Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Lisää lampaistani

Moips kaikki lukijani!
Oon täällä taas! Hih..
Kirjoittelen lampoistani, niitä on siis kaksi ja ne on tositosi söpöjä. Ne on kaksi vuotta vanhoja. Niiden nimet ovat Papu ja Musta-Pippuri. Niiden kanssa on kiva viettää aikaa. Papu on oma lampaani. Molemmat ovat ahvenanmaanlampaita. Papun villa on siis valkoinen ja kihara, mutta päässä on mustaa ja jaloissa harmaan ruskehtavaa. Papu on paljon Pippuria korkeampi.
Pippurin villa on valkoinen ja sen pää ja jalat ovat tumman ruskeat. Pippuri on matalampi, mutta pidempi. Ensin meillä oli lammas nimeltä Rusina, mutta se jouduttiin vaihtamaan Pippuriin, koska se yritti karata ja kiusata ja pukitella Papua. Meidän pitikin aluksi ottaa Pippuri, mutta kun se myyjä laittoi sitä korvamerkkiä korva menikin halki! No, niimpä me sitten otimme Rusinan ja nyt meillä onkin Pippuri. Pippurin ja Papun äiti oli hylännyt ne, joten niiden luultiin olevan kesyjä, mutta Papu olikin aluksi vain kesy. Pippuri ei antanut koskeakaan itseensä. Mutta kerran viimeviime kesänä, menin niiden aitaukseen laitumella. Pippuri makasi suojassa auringolta, ja rupesin vain hassuna puhumaan sille. Sitten menin lähemmäs ja aioin silittää sitä päästä, KAPPAS KUMMAA! SEHÄN ANTOI SILITTÄÄ ITSEÄÄN! Olin ihan ällistynyt ja siitä lähtien se on pitänyt tosi paljon rapsuttamisesta...

Papu ja Pipa syövät aamusin kauraa ja joskus myös leipää ja illalla ne syövät kaikkea mitä meiltä päivällä on jäänyt ( perunankuoret, porkkanankuoret, kurkunpalaset, huonot salaatin kohdat, vähän huonot omenat, yms.)       ja leipää tai vähän heinää. Ne osaavat myös pari temppua, nousta takajaloilleen, juosta kanssani ja hypätä risujen, esteiden yli. Kesäisin ne ovat pellolla, talvella talomme lähellä aitauksessa ja jos on kova pakkanen ne ovat lampolassa. 

JATKUUUU...KUVIA ON TULOSSA..MYÖHEMMIN.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)