Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Talvikisa ja joulusukkien kutomista

NAPASAPA HALUAA KOTIIN, AUTTAKAA !
Hups, ei nyt ihan noin pitänyt aloittaa... : D
Mutta se on kyllä totta! Kaikkien, all pandas, täytyy hjelpata häntä hieman tuomalla limonadia tulivuorella olevaan keräykseen. Ja mitä enemmän pandat tuovat limpparia, sitä nopeammin Napsun koti-ikäväkin loppuun kotiin päästessä, nimittäin limonadista on bensiiniksi (;
Katsokaa nyt kuinka surullinen hän on...

Limpparikeräys
Arvatkaas muuten mitä, tänään (19.10. Ke) toimii tasokone! :  ]

Sitten muihin juttuihin, teettekö te käsityössä jotakin joulua varten? Minä teen joulusukan. Siitä tulee arvatenkin punainen, valkoinen ja harmaa (; Sukan kutominen on oikeastaan ihan kivaa, mutta siinä menee helposti sekaisin, etenkin jos tekee helmineuletta, jossa kokoajan oikein nurin, oikein nurin jne. yksi kerros ja sitten toisessa kerroksessa taas nurin oikein, nurin oikein jne. Otan siitä kuvan, kun saan sen valmiiksi (jos saan), noh saan kumminkin tietty ;) 
Jos teette kotona tai koulussa jotakin joulumaista / talvea varten (esim. sukat, pipo, kaulahuivi tai muita askarteluja / ompeluja) kirjoittakaa kommentteihin ilman muuta! Lisään niitä sitten postaukseeni :)

○Talvikisa○
Idea: Kerro iiihanin perinne, mitä teet yleensä aina jouluna. Perustele myös minkä takia se on niin ihana. + Lahjojen saamista ei lasketa. Jos ei ole mitään sellaista perinnettä, joka olisi niin ihana, niin voit myös kertoa jonkin muun perinteen, vaikkei se ihanin olisikaan. Jos ei ole lainkaan, niin mieti jokin talveen liittyvä perinne :)
Miten: Kirjoita kommentteihin tähän tai sitten "Kilpailut" -sivun kommentteihin
Palkinnot: Kisassa arvotaan kaksi vastausta perusteluineen, nämä kaksi Pandaa voittavat jouluisen haastattelun blogiini + Joulupanda merkin, jonka teen huolellisesti
Päättymispäivä: Kisa päättyy 12.12.2011 Onnea kisaan! :)

Nurin ja oikein tassutellen: Maggy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)