Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Amor: Uusia wooby-ystäviä

Ciao woobyfanit!
Täällä taas jälleen kerran minä, Amor.
Kertoisin hiukan uusista ystävistäni. Maggyn hyvä ystävä seila omistaa montamonta lemmikkiä. Seurasin tietty Maggya kylään..Sain sieltä nimittäin uusia wooby-ystäviä! Hyviä sellaisia. Tässä hiukan kerron niistä.

Kuulin, kun seila kertoi lemmikeistään Maggylle, kuuntelin tietty pelkkänä woobyn-korvana! Lemmikkien nimet olivat vasemmalta päin tällaiset: Viipukka, Muru, Rommi-Rusina, Tommy, (siinä ollaan sitten minä ja Maggy..) ja Kulta-Kipi. 
Muru, eli siis tuo täpläwooby, oli todella hauska wooby ja hänestä tuli paras wooby-ystäväni! Rusina, eli oranssi wooby oli myös mukava. Muru, Maggy, seila ja minä mentiin eri paikkoihin Panfussa..Ja juttelin Murun kanssa salaisista asioista..tätä ei kyllä saisi kertoa, mutta meidän omistajistamme. Muru kertoi, että seila on kiltti omistaja ja tekee mitä vain saadakseen woobynsa tyytyväiseksi. Kerroin sitten Murulle (tätä ette sitten saa kertoa Maggylle, salaisuus!), että Maggy on joskus hiukan liiankin tiukka omistaja..Ja sanoin myös, että parempaa omistajaa ei voisi ollakaan kuin meidän rakkaat hoitajamme! Sitten Maggy sanoikin, että täytyy lähteä kotiin, ja vei minut sinne nököttämään Rosen (eli punaisen bollyn) ja muiden lemmikkien seuraan. Murun seuraa ei voittanut kyllä mikään! Toivottavasti me woobyt tapaamme vielä! Terveisiä Murulle ja Rusinalle, jos vaikka satutte lukemaan tätä!

Woobyttain: Amor(osie)
P.S. Tekisipä Maggy jo sen Wooby-Clubin..
Maggy selitti minulle jostakin kumman mysteeristä. Autattehan Maggya ratkomaan sitä? Hän laittaa kuvia mysteeriin liittyen. Voin paljastaa, että se on karmiva..
Tässä minä ja Muru vielä, mitattiin kuinka pitkiä toisiimme ollaan!

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Mahtava löytö, Oloko!

He(i)pparallaa!
Arvatkaas mitä meikäpanda löysi?
Nimittäinen sellaisen uuden virtuaalipelin, nimeltä Oloko.
Se on mielestäni toosi hyvä, muttei voita siltikään Panfua. Tai ehkä voittaakin. 
Sorry, ettei tämä postaus liity Panfuun, mutta ainakin jos haluatte löytää uuden ihanan virtuaalipelin, tämä on nappivalinta! Lisää kivoja/hiukan kivoja virtuaalipelejä löydätte "Lisää mutusteltavaa" kohdasta "Hauskoja pelejä ja muuta kivaa".
Olokon kartta on kilpikonnan muotoinen.
Nimeni Olokossa on Whirling-Snow. Nimi liittyy yhteen ihanaan hevoseen, joka oli lempparini ja sain ratsastaa sillä vain yhden ainokaisen kerran maastossa..Ikävä kyllä ihailunkohteeni jouduttiin lopettamaan kovien jalkavaivojen vuoksi..Olokossa kaikki ovat aluksi siis söpöjä pupuja ja seuraavilla tasoilla saa kaikenlaista muuta kivaa, kuten vaikka uuden avataren, esim. koiran. Siellä on hyvin samanlaisia juttuja, kuin Panfussakin. Kun chattaa, kirjoitusmerkki on ihan sama! Kun pelaa, sekin merkki on sama. Onkohan Panfu matkinut Olokoa vai toisinpäin? Toisin kuin Panfussa, siellä voi käyttää kaikkia hymiöitä, mutta niiden äänet ovat kyllä hiukan liian hölmöt. Pelissä eniten (ainakin minä) kasvatan kasveja. Niitä tarvitaan todella moneen juttuun. Jopa simpukkatuoli tai majan koriste täytyy itse kasvattaa!
Tässä kuvia Olokosta:

Tässä olen kasvattanut puutarhaani erilaisia kasveja, esim. purkkakasvin! Takana lemmikki, josta täytyy kasvattaa kolmesta eri lemmikistä joku.

Tässä kuva ehlkä Olokon suosituimmasta paikasta Kittyotosta. Ilmapalloja klikkaamalla voi pelata hyviä pelejä, pilvipeli on aika samanlainen!
Tässä kuva Sugar Peakista. Olokossa voi napata varastoonsa erilaisia tavaroita, vaikkapa tuolla ongella kalan. Minä näytän kuvassa lempparihymiötäni.
Suuresta kukasta saa siemeniä kukkiin joita pitää istuttaa.
Kun olet kasvattanut taimen, voit valita minkä kukan/kasvin kasvatat.
 Tässä vielä linkki Olokoon: http://www.oloko.de/spielen
Huonoja puolia Olokossa on vain se, että se on saksankielinen.

Tassuttain: Maggy

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Wooby-Club

Hola!
Täällä postailee Amor!
Olettekos sitä mieltä, että Wooby-Club kannattaisi perustaa?
Wooby-Club auttaisi pieniä woobyn-palleroita, joita ei olisi hoidettu. Wooby-Clubissa olisi wooby-kisoja, joissa voisi voittaa kaikenlaisia kuvia woobyjen kanssa, sekä kunniamerkkejä. 
Wooby-Clubissa olisi paljon kaikkea woobeista ja me kaikki woobyt kirjoittaisimme hassuja juttuja ja wooby-vitsejä.
Esimerkki: Mikä on pinkki ja sydämillä koristeltu, hyppivä wooby?
Sehän olen minä, Amorosie! Toinen esimerkki, edellinen ei saanut paljoa nauramaan..
Hmm..Mikä syö syö ja syö, muttei koskaan lopeta?
Bambuihin riippuvainen panda! Wooby-Clubissa olisi paljon kaikkea wooby-hauskaa..
Ja miksi kaikki woobyista?
1. Ensinnäkin olen Maggyn suosituin maskotti
2. Olen niin suloinen, että kaikki pitävät minusta.
3. Woobyt ovat monien suosikkeja, niitä on harvalla (Maggy yksi niistä)
4. Woobyt ovat listan kärjessä, tässä todiste!
Elikä olisiko teidän wooby-fanien mielestä hyvä perustaa Wooby-Club? Kommaa Amorille! Pestään pandat! Wooby-Clubiin voit liittyä kommentoimalla! Saat palkkioksi nimelläsi varustetun wooby-merkin! Wooby-merkin voit sitten tallentaa koneellesi ja tulostaa ja leikata paperista irti! Se on sen arvoinen! Woobyjen puolesta, Wooby-Club!


Woobittain: Amor
P.S. Miksi varastaisit idean pikku Heart Woobylta? 

Karnevaalit

Ciaoo!
E.S.K! Huomasitko, että tämä panda räpyttää silmiä?
En kuule mitään, kun Panfussa heitellään kokoajan karkkeja! Pienet pandankorvat menevät tällaisessa hulinassa lukkoon! Auts, sain karkkikasan päähäni. Nam, sattumoisin ne olivat lempparikarkkejani. Mutta miksi pelle seisoo tuossa? Täytyypä mennä juttelemaan. Aaa! Nyt tajusin. Karnevaalit ovat alkaneet! (Heittää karkkikasan)
 Hurraa Panfu! (Niin ainakin pelle sanoo)

Pitää heittää kolmen pandan päälle karkkikasa ja  seurata karkkipolkua pellen antamalta kartalta. Jos suoritat ensimmäistä osaa, päätepisteesi on linnan edustalla. Joka paikassa reitillä sinun täytyy heittää kolmen pandan päälle karkkia. Saat pelleltä ensimmäisen osan, Carneval Shoes. Eli karnevaali kengät. Sitten sinun pitää palata seuraavana päivänä ja heitellä reitillä karkkeja samaan malliin. Ja, kun saavut viidakkoon, saat pelleltä Carneval Mask- osan Karnevaali asuusi. Seuraavana päivänä sinun tulee taas heittää karkkia pandojen päälle, ja kun saavut vedenalaiseen kouluun ja Karnevaali asusi viimeisen osan eli paidan. Minulta puuttuu vielä viimeinen  osa. 

Tassuittain: Maggynne
 P.S. Tasokone toimii huomenna!
Ethän kopioi tuota silmiä räpyttävää pandaa? 

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Uusi tehtävä vihdoinkin!

Heippa!
Uusi uutukainen tehtävä on tullut jo pari päivää sitten, mutta minulle ei ole jäänyt postaamisaikaa..Uusi tehtävä on todellatodella hyvä ja huolella tehty! Vaikka siinä kestikin vain parit viisi minuuttia. Siinä sai olla ainakin Ellan ja Maxin kanssa. Kun oltiin Kitkeriössä, musiikki oli mielestäni ihan best!
Tässä kuvia hiukan, tai noh aika paljon Kitkeriön Saari-tehtävästä:
Max käski katsoa kaukoputkeen, tällaiselta siellä näytti.
Tämä oli paras kuva minkä sain tehtävästä.
 Voisin tehdä samantien tämän tehtävän uudestaan! Se oli niin hyvä. Tehtäväkirjakin näyttää nykyään erilaiselta. Palkkioksi saat agentin asun. Äkkiä tekemään tehtävä, jos et ole tehnyt sitä vielä!
Tassuttain: Maggy