Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Maggy palaa kuvioihin!

Heippisrallaa taas!
Palasin taas kuvioihin! Olin siis lomailemassa sellaisessa paikassa missä ei ollut konetta, joten en voinut postata..melkein viikkoon tai oikeastaan koko viikkoon. 
Voittekos kertoa minulle mitä uutta panfussa on tapahtunut kun olin poissa? Muutenhan en pysy ajantasalla.. :)

Heti, kun menin Panfuun huomasin, että olin saanut uuden hymiön! Annmary oli ilmeisesti nostanut tasoani, kun olin poissa. Enpä tiennyt mitä tekisin Panfussa, joten menin istuskelemaan Wanhaan Satamaan laivaan bollyjen kanssa, laivan keinuessa hiljaa. Helmikuun bloggarit oli näköjään valittu. Ei ollut taaskaan minua, mutta ei se kovin paljoa haittaa. Näkyyhän blogini vieläkin Ellan ja Maxin blogi-suosituksissa. Paitsi, että silloin tein yläkuvani piirtämällä. Onnea kuitenkin helmikuun bloggareille!
Annmary oli postannut näköjään kerran ja pikku woobyni kerran. Kivoja postauksia, kiitos Annmary!
Tänään alkupäivästä tein Seilalle yläkuvan. Siinä meni aikas kauan. Mutta lopputulos oli hieno! Icepandan yläkuva on vielä tekeillä. Jos sinä tahdot, että teen sinulle yläkuvan, klikkaa itsesi "haluatko tilata jotakin" sivulle ja kommentoi ja kerro mitä yläkuvaan yms. tahdot.
Tein teille pikku pandat, tällaisen palapelin Panfun kartasta. Hauskoja palapelinteko hetkiä! Jos on ideoita, mistä voin tehdä palapelin, kommaa! Tuo palapeli ei toiminut! Eikää..Koitan laittaa sen myöhemmin, jos se sitten toimisi.

Tassuttain: Maggy

tiistai 22. helmikuuta 2011

Amorosien kirje♥

Heippa!
Minä täällä Annmaryn kanssa postailen.
Haluatte varmaan tietää mitä kirjeessä luki? No niin.
Täältä tulee:

Mitäs Maggy kuomaseni? 
Mitä sinulle kuuluu?
Minulla on ikävä sinua.
Jo nyt.
Vaikka tapasimme eilen.
Minä täällä loikoilen Annmaryn hoidossa.
Se antaa minulle reilusti ruokaa.
Odotan jo innolla että tulet takaisin hoitamaan minua.
Kuinka kauan vielä viivyt?
Toivottavasti sinulla on hauskaa!
: Sinua kaipaileva: Amorie.

Eikö ollutin mukava kirje? Maggy ilahtuu varmaan.
Tassuttain: Amorie

maanantai 21. helmikuuta 2011

Asiasta toiseen ♥♥

Heippa hei! 
Annmary täällä postailee tämän viikon..Arvatkaapas mitä? Minun majaani oli tullut soque, kypärä kilpikonna, kaksi bugsyä,keltainen bolly,sininen bolly ja kolme kerttua.. Mitä ihmettä tämä merkitsee? Oliko tämä jokin pila?
Onko Maggy kertonut että hänellä on 50 lukijaa? Jos ei nyt ainakin se on teillä tiedossa :). 
Haluatko tasosi nousevan? Tänään tasokone toimii!! Kannataa nostaa tasoa! Maggy sai tänään sen "kukkahymiön". Ja minä menin tasolualaan nostamaan meidän kaikilla pandoilla tasoa. Oli siinäkin urakkaa.Vai mitä? Ai niin, ethän sinä voi tietää kunka monta pandaa meillä on. Mutta en minä sitä teille kerro. Maggy,Annmary....Enkerro sen enenpää. Mutta älä luule että minä Annmary olen Maggy. Ei tulisi mieleenkään.
Tämä kirjotus on minusta hyvin hyvin kiemuraista..! Heh heh..
Minä Amorosie täällä taas! Hello teille. Minä tein lempi puuhaani eli peilikirjoitusta. Täältä pesee!Kirjoitin Maggylle taas kirjeen. Postitin sen hänelle. Sen kirjoitin peilikirjoituksella. Hänellä on aikas paljon pohdittavaa. Haluatte varmaan tietää mitä siinä lukee? No niin.Köhöm:

?inesamouk yggaM
?uuluuk ellunis sätiM.
anuis äväki no alluniM
 .tyn oJ
.nelie emisapat akkiaV
.assodioh nyramnnA neliokiol älläät äniM
. aakour itsulier elluim aatna eS.
.aunim naamatioh nisiakat telut ätte allonni oj natodO
? tyviiv äleiv nauak akniuK
!aaksuah no allunis itsavattaovioT
. eiromA: aveliapiak auniS:

Seuraavassa postausksessa saatte tietää mitä tässä lukee jos ette ole ymmärtäneet!

Tassutain: Annmary ja minä eli Amorie 
 

 P.S. Hänellä onsalaisia lukijoita ne mukaan lukien niin hänellä on 50 lukijaa!

lauantai 19. helmikuuta 2011

Uudistusta?

Heipsassaa!
Olen uudistanut blogiani jonkin verran, varmaan huomaattekin. Olen vaihtanut tekstiä. Nyt se on tällaista kiemuraista kirjoitusta. Onko se parempi nyt? Muutan sen ehkä takaisin tavalliseksi. "Lisää mutusteltavaa" kohdassa on Hauskoja pelejä, kopioitavaa ja muuta kivaa, niin laitoin sinne paljon linkkejä hyviin ja melko hyviin virtuaalipeleihin. Lisää olisi kyllä ollut..mutten muista enempää. Vastatkaapas sitten tuohon kyselyyn, nimittäin se auttaa parantamaan blogiani. Uusi tausta pitäisi vaihtaa, mutta testasin eilen niitä, kaikki olivat liian räikeitä ja värikkäitä. Silmät menisivät murskaksi! :D Uusi yläkuvakin olisi hyvä, mutta nykyisen yläkuvan idea on minusta niin hyvä..

Tässä yksi vinkki: Kommentoikaa esim. tähän postaukseen, mitä blogini kaipaa lisää, ideoita? Voitteko vastata samalla myös kyselyyn?

Sain eilen sairaanhoitajalta tai lääkäriltä (mikä lie) sairaanhoitaja asun. Lakissa on sydän ja paidassa punainen risti. Tässä kuva siitä ylhäällä. Minäkin tahdon samanlaisen asun! Minäkin tahdon hoitaa soqueta! Valitettavasti et saa enää Amorosie. Miltäköhän sinä näyttäisit se asu päälläsi, höpsöltä. Minä tahdon sen! Voi Amorosie. Arvatkaapa mitä? Panfuun tulee uusia tehtäviä! Harmi vain, kaksi tehtävää poistuu. Amarulan rakkaustarina ja Big Foot. Tein Big Footin uudestaan, koska se oli niin kiva tehtävä! Mitäköhän tilalle tulee? Uudet tehtävät tulevat ilmeisesti tiistaina, kun vanhat poistuvat silloin. 
Muuten, Annmary postaa puolestani viikon verran, koska en itse voi postata, kun ei ole tietokonetta lähellä.  
Otin huvin vuoksi kuvan päivän sanonnasta. Se saa olla blogissani aina viikon verran sanontana. 
Räjähtänyt wooby(ko)?
Haluatteko muuten nähdä kuvan hölmöstä woobystani, Amorosiesta. Eilen se taisi hiukan yli innostua. Se näytti nimittäin siltä, että se räjähtäisi. Enkä muuten näyttänyt. Leikin vain hiukkasen ja heittelin kärrynpyöriä. Ja tein eilen myös yhtä juttua, lempipuuhaani eli kirjoitin peilikirjoituksena. Sä kirjoitit muuten aika pitkän postauksen. Jepulis. 

Tassuttain: Maggy ja eisoromA ( eli Amorosie) 
P.S. Muistakaa, että Annmary postaa puolestani viikon verran. Ave!






 

Maggy Afrikassa

Ciao karvakorvat!
Muistatteko, kun pari päivää sitten kirjoitin Maggy New Yorkin kaduilla- postauksen. Tällä kertaa seikkailen yllätysyllätys Afrikassa! Kuvaan liittyy pieni tarina myös.
Katselin esitteitä ja ihailin Afrikan kauniita ja villejä maisemia. Ajattelin, että kumpa minäkin voisin olla tuolla. Seuraavana päivänä lähdin puumajastani hakemaan postia. Kappas kummaa, postin seassa oli postikortti Afrikasta ja arvatkaapa keneltä se oli. Amorosielta. Miten hän oli karannut hyppysistäni? Ja vielä Afrikkaan!
Kortissa luki: Hei Maggyseni. Vietän lomaa täällä Afrikan ihanalla seudulla. Että kävi kateeksi. Mutta kun luin: Jätin sinulle pöydälle lipun huomisen lentoon. Valmistaudu ja nauti matkastasi! Keräsin pandakolikot kun kalastin Wanhassa Satamassa. Muistatko? Nähdään, iloisin terveisin: Amorosie♥

perjantai 18. helmikuuta 2011

Amorosien haastattelu

Ave pandat!
Tässä postauksessa haastattelen maskottiani Amorosieta. Amorosie kirjoittaa tästä lähin blogissani sinisellä.

Ikä: Melkein kolmisen vuotta
Rotu:  Heart Wooby
Lempiväri: Pinkeä
Paras ystävä: Sinä Maggyseni ja Nektariini
Lempipaikka: Yksi puisto, voin kertoa joskus miksi
Harrastuksesi: Nukkuminen ja sinun seuraaminen sekä myös tulensylkeminen ja väärinpäinkirjoittaminen
Peilikirjoitus? Jepulis, se on kivaa, katsos näin: eisoromA nelO. Katso vaikka peilin kautta jos et saa selkoa.

 

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Auta Soqueta!

Hiphei ja hellurei!
Oletteko jo kuulleet, että pieni Soque on kipeänä, sinun täytyy auttaa sitä äkkiä! Mene pian sairaalalle ja puhu sairaanhoitajan (jonka nimeä en muista) kanssa. Sinun täytyy klikata soqueta hoitaaksesi sitä. Kun olet kolme kertaa hoitanut soqueta, saat sairaanhoitajalta jonkin lahjan! Mitäköhän se on? Se tarvitsee kipeästi apua!
Tänään ajattelin, että poistaisin jonkin sivun reunasta, että saisin uuden sivun tilalle. Mitkä kaksi sivua poistaisin? Voitteko kertoa oman mielipiteenne? Tilalle tulisi sivu "Tulevaisuuden Panfu" toiseksi ainakin. Ethän tee samanlaista sivua silti?

Otin yksi päivä rivikuvia hyvän ystäväni majassa, tässä niistä toinen. Tämän kuvan otettuani, keksin hyvän idiksen! Teen joskus sellaisen ison "kortin", jossa on kaikki hyvät ystäväni vilkuttamassa (siinä olisi pieninä kuvina kaikki pandat vieretysten) ! Paitsi, että minun täytyisi ottaa miljoonasta pandasta kuvat, koska minulla on ihania ja hyviä pandakavereita monia :D !
Ketkä ovat yksi ja sama panda?
Tassuttain ♥:
 

maanantai 14. helmikuuta 2011

Voitin woobyn, hyvää ystävänpäivää!

Hello ja ihanaa ystävänpäivää!
Voitin woobyn panfun ystävänpäiväkisassa!
Osallistuin Panfun ystävänpäiväkisaan jossa piti väsätä runo. Punoin tietysti runon Annmarysta, onhan hän paras ystäväni♥ Valitsin voitoksi itselleni woobyn ja Annmarylle punaisen sydänilmapallon. Kaikki kymmenen parasta runoa olivat kivoja ja kauniita. Aivan fantastisen ihania kummatkin! Ystävänpäivän vertaisia! Tänään (14.2) arvoituskoneesta saa tällaisen kukkaruukun puumajaan. Tosi söpö! 
Yllätyskoneen lahja ystävänpäiväksi!
Panfun 1-vuotis synttäreitä juhlittiin myös. Uudesta pandavuodesta saattaa tulla entistä kivempi! Koskakohan muuten uudet tehtävät saapuvat? Tasokone päivä oli eilen. Sain Maggylle sen haamuasun, vaikkei se niin hyvin istunutkaan..


Tänään näin myös Panfussa paaljon vanhoja kavereita, joita en ollut pitkään aikaan tavannut. Manga-hullun Airfairyn..Jenzkan ja paljon muita kivoja, jopa Hassuliinin ja Gary2! Tämä ystävänpäivä oli todella hauska!
Arvatkaas muuten mitä? Muistatteko, että laitoin Heart woobyn maskotikseni, sen nimi oli Amorosie. Ja nyt se on oikeasti minulla! Ihanaa!


Tassuttain:♥ Maggy 
P.S. Hyvää ystävänpäivää vielä! Amorosiesta lisää myöhemmin

torstai 10. helmikuuta 2011

Maggy New Yorkin kaduilla kuva 1/4

Heippaa!
Ajattelin tehdä tällaisia ihan pikkupostauksia, joissa olen jossakin maassa kaupungin katujen mainoksissa. Eli tämä on osa 1/4 ja kuvani on tälläkertaa New Yorkissa! Muita kuvia tulossa myöhemmin..Anteeksi, kun minulla ei ole aiheita, ei ole paljon postattavaakaan!

Maggy mainoksessa New Yorkissa!
Tassuttain: Maggy
P.S. Milloin viimeksi tasokone nousi? Voisiko joku kertoa, jos se nousee?

Uusia juttuja

Moicca pandat!
Oletteko te jo hakeneet Gulliveriltä hienon punaisen G-paidan. Kun se on Maggyn päällä, Maggy näyttää jollakintavalla liian höpsöltä. Mutta perhosasun alla se näyttää kivalta. Pojilla on tietty sininen. Panfusta saa kaksi vaatetta! Saa juuri tämän paidan ja sitten mitalin kaulaan, Kamarialta. Ja arvatkaa miksi? Paul vetää Kitkeriön saarta kohti Panfua ja, kun pitää herättää panfu. Saaret kopahtavat yhteen. Mitäköhän tapahtuu seuraavaksi. Kaukoputkesta näkyy uusi panfun pahis, Evron. 
Kartta on uudistunut! Se on mielestäni paljon parempi. Paitsi tuo uusi pahismainen saari näyttää epäilyttävältä. 
Uusi suloinen kartta!
Tassuttain: Maggy
P.S. Pikkuyoshin saa kopioida vain, jos mainitsee, että se on kopioitu minulta!

perjantai 4. helmikuuta 2011

Harmaita pilviä!

Ciao pandaset!
Kammotus kauhistus! Onkohan Kruciolla näppinsä pelissä..?
Kun käväisin Panfussa tänään ja napsautin karttaa, mietin, että näinkö väärin, kun kartassa oli harmaita pilviä. Heti ensimmäisenä minulle tuli mieleen Krucio. Panfuhan oli täynnä pilviä! Sitten klikkasin itseni linnan terassille. Kamaria ja kaukoputki oli ilmestynyt sinne. Kamaria aivasteli ja sanoi, että kannattaa joka päivä käydä katsomassa kaukoputkeen.
Menin katsomaan myös pystyisikö jättipanda tehtävää jatkamaan. Kas kummaa Gulliverillä olikin asiaa. Hän käski etsiä hiekan jyviä. Ja sanoi että yksi hiekanmurukin on yksilö! :D
Kuin neulaa etsisi heinäsuovasta. Löysin kaikki kuitenkin, viisi. Se tehtävä loppuu siihen, kun Gulliver on saanut jonkin jutun valmiiksi. Pitää palata siis keskiviikkona! 
Tassuttain: Maggy

Pikkiriikkinen postaus..

Tervehdys pandapurkat!
Ystävänpäivä lähestyy..!
Tuleekohan Panfuun mitään erikoista ystävänpäivän kunniaksi, kenties. Tänään tein toista kertaa Oscar delfiinin testin ja onnistuin saamaan kultamitalin. Whoopee (Englanniksi jippii) !
Sain tällaisen todistuksen, minkä olisi voinut tulostaa mutta tulostinta tässä koneessa harmiharmi ei ole. 
Tänään Panfussa kävi hassu juttu, kun en päässyt ovista ulos.. :D Ja sitten tänään vastaani Panfussa tuli myös yksi kiva panda, joka sanoi ihailevansa blogiani ja sanoi että se on ihana! Kilttiä♥

Blogi-arvosteluita tulossa!

Helouh!
Taas kerran tulossa blogi-arvosteluita mahdollisimman positiivisin kommentein. Toivottavasti tämä postaus antaa lukuvinkkejä. Tällä kertaa blogit myös linkkeinä! Ja toivottavasti itse blogin omistaja huomaa kommaukseni blogista..

HannahMontana Panfu-Blogi
Hyrinät: Postaukset ovat mielenkiintoisia
Huonot puolet: Hiukan kirjoitusvirheitä..mutta erittäin kiva blogi!
Linkki:  http://hannahmontana-blogi.blogspot.com/

Jadettaren Panfu-Blogi
Hyrinät: Mukava blogi
Huonot puolet: Kaipaa ehkä teksteihin lisää väriä
Linkki: http://jadettarenblogi.blogspot.com/

Jaffariinin Panfu-Blogi
Hyrinät: Omanlainen
Huonot puolet: Viime postaus 9 kuukautta sitten..

Mimmin Pandamainen Blogi
Hyrinät: Tosi suloinen blogi!
Huonot puolet: Blogissa ollaan vielä joulussa..
Linkki: http://mimminjutut.blogspot.com/

Saafan Panfu-Blogi
Hyrinät: Piitkä kiva blogi
Huonot puolet: Ei aina pysy ihan kärryillä..
Linkki: http://wwwblogpanfufi.blogspot.com/


Mollyn Panfu-Blogi
Hyrinät: Erittäin ajantasalla pysyvä blogi, ihanan suloinen ja mielenkiintoinen. Suosittelen lämpimästi!
Huonot puolet: Ei mitään erityistä huonoa puolta mutta vinkki, käytä väliä päättövälimerkkien jälkeen..♥
Linkki: http://mollynblogi.blogspot.com/



tiistai 1. helmikuuta 2011

Sattuma

Hellurei pandapallot!
Tässä tulikin mieleeni, että kun katselin televisiosta viime viikonloppuna jotain sellaista tylsää ohjelmaa, jossa oli joku tyttö ja se halusi opettaa äidilleen saksaa..Tämä juttu liittyy siis Panfuun myös! Se tyttö oli jonkin bändin fani. Sen nimi oli juuri näin kirjoitettu: beFour, tällälailla. Ja se tyttö halusi tämän beFourin esiintymiseen. Ja sitten ne tulivatkin esiintymään sen tytön kouluun. Ja arvatkaapas mitä! Se Panfun jukeboxin kappale "Fireworks by Eva" on bändin beFour -kappale! Kun tuijotin telkkaa niin ajattelin, että se kappale kuulostikin tutulta. Että tämmöistä. 
Kultis päivänä ostin uusia vaatteita ja uuden majan ja paaljon tavaroita! Taas..
Uudistin taas hiukan blogiani! Laitoin tuohon ylös tuollaisen kivan kellon..Poistin myös sivun "kopioitavaa" ja laitoin sen sijasta sivun, johon minun piti pistää paljon pelejä, mutta kappas kummaa, kun laitoin monta peliä, kaikki muuttuivat samaksi peliksi! En kuitenkaan saanut sitä sivua valmiiksi, joten se on vielä luonnoksissa. Joten vaihdan aina kerran viikossa pelin, joka siinä on. Laitan siihen sivuun myös kaikkea kopioitavaa ja jotain Panfumaista.