Luistinrata Panfussa!

Moii taas!
Oletteko jo käyneet katsomassa Panfun uutta luistinrataa. Se on ihan mahtava! Saat Mannylta lainaksi punaiset luistimet, joilla voit kaarrella kauniisti jäällä! Mutta Manny lainaa luistimiaan vain maanantaiksi..Katsokaahan tätä kuvaa!
Panfussa luistelemaan houkutteleva tuliterä luistinrata!
Menin Panfuun vielä Mooalla. Sillä oli ollut kultapanduus vielä viimeisen lomaviikon, ja kappas kummaa -taiteilijavaatteet olivat jääneet Mooan päälle! Ja kultishymiötkin toimivat ja puumaja oli kultistavaroiden peittämä teltta. Jippii! Napsin kuvia, jotka sitten laitan joskus..ja sitten hain Mooalle luistimia..ja, kun koitin laittaa ne päälle, värillinen kultapandatausta hävisi..nyyhky. No olinpahan enemmän kultiksena!
Kultis toimikin,,
Muistattehan, että sunnuntaina pitäisi blogiini aina tulla sunnuntaisin Panfu-Sunnuntai (Viikon exstra)!
Ja muistathan myös, että en kirjoittele kouluviikkoisin jos en ehdi. Syynä koulukiireet yms.
Ethän kopioi! Oho, en huomannutkaan, että tämäkin kuva liikkuu..

maanantai 10. tammikuuta 2011

Asiaa, asiaa ja asiaa..

 Helouh..!
Sorii, kun en oo kirjoittanut, koska mun toisella pandalla, oli jokin tositosi vanha kultapanduus sähköpostissa ja käytin sen loppuun.. :D
Otin miljoonasti kuvia ihanista asuista taidemaalarista tulevaisuuden asuihin! Mutta, kun otin peräkkäin, niin unohdin tietty tallentaa vanhat..mun tyyliini :)
 Tässä postauksessa on sitten vähän kaikenlaista..
Oletteko te huomanneet ihkauuden linnan terassin? Se on kerrassaan upean fantastinen! Tässä kuva, kun olin kultapandana Mooalla terassilla.
Aivan fantastinen terassi!
 En malta odottaa, millaisia uusia juttuja ne panfuheput keksivätkin! Panfuun on kuulemma tulossa jokin aarre-arkku, jossa on kaikenlaisia askartelujuttuja. Sitten Ellan ja Maxin blogissa luvattiin myös uusi tehtävä! Millainen se mahtaa olla? Toivottavasti jokin jännittävä..
Tänään näin Panfussa taas wanhanwanhan kaverini nimeltä Eva1. Tässä kuva meistä:
Me ollaan hyvät kamut!
  Oletko katsonut muuten tuon videon tuossa edellisessä tekstissä? Tein sen Movie Makerilla. 
Se oli sitten eka videoni! Teen blogini kohtaan "lisää mutusteltavaa" vielä yhden kohdan (siihen ei mahdu enempää kuin kymmenen), nimeltä Tekemiäni videoita tai, että elokuvateatteri. Mollyn idis se Elokuvateatteri :D. 
Sitten hiukan huonompia uutisia. En pysty kirjoittamaan blogiani yleensäkään keskellä viikkoa, syynä koulukiireet yms. Joten kirjoittelen sitten viikonloppuisin, jos ehdin, nimittäin blogin kirjoittaminen on ihanaa! Sunnuntaiksi teen, jos ehdin naputella, sellaisen exstran, jonka nimi on Panfu-Sunnuntai (viikon superexstrapostaus). Ja niissä on sitten kaikkea hassua ja hupsua ja ohjeita ja sun muuta sellaista.
Mutta nyt moikka,
Tassuttain Maggy (luithan tuon etten voi kirjoittaa viikkoisin?)

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Tein Panfu-Videon!

Helouh kaikki pirteät pandat! Tein itse tällaisen Panfu-Videon! Toivottavasti pidätte, koska sen tekeminen vei aika kauan. Tein siis tämän videon Windows Movie Makerilla. Sen pitäisi löytyä melkein kaikista koneista ohjelmista. Minulla meni aikansa, kun ymmärsin miten sitä käytettiin..
Teen joskus vielä lisää videoita Panfusta! 
Tässä videossa on molemmat pandani, Maggy ja Mooa. Siinä on myös joitain hyviä kavereitani Panfusta..Tuo alkukuva, mikä tuossa näkyy, jäi toosi suhruisaksi..Toivottavasti kelpaa! 
Psst..Minulla ei ollut ladattuna koneelle mitään hyviä kappaleita, joten jouduin tyytymään lataamaan yhdeltä cd-levyltäni tällaisen kappaleen taustaksi..
P.S. Uusi profiilikuva tulossa♥ 

tiistai 4. tammikuuta 2011

Omituinen juttu tapahtui

Heippodei ahkerat Panfu-pandaset!
Oletteko lukeneet Panfu Blogista, että Ella, Max ja Kamaria etsivät aktiivista-, uskollista- ja hienosti piirtävää pandaa? Minä olen ja äänestin myös kommenteissa kolmea pandaa.

Minulle tapahtui kummallista kummallisempikin juttu Panfussa eilen.
Otin Mooalla (toisella pandallani, paljon nuorempi) ikivanhan ilmaiskultapanduuden, sellaisen seitsemän päivän.
Menin ostamaan puumajakuvastosta telttamajan ja sitä ennen muistinkin, että eihän pandakolikot riittäneetkään. Koitin silti ja -kas kummaa, mitä profiiliini tuli. -1270? -1270! Olin näköjään lainannut Panfun kolikoita, kun minun rahani menivät miinuksen puolelle! Menin heti pelaamaan sitä englantipeliä (Superlinguaa) ja pelasin varmasti yli puoli tuntia ja sain huimat pisteet! Ja kas kummaa toisen kerran -kun matkasin ostamaan
vaatteita Mooalle ja olin törsännyt jo jonkin verran, kolikkoni loppuivat ja, kun katsoin profiiliani, miinus oli poissa ja minulle oli jäänyt vaivaiset alle sata kolikkoa! Laina näköjään oli maksettu -ihmettelinkin miksi sain telttamajan niin vähillä kolikoilla.
Olin vielä ehkä hieman joulutunnelmissa..Noh, joulu päättyy vasta 13.päivä!
 Päivän päätteeksi tein vielä Vuoden Pandan haastattelun ja julkaisen sen puumaja-esittelyineen piakkoin.
Tassuttain Maggy/Mooa

Lisää Blogi-arvosteluja

Heippodei! Ajattelin taas arvostella hieman blogeja, joita luen. Taas tietysti mahdollisimman positiivisesti! 
Kun kelaatte vähän alemmas blogiani, siinä on kaikki blogit, jotka sitten arvostelen. Jos tästä huomaatte, että joku on kiva blogi -klikatkaa linkkiä!
Aynon Panfustelut
Hyrinät: Kirjoittaa hauskasti.
Huonot puolet: Melko vähän postauksia

Balettipandan Panfu-Blogi
Hyrinät: Ahkera bloggaaja, kivat tekstit
Huonot puolet: Ei ole huonoja puolia, muuta kuin hiukan liian pitkiä tekstejä..joskus

Carlyn Blogi
Hyrinät: Kivoja kuvia..
Huonot puolet: Ei liity niinkään Panfuun

Catan Sivut
Hyrinät: Mukavat yläkuvat!
Huonot puolet: Hieman liian väritön

Chuhcu-Pandan Panfu-Blogi
Hyrinät: Kerrassaan ihana blogi! Mukavaa luettavaa♥
Huonot puolet: Hmm..Otsikko ei aina kerro kaikkea, mitä postauksessa on

HannahMontana Panfu-Blogi 
Hyrinät: Pysyy ajantasalla
Huonot puolet: Vähän liikaa kuvia
 
Jos sinulla on Panfu-Blogi ja se ei ollut tässä, kirjoitan vielä näitä arvosteluja :) 

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Tasokone toimii tällä viikolla ja Vuoden lemmikki-kisa!

Heipsassaa!
Tällä viikolla tasokone toimii! Ja arvatkaa mitä? Pääsen tasolle 39 ja saan sellaisen haamu-asun. Miltäköhän näyttää perhos-ja haamuasu yhdistettynä. Hassulta! Nyt minulla ei ole varsinaista aiheenpoikasta, joten kekkasin tällaisen Vuoden Lemmikki-kisan.
3. Pink Bolly♥

2. Soque♥
4. Heart Wooby
Alla on eri lemmikkejä ja jotakin niistä voit äänestää tämän vuoden lemmikiksi. Panfuun tietty :)
1. Bugsy♥
Mikä lemmikki on lempparisi ja kuuluisi mielestäsi Vuoden Lemmikiksi Panfuun? Päätös on sinun.

lauantai 1. tammikuuta 2011

Panfumainen testi

Heippa panduliinit!
Uusi vuosi, uudet kujeet☺

Tein tällaisen pienen testin, joka selvittää sovitko kultapandaksi vai oletko paremmin tavallinen panda.
Klikkaa kuvaa, suurentaaksesi se, niin näet tehdäkin sen paremmin!
1. Jos päädyit tummanvihreään, eli ykköseen, lue tämä!
    Sovit ilmiselvästi kultapandaksi! Tahdot erottua muiden joukosta ja käyttää erilaisempaa tyyliä kuin muut. 
    Et välitä paljoa, vaikka kultapanduus maksaisikin pienen omaisuuden. Pääasia, että saat olla kultis! Käytä 
    kultapanduutta hyväksesi ja kerää kolikoita paljon ja osta ihania vaatteita jotka sopivat tyyliisi!
    Olet luotu kultapandaksi!

2. Jos päädyit vaaleanvihreään eli kakkoseen, lue tämä!
    Olet säästäväinen ja ajattelet ennen kuin toimit. Sovit paremmin tavalliseksi pandaksi ja nautit kivoista vaatteista, joita muutkin voivat pitää päällään. Tavallisena pandana ei ehkä vaatevalikoima ole niin suuri..mutta säästää siinä ainakin! Sisustus kelpaa puumajassasi sinulle ja nautit kultapandapäivistä. Jos et tahdo kultapanduutta, voit ostaa vaatteita kännykällä tai vaikka huonekaluja!