Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Eikä :(

Heips rakkaat pandat!
Arvatkaas mitä?
Minä taidan laittaa blogini piiitkälle tauolle, koska en oikeasti ehdi postaamaan kovinkaan usein. Käyn silti joskus Panfussa ja olen ihan ajan tasalla asioista. Elikäs, nyt blogini menee tauolle pariksi viikoksi vielä.
Ja miksi: Koska minulla ei ole ollut yhtään intoa pelata Panfussa, eikä blogata. Oikeastaan, mitä hyötyä bloggaamisesta on? Hyötyjä on hyvin vähän. Okeij, ymmärrän, että te haluatte blogata...Ehkä en sen takia oikein ole innostunut enää Panfusta, koska olen pelannut siellä tänään tasan 340 päivää. Eli aikas paljon. Melkein vuoden. Tulin Panfuun silloin, kun vanhanlainen kaupunkikin oli ja silloin olikin aika erilaista Panfussa. Mitä hyötyä periaatteessa Panfun pelaamisesta on? Noh..Se on hyvää viihdettä, mutta ei kovin hyödyllistä. Panfussa oppii silti peleistä englantia ja matikkaa, ja ehkäpä oppii nettikäyttäytymistä.

Pahoittelen, etten voi tehdä tilauksianne nyt loppuun, koska koulu vie päivistä suuren osan. Ehkä pitemmän tauon jälkeen olen innokkaampi Panfuilemaan ja bloggaamaan! Mutta nyt, tämä sentään ei ole viimeinen bloggaus, mutta viimeisimpiä ehkä. Saatan blogata enää yhtä harvoin kuin Anskumuru... :(
 En haluaisi lopata kokonaan, mutta bloggaus jää vähiin. Toivottavasti innostun vielä uudelleen. Ja toivottavasti luette tämän postaukseni ystävät panfussa!
  Hyvästi Panfu, hetkeksi ainakin!

Vaimeasti tassutellen: Erittäin surullinen Maggynne