Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Yöpostaus (alkuperäinen vihossa)

Hissun kissun täältä makuupussista!
Eli minä ja (pikkusiskoni) Annmary täällä keskellä yötä; kello on 23.45.
Nukumme leikkimökissämme visusti lukittuina pilkkopimeässä. Kirjoitan nytkin vain taskulampun valossa, jota Annmary osoittaa vihkoon, johon alunperin kirjoitin tämän postauksen. Täällä on ihan hiirenhiljaista ja ulkona vähän pimeää. Jos minulla olisi nyt kamera, kuvaisin mustiksi yöhön tummentuneet puut tuolla ikkunan toisella puolella. Kuvaisin myös tämän kirjoituksen todistusaineistoksi ja pinkillä lakalla taiteillut kynteni.

Hmm... Viime yönä, kun nukuimme täällä, (outo) kissamme tuli 12 tai puoli yksi oven taakse mankumaan, ja tunki päänsä ikkunaan, kun nosti tassunsa ikkunanraameille ja raapi. Viime kesänä kissamme oli ottanut oven kahvasta kiinni ja kiskonut ovea auki! Kuulostaa epäuskottavalta, mutta on totta. 
Ja tuossa hän itse poseeraa (on itse mennyt pyyhkeen sisään)!
 On salaperäinen olo. *Annmary osoittaa suoraan silmiin taskulampulla* Auts... Silmissäni on unihiekkaa, täytyy hieroa :D
Jalkani ovat puutuneet, koska olen istunut samassa asennossa kokoajan makuupussin päällä, kun taas Ann tyynynsä päällä xD (Minua muuten saa kutsua nykyään Mag)
Hetki, täytyy siemaista vettä. Hups, Panfuviholle meni vähän, mutta ei se mitään! *Tuijottaa seiniä, ja yrittää keksiä kirjoitettavaa*
Tämä kesäyö kuva 'ei' sitten ole meiltä!
Ann muuten pitää taskulamppua jaloillaan, valaistaakseen vihkoa, johon kirjoitan!
*Tuijotus* Väsyttää, hui kamala, kello on paljon! Vielä viimeiset höpinä; ciao ja nähdään!
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------
Vastaavanlaisia päiväkirjakirjoituksia tulee kyllä! :)

Väsyneesti tassutellen: Nukahtamaisillaan oleva Mag ja Ann  

P.S. Tämä postaus oli sitten täysin totta! 
Yöasu Maggylla?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)