Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Pelejä maailmalta

Hellurei!
Tässä on lisää pelejä netistä. Olen itsekkin suurimassa osassa.
Ensimmäisenä LPS0.com peli. Peli on ihan hyvä. Kaikki ovat erilaisia lemmikkejä. Ensimmäinen on kuitenkin aina kaikilla koira. Voi suorittaa myös lemmikkikeruuta. voi kerätä vaikka pupua, koiraa, leppäkerttua!
Pystyy ostamaan vaatteita lemmikille, hoitamaan ja pelaamaan pelejä, sekä kiertelemään ja shoppailemaan paikoissa ja sisustamaan kotia. On kivaa että talolla on myös piha ja lampi kaunistamassa. On kaksi maata joihin pääsee, Hauvola ja Haliwood. Haliwood on niille, jotka pitävät shoppailusta ja muodista, kun taas Hauvola on rauhallinen paikka täynnä puita ja pensaita, penkkejä ja pelejä. Peliä voi pelata tytöt ja pojat, voi siis valita lemmikin muodon. Täysjäsenyys maksaa samalla tavalla kuin kultapanduus. Pelissä voi myös tehdä lemmikkitemppuja ja tavata kavereita. Oikea hyvänmielen peli. Toivottavasti tykästyit. Kannattaa ryhtyä pelaamaan. Mutta harmi on, että ennen kuin tulin tänne kaverini kertoi ettei LPS0.comissa voi enää puhua..

Seuraavana Gosupermodel
Mielestäni tämä peli ei enää ole kovin hyvä peli, kun ei ole maailmaa. Mutta voi sisustaa omaa huonetta ja laittaa mahdollisimman muodikkaat vaatteet. Voi suunnitella suunnittelu-ohjelmassa vaatteita omalle tyypille. Tämä peli on tarkoitettu TYTÖILLE! Pystyy lähettämään goviestejä kavereille. Voi olla myös tavallaan kultapanda, mutta maksaa, enkä olisikaan. On paljon kerhoja, foorumeita, kisoja ja vaatteita. Vaatteet maksavat gopisteitä, joita saa tosi hyvistä pikkupeleistä, kuten muotinäytökset.

Kolmantena Stardoll
Sama periaate kuin gosupermodelissa. Kaikki vaatteet ovat halvempia ja pystyy ostamaan stardollareilla korvakoruista kaikenmaailman rimpsuihin. Mielestäni parempi peli kuin gosu. Ensimmäinen on silti paras!

Neljäntenä Secret Builders
En muista tästä pelistä paljoa, mutta kannattaa koittaa.

Sitten viimeisenä Glub Penguing

Sama periaate kuin Panfussa.
Ihan okei..

Ja jos tiedän lisää hyviä pelejä kirjoitan tietty!! :)

2 kommenttia:

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)