Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

lauantai 1. lokakuuta 2011

Kotilomaista (:

Aloha !
Minulla on ihan I have no idea päällä... Ei minkäänlaista ideaa! Mutta tänään oli Maxin synttärit! Pandamaiset onnittelut! En muuten jaksaisi odottaa keskiviikkoon, tuskin silloin pääsen koneelle...
Mutta nyt hieman iloisempia uutisia, sain nimittäin toisen kotilon akaattikotiloni Epin kamuksi! Nimittäin lehtokotilon nimeltä Rosina, mutta kutsun sitä Rosiksi. Sain sen Mollyltä, kun Molly sai neljä lehtoa kamultaan, ja antoi minulle yhden ja se kulki sitten loppupäivän koulussa kanssani : D
Olemme myös hieman aikaa sitten perustaneet yhteisen kotiloblogin, Chibyn ja Cherryn Kotilokuulumisia. Minä olen siis Chiby (:
Tässä tulee linksu:
http://kotilokuulumiset.blogspot.com/

Tässä muuten kolme kotiloani, yksi on Annmaryn [:
Vasemmalla on Epione, eka kotiloni, oikealla Annmaryn aksu Heka ja edessä uus lehtokotiloni Rosi (: Akaatit ihmettelevät uutta tulokasta pöydälläni.
Ja arvatkaas mitä? Tänään jostain syystä Rosi alkoi horrostaa, kun luonnosta hankittuhan on... Se vaistosi, että nyt pitäisi mennä horrokseen, kun olin ulkona kaikkien kolmen kanssa. Ja horrostamisen merkithän ovat, että kotilo on syvällä sisällä kuoressaan, näkyvä osa jalasta on harmahtava ja sillä on jalassa vaalea kalkkiläppä, josta se saisi kalkkia horrostamisen ajan. Ja sehän voisi horrostaa yli puoli vuotta! Huh huh... Mutta onneksi surffasin ikuisuuden netissä itku kurkussa, ja onneksi löysin sivun, jossa kerrottiin, miten herättää kotilo horroksesta, ja se yllätysyllätys toimi! Eli siis huuhtelin sitä vesihanan alla kädenlämpöisessä vedessä ja pian Rosi tuikahti kotilostaan söpösti... : )
Ja tästä saan kiittää tätä täydellistä kotilon hoito-ohjetta:
http://kotiloinen.blogspot.com/
Tassuttain: Maggy
P.S. Huomenna sitten kokeisiin lukemista... Huoh... -.x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)