Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kunniaa ja kannustusta tuntemattomille Panfublogeille - apua täältä -kampanja

 Onko blogisi melko tuntematon ja sen lukijamäärät ja katselukerrat eivät vielä hivo pilviä?
Haluaisitko enemmän blogimainetta, kunniaa, arvoa, lukijoita ja kaikkea mitä blogille nyt saattaa toivoa, mutta, onko blogisi vielä tuntematon?
Eikö blogisi pääse valtaamaan ihanuudellaan Panfua, koska se on vielä kotelossaan kuten Pingoo kaapissa, voi ei! Onneksi on Kunniaa ja kannustusta tuntemattomille Panfublogeille -kampanja! Se auttaa sinut pääsemään bloggareidentähtiyteen!

Kunniaa ja kannustusta tuntemattomille Panfublogeille -kampanja auttaa sinua edistämään blogisi suosiota tähtiin! Me mainostamme blogiasi kuvailevin kommentein mahdollisimman hyvin ja linkitämme blogiasi täällä ja hankimme sinulle uusia lukijoita! Näin löydät tiesi tähteyteen, kuten moni muukin tulee löytämään! Vaikka Panfun virallinen blogi ei enää ota uusia Panfublogeja listaansa, saamme muut panfulaiset lukemaan sinun blogiasi toisten blogien kautta! 
Neuvomme sinulle uusia ja melko salassa pysyneitä gadgetti-ideoita, joita pystyy liittämään blogiin. Voit kysyä mitä vain blogin muokkaamisesta paremmaksi - tiedämme niksejä kyllä paljon! Laitamme Panfublogeissa kiertämään eteenpäin Hyväblogi -listan, johon on tarkoitus sen saajan lisätä yksi blogi listastaan. Näin listan kulkiessa eteenpäin siihen kertyy lisää tuntemattomampiakin Panfublogeja, ja toiset pääsevät lukemaan niitä clikkaamalla blogin nimeä, joka on linkitetty listaan. Näin kaikki saavat huomiota. Lisää tästä listasta myöhemmin. 
Mainostamme kuvailevin kommentein ja teemme kaikkemme, jotta sinunkin ei olisi enää niin tuntematon.

Aputiimi, on näiden blogien ylläpitäjiä auttava tiimi, joka koostuu Pandoista, jotka haluavat vaapaaehtoisesti auttaa näitä henkilöitä. Kun liityt Aputiimiin, saat arvomerkin, jonka voit tallentaa. Aputiimin on tarkoitus toimia blogeissa / Panfussa. Alue on tulevassa sivussa "Tuntemattomien blogien apuopas" -sivussa, jossa voi kysyä apua, neuvoja ja vinkkejä blogin ylläpitämisestä ja sen tiestä tähteyteen. Jos toinen jäsen ei tiedä, toinen saattaa tietää, tämän takia Aputiimiin kootaan halukkaita auttamaan olevia Pandoja, jotka osaavat neuvoa avuntarpeessa olevia. Aputiimiin voit liittyä kommentoimalla liittymisesi kommenteihin. Aputiimiin otetaan 10 ensimmäistä halukasta. Sadasta päivästä ylöspäin vanhoja Pandoja.

Aputiimi Panfussa: Koska heidän pandanimensä näkee täältä, muut osaavat ehkä jo kysyäkin heiltä jotakin apua blogeista. Aputiimin jäsen voi toki kertoa kaikille olevansa sellainen.
Aputiimi voi myös auttaa blogeissa, jotka haluavat suosiota ja mainostusta, sekä mainostaa omassa blogissaan (jos mahdollista) ja levittää sanomaa näistä tulevista tähtiblogeista! Aputiimin jäsenet itsekin hyötyvät tästä. Jos hän mainostaa muiden blogeja, näiden blogien omistajat kiitokseksi liittyvät mainostajan blogiin!
Aputiimiin liittyminen on helppoa! Kommentoi vain tähän postaukseen kommentteihin, että haluat mukaan!


Näin saat koko show'n itsellesi ja pääset nauttimaan katsojamäärän nousemisesta:

Ahaa. Haluat siis tähteyttä? Onko sinulla alle 40 lukijaa? Jos on, pääset mukaan! Se on helppoa ja yksinkertaista, teemme mainostuksen yms. puolestasi. Sinun vain pitää pitää blogisi sen arvoisena! Oletko valmis? Selvä. Tästä se alkaa. Clikkaa tämän postauksen alla olevaa kohtaa 0 kommenttia jne. (riippuu siitä onko siinä kommentteja) Sitten kirjoita kommenttikenttään, että haluat mukaan. Kerro mm:

*-Panfublogisi nimi ja osoite (jotta voimme tehdä tämän palveluksen sinulle)
*-Pandanimesi
*-Pieni esittely blogistasi
  -Muuta?

Noin, olet valmis! Julkaiset kommentin vain. Nyt sinun tarvitsee vain pitää blogisi tämän palveluksen arvoisena! Kiitos osallistumisesta! Aloitamme työt heti paikalla, kun ehdimme! (:

11 kommenttia:

  1. *-Panfublogisi nimi ja osoite (jotta voimme tehdä tämän palveluksen sinulle) Roosamarsinpanfu blogi:
    http://roosamarsinpanfu-blogi.blogspot.com/
    *-Pandanimesi roosamarsi
    *-Pieni esittely blogistasi

    Blogini on aika uusi.Uskoisin että se on aika tuntematon.Olen itse tyytyväinen siihen,mutta en tiedä ovatko muut.











    ♥:llä Roosasi!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Blogini osoite: http://serenitynblogi.blogspot.com/

    Pandanimeni Serenity

    Esittely: Olen aika tuntematon, koska en ole ehtinyt pitää blogia kuin reilut kaksi kuukautta. Olettaisin, että pystyisin pitämään huippuhyvää blogia, jos saisin apua, kun tarvitsen sitä.

    Muuta: Apua tarvitsen lähinnä gadgettiasioissa ja siinä, miten kirjoittaa niin, ettei tyypit kyllästy.
    Mitä osaan hyvin: Piirtää. Mitä pitää opetella: Kirjoittamista hauskasti.

    Serenity

    VastaaPoista
  3. -Muuta? Apua tarvitsen saada muut lukemaan blogiani ja kirjoittamaan pitkiä postauksia.

    VastaaPoista
  4. Haluaisin osallistua Aputiimiin : )

    VastaaPoista
  5. Moiii Maggy!
    Haluaisin, että blogini tulisi edes vähän kuuluisammaksi, sillä uusia lukijoita ja kommiakaan ei ole paljoa..Blogissani on kuitenkin jonkinverran lukijoita, mutta onko silti mahdollista osallistua kampanjaan?

    VastaaPoista
  6. Blogiani voisi mainostaa toisissa blogeissa,koska lukioitakaan ei ole paljoa.Odotan myöntävää vastausta.

    VastaaPoista
  7. moi maggy!
    blogini osite on Ellabenpanfubloi
    pandanimeni:Ellabe
    esittely:blogini on aika uusi aloitin sen viime vuonna olen ehkä tehnyt sitä puoli vuotta minulla on 8 lukijaa
    -Ellabe

    VastaaPoista
  8. Sori maggy teen nyt uuden kommentin toi vähän meni pieleen:(

    Panfu blogini nimi ja osoite: Ellaben panfu päiväkirja Ellabe.blogspot.com
    Panda nimi Ellabe
    Esittely: Olen tehnyt blogia jo yli puoli vuotta ja minulla on vain 12 lukijaa:( Mutta blogini on pieni ja mukava:) siellä on välipala vinkkejä ja myös muuta:)

    Toivoisin kovasti Maggy tämä olisi hyvä minulle:)

    VastaaPoista
  9. Moi.Haluaisin että blogini saisi kunniaa ja mainetta(jos niin nyt voi sanoa)
    *-Panfublogini nimi ja osoite: Laku56 PanfuBlogi
    http://laku56panfublogi.blogspot.com/
    Pandanimeni:Laku56
    Esittely:Aloitin bloggaamisen marraskuussa 2011.Blogini on nyt suunnileen 4.kuukautta vanha joten se on aika uusi.Minulla on tällä hetkellä 28 lukijaa.Mutta eivät ne kaikki edes lue blogiani.Kommentteja tulee n.3,4 tai 5 viikossa.
    Muuta:Toivoisin kovasti että kommentteja tulisi enemmän ja lukijoita myös.Olisi kiva jos ''Tilaukset ja kopioitavat kuvat''-sivulle tulisi tilauksia.

    Kiitos jo etukäteen.
    Laku56

    VastaaPoista
  10. osallistun aputiimiin panfu blogin nimi ja osoite:Emppu85:den panfu päiväkirja. http://emilia85panfu.blogspot.com pandanimeni:Emilia85. Esittely: aloitin blogini heinäkuun 20:päivä 2011. blogini on siis 8 kuukautta vanha. ja blogissani on 12 lukijaa. ja blogiin kommentoidaan vähän ja sitä ei mainosteta. haluaisin että joku auttaisi minua. osallistun samalla apuliittoon.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)