Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

lauantai 28. tammikuuta 2012

Maggyn uusi tyyli ja bongattuja piraatteja

Heip!
Minulla on oikeastaan vain yksi asia kerrottavana, nimittäin vaihdoin Maggyn tyyliä periaatteessa ensimmäistä kertaa! Eli nyt Maggy saakin mustat hiukset (    : Nappasin kultapandapäivänä uusia profiilikuvia, ja tässä uudet hiukset + Maggyn tuntomerkkivaatteet:

Arvatkaapas myös mikä aihe sattui pulpahtamaan mieleeni, kuvastosta nimittäin. Siellä oli aikas monta piraattiasua x  D Vaikkei aihe olekaan enää voimassa, tässä pari asua:
Yllätys yllätys, näistä kahdesta tulee mieleen piraattileffoista kaksi henkilöä, toinen se lyhyt heppu ja tuo oikea näyttää siltä, kun on ne kaksi naista, keltahameinen ja punahameinen :)
Vasen on ilmiselvä Angelica! Vasemmasta en tiedä...
Onkohan tämä alkeellisempi versio Jackista...?
Itse Jack Sparrow vasemmalla, oikeasta ei tule varsinaisesti mitään mieleen...
Lisää laivastovaatteita saattoi olla, ainakin se yksi huivi :)
T: Maggy
P.S. Seuraavissa postauksissa on lopussa uusia profiilikuvia (;
P.P.S. Seuraavassa postauksessa esitellään yksi blogi!

Uusi Friendship lähtee matkaan!

Heei Pandat!
Tulin ajatelleeksi, että se, kenelle Frienship -palkinto viimeksi päätyi, saattoi olla lopettanut bloggaamisen tai jotakin, koska siitä se ei kauemmas matkaansa jatkanut. Frienship niin sanotuste ajoi karille. Siitä siis ajattelin lähettää uuden palkinnon matkaan. Kaikki eivät välttämättä muista palkinnon periaatetta, joten kerrataan ne tässä (jutun kokonaisuudessaan aiheesta löydät blogistani gadgeteista alempaa 'Friendship' -laivaa clikkaamalla)

Panda Friendship (Panda Ystävyys) on siis palkinto, jota jaetaan Panfublogien keskuudessa. Se siis kulkee seuraavalla tavalla; Jos saat tällaisen palkinnon, jonkin Panfubloggarin mielestä sinä kommentoit ja kannustat häntä useasti, ja käyt hänen blogissaan ja olet muutenkin hyväntuulinen Pandakamu! Sinua siis arvostetaan! Jos saat tämän palkinnon, sinun pitää lähettää se matkalle eteenpäin sellaiselle Panfubloggarille, joka täyttää samat ehdot; eli käy usein blogissasi, kannustaa, kehuu ja levittää hyvää mieltä. Panda Friendship -palkinto jatkaa matkaa, kun kerrot hänen blogissaan, että hän on saanut tämän palkinnon. Näin Frienship -'laiva' seilaa aavalle merelle, kohti muita iloisia Panfubloggareita! 

Tässä virallinen Panda Frienship -palkintomerkki sekä tärkeät säännöt, jotka palkinnon saadessaan tulisi lukea:


Panda Friendship -merkki, jonka sinäkin voit saada blogiisi, jos saat tällaisen palkinnon!
Panda Friendship -Säännöt (Clikkaa suuremmiksi)

  
Huomasin pikkuisen virheen säännöissä, jonka siis voit skipata! Yliviivatun kohdan siis: "Kirjoita postaus, jossa kerrot, keneltä sait sen, minkä takia käyt tässä blogissa usein (positiiviset perustelut) ja lisää kyseiseen blogiin linkki." <--Linkki lisätään vain pienen hyödyn takia, jonka ns. voi antaa vastalahjaksi palkinnosta, nimittäin blogi saattaa saada uusia lukijoita! :)   (Haluan olla mahdollisimman ystävällinen ja kaikkien puolella)

Koska uusi Panda Friendship lähtee matkaan, minun pitää antaa se ensin jollekulle, joka täyttää ehdot! Annan sen tällä kertaa...Tillervolle! Tässä on linkki hänen upeaan blogiinsa: http://tillervo.blogspot.com/
Onnea hänelle!

T♥:llä Maggy

































































keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kaksi IHANAA ihanaa musiikkivideota ♥.♥

Heippodei!
Tällainen lyhyt postaus nääs tulossa...Minun oli vain pakko tehdä pikku postaus, johon laitan nämä kaksi superihanaa kappaletta, jotka ovat lemppareideni joukossa :)
Kappaleet ovat siis supersuositun nuoren bändin hittejä; eli siis One Directionin! Tykkään tosi paljon ♥.♥ He ovat kuulemma ehkä tulossa Suomeen tänä vuonna ja jos he tulevat minun on aiiivan pakko päästä sinne

Tässä pikku tietopläjäys heistä: Bändi tuli siis suosituksi  X-Factorista (bändi on britti-irlantilainen) vuonna 2010 saavutettuaan kolmannen sijan. He siis kilpailun aikana erään tuomarin ehdotuksesta yhdistyivät ja osallistuivat yhdessä kilpailuun One Direction -nimikkeellä.
Bändiin kuuluu Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles ja Zayn Malik. He ovat levyttäneet yhden albumin nimeltä Up All Night. Tässä alla on kaksi suurta suosiota saavuttanutta kappaletta heiltä; One Thing ja What Makes You Beautiful. Kannattaa kuunnella, minäkin kuuntelin ja niin kuuntelen edelleen, kun oli niin hyviä... :)

Heillä on myös muitakin ihania kappaleita, mutta minuun tuo iskee (;

T♥:llä Maggy, The 1D Fan :) (1D on lyhenne One Directionista)
P.S. Mitä piditte? :)

lauantai 14. tammikuuta 2012

Panfu läpäisty!

Tervehdys!
Tänään 14. päivä lauantaina toimi minulla Panfun tasokone viimeisen kerran! Pääsin siis 60 tasolle, jeij! : )
Tasokone minun kohdallani toimi viimeisen kerran koko Panfussa Maggylla...
Jee, olisimpa nyt vain kultapanda!
Oikeastaan minulla ei ollut muuta asiaa, paitsi, että pidennän hieman Kunniaa ja Kannustusta Tuntemattomille Panfublogeille -kampanjan osallistumisaikaa 20 tammikuuta,

jolloin koko kampanja sitten vihdoin alkaa, teen työn huolella, kun minulla on aikaa, enkä haluaisi tehdä hutiloiden sitä nopeasti kiireessä, joten teen mainostukset yms. esittelyineen kun aikaa on tarpeeksi, ja aikaa ei viikoilla ole tarpeeksi, koska on olemassa koulu, joten viikonloppuna  saattaa onnistua!
Eli vielä pääset mukaan! Ohjeet löytyvät alempana kampanjan nimellä varustetusta tekstistä! :)
Pandavaaliehdokkaat esitellään myös, kun minulla siihen on aikaa!

Napasapan ufoalus on taas Panfussa, mutta itse Napis on kohmeessa ja hänet pitää sulattaa, yllätysyllätys...kuivaajalla. Hän silti ns. "horrostaa" vielä, ja ensi keskiviikkona hän herää <---aika kummallista, ennustikohan Kamaria, että hän herää juuri keskiviikkona?! : D


Pandavaaliehdokkaat esitellään myös, kun minulla siihen on aikaa!

T: Maggy
P.S. Äsken minulle tuotiin puuväripakkaus, ja minä ensin vain katsahdin ja sitten huomasinkin, että kannessa luki Jack Sparrow, nyt minulla on siis piraattipuuvärit :) <---ei liittynyt aiheeseen, mutta oli pakko lisätä (;
P.P.S. Ensi postaus saattaa tulla hieman jälkijunassa bloggauksesta, joten älkää ihmetelkö jos Bloggerjuna myöhästyy! :D

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Haikein mielin...

Juu zau...
En millään jaksaisi mennä huomenna kouluun! : / Nouu...Alkaako teillä koulu huomenna vai onko se jo alkanut? Joka päivä kolmeen...Olisipa samoin kuin ala-asteella, olisi myös yhdenpäiviä '-' Eipähän ole enää ollut...


Kunniaa ja kannustusta tuntemattomille blogeille -kampanja käynnistyy, kun helppiä tarvitsevia on vain yksi enemmän. Tämän jälkeen blogit esitellään täällä. Kampanjaan voi siis vielä hakea rullaamalla alemmas ja kirjoittamalla kommentin. On siis edelleen kaksi tapaa; joko autettavaksi / auttajaksi (: Teen tämän vain, koska haluan auttaa!

Minun täytyy tiedottaa teille tämä hieman haikein mielin, mutta kouluviikkoni tulevat olemaan rankkoja ja pitkiä, joten bloggaus saattaa jäädä hieman vähemmälle, ehdin silti viime puolen vuoden aikana bloggailemaan, mutta nyt aion panostaa niihin aineisiin, jotka ovat vaikeita, hieman enemmän. Huomaatte sen heti itse, kun joudutte ylä-asteelle, jos ette ole vielä... :/ Panfuilukin jää hieman vähemmälle, ja toivoisin, että joku avulias Panda voisi aina päivitellä silloin tällöin Panfun tapahtumia, jos aikani jää niiin vähälle. Pystyn lukemaan kommentit kännykän kautta, mutta bloggaus ja Panfuilu eivät onnistu kännykällä. Huomatkaa silti, en lopeta bloggausta! Ehkä en pääsekään auttamaan Napasapaa...


T: Maggy...
P.S. Tulipas tosi pitkäveteinen postaus...

torstai 5. tammikuuta 2012

Omituisia pandanimiä... -raportti Panfusta

Moih!
Tällä kertaa tein raportin hieman erikoisemmasta aiheesta, nimittäin minulla on teille kummallistakin kummallisempia pandanimiä. Tein aihetta 5 päivä, mutta jatkoin tänään. Raportoin tilannetta "Panfun keskustassa", eli Kaupungissa, sekä myös Viidakossa.
Bongailin kummallisia pandanimiä ja raportoin samalla.

Törmäsin tosiaan tänään esimerkiksi Rystysiin ja Laituriin  = D Koska Panfu on täynnä jo perusnimiä numeroidenkin kera, niin ei oikein ole valinnanvaraa, mutta en minä sentään Teletappi tai Mannaryyni, kuten eräät olivat nimekseen valinneet...
Tosin moni on valinnut pandanimekseen jonkin nimen, ja numeron perään. Elinoita näkyy olevan todella paljon, kuten myös Helmiä, Aadoja ja Anni -nimisiä unohtamatta Kristiinoita. Poikapandoista suosittuja ovat Artut, Mirot, Miikat ja sun muut. Pelkkiä pandoja näkyy myös olevan paljon. Julkkisten nimiäkin on muokattu tosi paljon, erityisesti Hannah Montanaa, tänäänkin Panfussa hiippaili Panda nimeltä Hanahamonthana...Noita Hannaheita tuntuu olevan kaikkialla. Sekä monen nimi on jokin esine, kuulostaa hölmöltä? Totta se on, Panfusta löytyy Tuoli -nimisiäkin...Tässä se sitten olikin. Alhaalla on vielä pikku extra.
Täällä ei oikein raportoitavaa ollutkaan...


Aikoinaan olen törmännyt vain yhteen toiseen Maggyyn, jonka nimen perässä oli jokin numero...
Hmm...Lisäksi tähän raporttiin voin kerrata hieman juttuja minun pandaprofiilistani. En vain halunnut laittaa
kuvaa pandaprofiilista:

Olen siis 59 tasolla ja käytän aina, jos ei ole kultapandapäivä, noita tiettyjä kuteita, eli siis perhosasua, josta monet tuntevatkin minut. Pandakolikoita minulta löytyy 8246. Olen 13 ja rapunenhan minä. Synttäreihini on 184 päivää. Minulla on ystäviä 1189 ja paras ystäväni on Eva1, oikeastaan Molly3:n kuuluisi jakaa se paikka. Olen ollut Panfussa 620 päivää nyt. Siinä se. Ai haluatte tietää vielä loputkin kohdat? Okeij, sopii.
Lempikirjani: Johnny Depp; Kapinallinen
Lempileffa: Pirates of the Caribbean
Lempivärini: Purppura
Lempiharrastukseni: Näytteleminen, kitaransoitto ja bloggaus
Lempilauluni: Paradise - Coldplay (<--kaikki Coldplayn, ei vain mahtunut)
Lempilaulaja tai -bändi: Coldplay ♥
Lempiaine: Englanti
Lempiurheilulaji: Juoksu sekä koripallo
Lempieläimeni: Lammas, kotilo (pidän kyllä ihan kaikista)
Muuta en laita nyt.

T: Maggy ☺
P.S. Tästä tuli hieman tylsä postaus...
P.P.S. Ette ikinä arvaa mitä kuuntelen nyt! Coldplayta tietenkin, tämä oli vihjaus siitä, että joskus tulee postaus, jossa on vain heidän kappaleitaan! ♥

HUOM! KIRJOITIN TÄMÄN POSTAUKSEN 7 PÄIVÄ, MUTTA BLOGGER NÄYTTÄÄ VÄÄRÄN PÄIVÄN! =  o

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kunniaa ja kannustusta tuntemattomille Panfublogeille - apua täältä -kampanja

 Onko blogisi melko tuntematon ja sen lukijamäärät ja katselukerrat eivät vielä hivo pilviä?
Haluaisitko enemmän blogimainetta, kunniaa, arvoa, lukijoita ja kaikkea mitä blogille nyt saattaa toivoa, mutta, onko blogisi vielä tuntematon?
Eikö blogisi pääse valtaamaan ihanuudellaan Panfua, koska se on vielä kotelossaan kuten Pingoo kaapissa, voi ei! Onneksi on Kunniaa ja kannustusta tuntemattomille Panfublogeille -kampanja! Se auttaa sinut pääsemään bloggareidentähtiyteen!

Kunniaa ja kannustusta tuntemattomille Panfublogeille -kampanja auttaa sinua edistämään blogisi suosiota tähtiin! Me mainostamme blogiasi kuvailevin kommentein mahdollisimman hyvin ja linkitämme blogiasi täällä ja hankimme sinulle uusia lukijoita! Näin löydät tiesi tähteyteen, kuten moni muukin tulee löytämään! Vaikka Panfun virallinen blogi ei enää ota uusia Panfublogeja listaansa, saamme muut panfulaiset lukemaan sinun blogiasi toisten blogien kautta! 
Neuvomme sinulle uusia ja melko salassa pysyneitä gadgetti-ideoita, joita pystyy liittämään blogiin. Voit kysyä mitä vain blogin muokkaamisesta paremmaksi - tiedämme niksejä kyllä paljon! Laitamme Panfublogeissa kiertämään eteenpäin Hyväblogi -listan, johon on tarkoitus sen saajan lisätä yksi blogi listastaan. Näin listan kulkiessa eteenpäin siihen kertyy lisää tuntemattomampiakin Panfublogeja, ja toiset pääsevät lukemaan niitä clikkaamalla blogin nimeä, joka on linkitetty listaan. Näin kaikki saavat huomiota. Lisää tästä listasta myöhemmin. 
Mainostamme kuvailevin kommentein ja teemme kaikkemme, jotta sinunkin ei olisi enää niin tuntematon.

Aputiimi, on näiden blogien ylläpitäjiä auttava tiimi, joka koostuu Pandoista, jotka haluavat vaapaaehtoisesti auttaa näitä henkilöitä. Kun liityt Aputiimiin, saat arvomerkin, jonka voit tallentaa. Aputiimin on tarkoitus toimia blogeissa / Panfussa. Alue on tulevassa sivussa "Tuntemattomien blogien apuopas" -sivussa, jossa voi kysyä apua, neuvoja ja vinkkejä blogin ylläpitämisestä ja sen tiestä tähteyteen. Jos toinen jäsen ei tiedä, toinen saattaa tietää, tämän takia Aputiimiin kootaan halukkaita auttamaan olevia Pandoja, jotka osaavat neuvoa avuntarpeessa olevia. Aputiimiin voit liittyä kommentoimalla liittymisesi kommenteihin. Aputiimiin otetaan 10 ensimmäistä halukasta. Sadasta päivästä ylöspäin vanhoja Pandoja.

Aputiimi Panfussa: Koska heidän pandanimensä näkee täältä, muut osaavat ehkä jo kysyäkin heiltä jotakin apua blogeista. Aputiimin jäsen voi toki kertoa kaikille olevansa sellainen.
Aputiimi voi myös auttaa blogeissa, jotka haluavat suosiota ja mainostusta, sekä mainostaa omassa blogissaan (jos mahdollista) ja levittää sanomaa näistä tulevista tähtiblogeista! Aputiimin jäsenet itsekin hyötyvät tästä. Jos hän mainostaa muiden blogeja, näiden blogien omistajat kiitokseksi liittyvät mainostajan blogiin!
Aputiimiin liittyminen on helppoa! Kommentoi vain tähän postaukseen kommentteihin, että haluat mukaan!


Näin saat koko show'n itsellesi ja pääset nauttimaan katsojamäärän nousemisesta:

Ahaa. Haluat siis tähteyttä? Onko sinulla alle 40 lukijaa? Jos on, pääset mukaan! Se on helppoa ja yksinkertaista, teemme mainostuksen yms. puolestasi. Sinun vain pitää pitää blogisi sen arvoisena! Oletko valmis? Selvä. Tästä se alkaa. Clikkaa tämän postauksen alla olevaa kohtaa 0 kommenttia jne. (riippuu siitä onko siinä kommentteja) Sitten kirjoita kommenttikenttään, että haluat mukaan. Kerro mm:

*-Panfublogisi nimi ja osoite (jotta voimme tehdä tämän palveluksen sinulle)
*-Pandanimesi
*-Pieni esittely blogistasi
  -Muuta?

Noin, olet valmis! Julkaiset kommentin vain. Nyt sinun tarvitsee vain pitää blogisi tämän palveluksen arvoisena! Kiitos osallistumisesta! Aloitamme työt heti paikalla, kun ehdimme! (:

tiistai 3. tammikuuta 2012

Wooby-Club -merkkejä ja kristallipalloja

Moooi! (  ;
Vai on Napasapa on taas tulossa Panfuun! Kamaria tietää tästä enemmän, joten menepäs hänen luokseen ja kurkkaa kristallipalloon. Tässä yksi kuva:


Aiheesta toiseen. Tuota...Minulla on ollut vaikeuksia tässä uudessa Bloggerissa löytää kaikki asiat. Saakohan sitä vanhaa enää takaisiin, nimittäin minä en ainakaan ole löytänyt sellaista kohtaa?


Olen tänään yrittänyt tehdä Wooby-Club -merkit kaikki uudestaan, ja saan ne pian valmiiksi + myös ne, joita en ole vielä tehnyt ollenkaan. Siinähän kävi silloin aikamoinen hassuus, kun numerot pomppivat sinne sun tänne ja löytyi kaksi viitosta ja listannumerot eivät pitäneet paikkaansa. Mutta nyt kumminkin ne uudet merkit ovat tulossa...Suunnittelin myös kahta kampanjaa blogiini, joista toisen julkaisen varmaankin pian blogissani. Voin paljastaa, että toinen liittyy woobeihin aika vahvasti.

Haluan muuten kiittää kaikkia jo tässä vaiheessa, jotka ovat osallistuneet Pandavaaleihin ja muihin kilpailuihin blogissani! Vastauksia on tullut mukavasti, ja vielä lisää olisi kiva saada, tästä linkistä pääset Pandavaaleihin
Muistakaa vain, että kommentteja, joilla on osallistuttu kilpailuihin, ei näytetä vielä!

T: Maggy☺
P.S. Kurkatkaa pian Wooby-Clubiin, niin siellä ovat uudet merkit, ja voitte tallentaa ne koneillenne, jos haluatte oikean liittymisnumeron tallelle! Uudet Wooby-Clubilaishalukkaat ovat tervetulleita! Kommenttia vain, niin pääsette mukaan! Wooby-Club uudistuu perinpohjin piakkoin myös ja uusia juttuja tulee.
P.P.S. Yllätyskone toimii tänään!

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

New Year is here...

...dear! Kello on yli yksitoista, mutta hälläväliä, menen kumminkin nukkumaan vasta ensi vuonna :   D
Ajastin tämän postauksen siis tasan kahdeksitoista! Nyt on siis uusi vuosi, vaikka minä tässä kirjoittelen ennen kello kahtatoista...
Nyt kello kolahtaa tasan kaksitoista raketit peittävät taivaan kuin pilvet konsanaan! x    D Ei se nyt ihan noin tärkeä se uusi vuosi ole, mutta kumminkin! Tämä nyt on vain tällainen pikapostaus. Haluan muuten tiedottaa kaikille, jotka meinaavat äänestää uusivuosikyselyssä, että unohdin laittaa siihen sen, että voi valita monta vaihtoehtoa, upsi...
Lisäsin myös blogiini kääntäjän, jotta hekin, jotka eivät ymmärrä suomea, voivat lukea blogiani (;
Nerokasta, nimittäin blogissani on käyjiä myös paljon mm. Yhdysvalloista, Saksasta, Venäjästä, Alankomaista, Kanadasta, Italiasta, Britanniasta, Thaimaasta ja jopa Ukrainasta ja Costa Ricalta! Laitan joskus esille katsojat ulkomailta...
Raketteja Disneylandista Ranskasta

            TERVETULOA VUOSI  2 0 1 2  !
T: Maggy ^-^