Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

♥Panda Friendship -palkinto♥

Moi taas Pandakamut! ☺
Se ideani, jota eilen en ehtinyt vielä julkaista, oli tämännököinen;

Panda Friendship (Panda Ystävyys) on siis sellainen palkinto, jota jaetaan Panfublogien keskuudessa. Se siis kulkee seuraavalla tavalla; Pandalta toiselle, sen perusteella, käytkö jossakin tietyssä blogissa, kommentoit, kannustat ja olet muutenkin mukava, niin voit saada sellaisen, ja antaa sellaisen taas seuraavalle Pandalle, joka käy ahkeraan tahtiin sinun blogissasi, kommailee, ja kannustelee, ja jota pidät iloisena Pandakamuna! Kannattaa lukea säännöt ensinnäkin. Tässä merkki ja säännöt:
Panda Friendship -merkki, jonka sinäkin voit saada blogiisi, jos saat tällaisen palkinnon!
Panda Friendship -Säännöt (Clikkaa suuremmiksi)

Clikatkaa kuvat suuremmiksi, jos ette oikein näe! :]
Mutta sitten siihen, kenelle annan tämän kunnian saada tämän?
Tämä on tosi vaikea päätös, ja on monia joille voisin antaa tämän, mutta kun voin antaa vain yhdelle...Mutta toivottavasti saan tämän palkinnon joltakin, jotta voin antaa sen muillekin.
Mutta haluan antaa tämän palkinnon...ensimmäisen kerran...Molly3:lle! Onnea BFF! (Tätä palkintoa ei tarvitse antaa bestikselleen, vaan jollekin sellaiselle, joka täyttää säännöissä lukeneet jutut.)


Tassuttain: Maggynne

6 kommenttia:

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)