Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

Hauskoja pelejä, kopioitavaa ja muuta kivaa! (Uudistunut)

  Tervetuloa pitämään hauskaa! Kaikki tulevat pelit ovat mielestäni kivoja! Voit kopioida paljon eri eläimiä ja pian on tulossa kaoja, pandoja ja erilaisia kuvia. Tänne tulee myös myöhemmin ehkäpä vitsejä tai jotakin muuta piristävää♥ Pidä hauskaa!
Kaksikirjainen kirjasarja kertoo Cara nimisestä tytöstä, jonka isä omistaa Bresalsaarilla tallin, jossa on lohikäärmeitä. Caran suurin haave on tulla lohikäärmeenratsastajaksi, mutta hän ei saa, koska hänen äitinsä oli kuuluisa lohikäärmeenratsastaja, mutta putosi selästä hopeisten jalustimien takia, ja Caran isä pelkää, että hänelle käy samoin. Saako hän toiveensa toteutettua? Sen saat selville jos luet. Caran oman lohikäärmeen nimi on Taivaantanssija, joka sekin haluaa liitää korkeuksissa, mutta toisessa kirjassa käy yllättävä käänne. Ensimmäisessä kirjassa on melkein 300 sivua ja toisessa kirjassa reilut 317. Takana on myös mielenkiintoisia lohikäärmeenhoitovinkkejä yms.
                        

                      Huvittavia kuvia! (Uutta)

Luulempa, että naurat joillekin näille kuville! Minä nauroin tosi monelle...
Älä kopioi näitä huvittavia kuvia, kiitos!

 Mille kuvalle nauroit eniten, vai nauroitko kaikille, tai et millekään?
Kommentoi, mitä pidit!


Pelikone.fi - Ilmaiset pelit
                         Linkkivinkkejä
Virtuaalipelejä
3. Pandanda on virtuaalipeli, jossa kaikki ovat pandoja, kuten panfussakin, mutta hiukan erinnäköisiä. Pandandalla ja Panfulla on sama periaate. Voi chattailla, ostaa vaatteita, tavaroita ja kaikkea muuta.

4. Secret Builders on virtuaalipeli, jossa kaikki ovat erinnäköisiä "ihmisiä", mutta niissä on jotakin velhomaista..Sama periaate kuin ylimmissä.

5. Littlest Pet Shop eli lpso on todella ihana ja suloinen virtuaalimaailma, jokseenkin hiukan nuoremmille..Siellä on tehtäviä, joista saat tavaroita ja vaatteita. Voit aloittaa lemmikkikeräyksen. Lpso:hon on koodeja, joilla saat erilaisia kivoja vaatteita ja tavaroita. Koodit löydät lpso blogistani: http://ruusuliininlpso-blogi.blogspot.com (pääset sinne klikkaamalla linkkiä)


6. Movie Star Planet on eräänlainen virtuaalipeli, joka on hiukan vanhemmille kuin 9. Siellä kaikki ovat ihmisiä ja pyrkivät tähdiksi. Ei kuitenkaan kamalan monipuolinen..


7. Go Super Model ei periaatteessa ole virtuaalipeli, tytöille. Siellä ei ole maailmaa, mutta sen sijaan, voit suunnitella vaatteita ja tehdä muuta kivaa..Tämä peli ei kuitenkaan ole minun mieleeni.. :D


8. Stardoll on hyvä virtuaalipeli, mutta siinä ei ole maailmaa. Voit shoppailla eri kaupoissa ja sisustaa aivan omanlaisesi huoneen stardollareilla. Voit tehdä vaatteita ja myydä niitä. Tytöille.
                                Kopioitavaa
 Koirat


 Kissat
 Kanit
 PikkujyrsijätHevoset ja ponit
 Muut eläimet


                                                 Juttelupaikka 
Helouh! Voit jutella tämän sivun kommenteissa, voit kysyä jotakin panfusta, blogista..(älä kysy ikinä mitään henkilökohtaista, sama pätee varmasti muidenkin blogeissa, kiitos :D12 kommenttia:

 1. Tietty saat! Kaikki "tässä" sivussa on kopsattavaa! Ihan kaikki :)

  VastaaPoista
 2. Ai kopioitavia..?
  Öö, mene Googleen ja kirjoita siihen "kopioitavaa" ja sitten jos haluat esim. vaikka hymiötä, niin kirjoita "kopioitavia hymiöitä" :)

  VastaaPoista
 3. Moi maggy seil täs.
  Saanko kopioida muutaman hevos kuvan sinulta hevos hoitolaamme sanomme tietysti että ne on kopioitu sinun sivultasi luvalla?

  VastaaPoista
 4. Maggy,tooosi hyvä peli!
  pelaan sitä aina,kun tuun tänne se oliokin on niiiiin söpö!


  Tassuttain:
  roosamarsi

  VastaaPoista
 5. Kopioin sulta kissa-kuvia mun blogin kissahoitolaan.

  VastaaPoista
 6. Sain tuon pelin eräältä gadgettisivult noin vuosi sitten, enkä enää muista mistä, jos tulee mieleen, kerron heti! :)

  VastaaPoista
 7. Moi Maggy! Kun luin tuosta LPSO:sta ja huomasin että juuri SINÄ omistat sen Ruusuliinin LPSO blogin,olin aivan ymmälläni!
  Olen LPSO:Ssa

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)