Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Tässä teille tuleva tähti - teitä tarvitaan!

Howdy pumpulipandat, nyt vihdoinkin saan aloitettua tämän pitkään odottaneen apukampanjan, nimittäin Kunniaa ja Kannustusta Tuntemattomille Panfublogeille ('KKTP')! :) 
Teen tätä kampanjaa siis ystävällisyyttäni ja hyvyyttäni, että muutkin panfublogit saavat mainetta ja tähteyttä! Tule siis mukaan - ja auta muutkin panfublogit listojen kärkeen! : ')


 Lue lisää ja auta muita Pandoja - tästä

 Tässä tulee ensimmäinen tämän kampanjan kunniaa kaipaava ihana bloggaritapaus - eli Serenity:

Serenity - idearikas, kekseliäs ja positiivinen bloggaripanda

Serenity oletti pystyvänsä pitää huippuhyvää blogia - ja niin toivon valossa  pyysi apua Kunniaa ja Kannustusta Tuntemattomille Panfublogeille -kampanjan avulla, nyt hänellä on mahdollisuus siihen, joten tehkää hänestä tähti!

Panda nimeltä Serenity on ihana ja pirteä bloggari, joka on vielä varjossa, joten valaiskaa hänen tiensä - vain te Pandat voitte auttaa!
Serenity aloitti bloggaamisen jokin aika sitten (marraskuussa 2011), ja hänen blogistaan löytyy monipuolisesti kuvia, videoita, ideoita ja panfuilua! Serenity osaa kirjoittaa postauksia kekseliäästi, mutta ideat kuulemma saattavat loppua joskus.

Hänen blogissaan on hienoja pandapiirroksia!
Blogista löytyy ajankohtainen yläkuva, muistakaa, te voitte aina neuvoa häntä kuvankäsittelemisessä eri paikoissa ja miten muokata blogia - se auttaa myös!
Serenityn Panfu-blogista löytyy myös kilpailuita, Kaikki Yhdessä Panfun Parhaaksi -liitto, upea 24 -lukuinen pitkä hienosti kirjoitettu tarina (<-- pakko lukea!)

Blogissa on paljon kaikkea, mutta se kaipaa vielä höystöä, eli taustan vaihtoa ym. eli voitte kaikki vinkata hänelle bloginparannusvinkkejä.

Serenityllä on tällä hetkellä 24 lukijaa - määrä on tarkoitus vähintään tuplata, ja se onnistuu vain Teidän ihanien Pandojen avulla - liittykää siis hänen lukijakseen ja toteuttakaa hänen toiveensa! Kiitos! :)  Minä itse vapaaehtoisesti otin tuntemattomien blogien mainostuksen myös vastuulleni, koska haluan auttaa!

Kaikki Pandat voivat lukijaksiliittymisen lisäksi myös...

Kommentoida Serenityn blogia ja kertoa plussia ja parannettavaa
Mainostaa blogissaan Serenityn blogia
Kertoa ja mainostaa Serenityä Panfussa

Serenityn Panfublogin osoite on: 
SERENITYNBLOGI.BLOGSPOT.COM (<--clikkaamalla hänen blogiinsa)

Kiitos kaikesta, jos autatte ystäväämme hädässä!

T♥:llä Maggy
P.S. Pian tulossa myös toinen tuntemattomuutta poteva pikkupanda!

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Postia Johnny Deppiltä, Jack Sparrow'lta !

Hello guys!
Nyt minulla on sitten todistusaineistoa, että ohjeeni TODELLA toimivat! :) Tuleeko nimittäin mieleen jotakin mieleen fanipostin lähettämisestä Johnny Deppille...? (;
Muistuukos mieleen tällainen postaus joulukuulta?
Sain silloin sitten hankittua ne kansainväliset kupongit, niitä nimittäin ei täällä ollut ja niitä tilattiin minun takiani USA:sta...Niin, niihin kyhäilin kirjeitä julkkiksille ja kirjoitin itse silloin nämä ohjeet, eli toimii! SAIN NIMITTÄIN ODOTUKSEN JÄLKEEN KIRJEITÄ USA:STA! Ja mitä niissä oli...?
Nimittäin ensimmäisenä tuli Spanky Taylorista ORLANDO BLOOMIN (tunnetaan piraattileffoissta Will Turnerina), hänen nimikirjoituksensa! <--- Kuva, jonka päälle oli raapustettu nimmari :)
Tein kirjeet valmiiksi, kirjoitin itse ohjeet teille, ja tuloksena ne myös toimivat, nimittäin noin kolmen kuukauden päästä tuli kirje, johon oli ostettu postimerkit lähettämälläni kupongilla, jossa oli kuva ja Orlandon nimikirjoitus. (C) Maggy
Sitten kului viikko...Ja postilaatikkoon tupsahti suurimmalta idoliltani kirje! Eli siis Johnny Deppiltä. En aluksi ollut uskoa silmiäni, mutta olihan se pakko, kun kädessä oli nimikirjoituksella varustettu kuva! Vau! Kirjeeseen tietenkään hän ei ehtinyt vastata, mutta tässä kuva siitäkin:
Seuraavaksi tuli suurimman idolini nimikirjoitus, eli Johnny Deppin (piraattileffojen Jack Sparrow)! (C) Maggy

Hyvä työ palkitaan! Nimittäin aito nimmari lähetetään niille, ketkä ostavat IRC-kupongin, kirjoittavat hyvän, ei-ylikehuvan kirjeen :)  

Teillä on sama mahdollisuus! Jos itse haluatte oman idolinne nimikirjoituksen, voitte saada sen kehittelemilläni ohjeilla, tässä linkki (clikkaa):

Näin kirjoitat kirjeen suurimmalle idolillesi


(Ohjeet löytyvät myös 'Lisää Mutusteltavaa' -kohdasta gadgeteista)

T♥:llä Maggy
P.S. Minulle on tulossa vielä yksi fanikirjevastaus tälläkertaa Englannista, enkä aio vielä niiden lähettämistä lopettamista, ainakin kahdelle vielä lähettämättä... : D
P.P.S. Tämä oli ensimmäinen Maggyn talvitohinat -postaus, joissa siis kerrotaan omasta elämästäni :)