Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

torstai 29. joulukuuta 2011

Piraattimaisia joulujuttuja ja Uutta Vuotta!

Heipsuli kaikille taas!
En ole voinut blogata, syystä että siihen ei ole ollut mahdollisuutta, koooskaa täällä ei ollut sähköjä pariin päivään -.- Oltiin oikeita selviytyjiä...Mutta se siitä, olisin kumminkin blogannut jos olisi ollut mahdollisuus!

Ajattelin hieman kertoa joulustani, se meni ihan superkivasti :) Sain joulululahjaksi sen Pirates of the Caribbean Wii -pelin, se oli yllättävän hyvä, mutta hieman vaikea, tykkään! Sain myös toisen Wii -ohjaimen, pinkin. Sain myös muuta, kuten vanhanaikaisen kirjoitussetin, jossa siis oli mustetta ja niitä kyniä yms. Ja kitaranvirittimen...

Mutta, tässäpä teille tooosi hauska juttu! Olimme nimittäin Annmaryn kanssa suunnitelleet sen joulushow'n ja soitin kitaraa silloin ja sitten...pukeuduin näytelmää varten Jack Sparrow'ksi! Mustat silmät ja kaikki samantapaiset vaatteet, yhdistelmä oli upea ^.^

Panfussa on Uuden Vuoden bileet, jee! Linnan tanssisalissa! :) Käväisin siellä, tässä hieman hassuja kuvia:

Tuota, en minä ihan tuon näköinen ole, profiili taisi vaihtua x D
Oooh, oikeen agentit ja punainen matto minua varten x   D

 
Happy New Year = Onnellista Uutta Vuotta !
Haluan toivottaa Onnellista Uutta Vuotta 2012 kaikille!


T♥:llä Maggy (C)
 P.S. Blogger takkuilee, nimittäin se ei antanut ottaa alhaalla olevaa tyhjää pois...Ja muistakaa, että Uuden Vuoden juhlat ovat meneillään tanssisalissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)