Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Purjelaivafanitusta♥

Haudi!
Panfussa on ufo o.O Voitteko kuvitella ja uskoa silmiänne? Minä voin! Nimittäin näin sen! Hyvin erikoista...: D Tänään oli koulussa rankka päivä, ja päätäni särki (kuten koko viime viikon). Ja taas valitan, nimittäin, tänään oli taas hissaa -.-' Mutta, ei siitä sen enempää, vaan tässä "ufoilukuvia" x D:
*Kärvähdys*
"Se vihreä juttu, joka roikkuu tulivuoren yllä?" - Mikäs muukaan...
Lisää löpinöitä vielä; nimittäin minun piti köksän läksynä silloin viikonloppuna tehdä minestronekeittoa ja pannukakkua, ja niin teinkin, mutta unohdin kuvata... Joten seuraavista tosin tulee kuvat, kunhan teen jotakin vain!

Ja sitten alkuperäiseen aiheeseen, eli purjelaivoihin! Muistatteko, kun viime perjantaina oli kultapandapäivä, meikäläinen purjelaivafanina (<--- Olen käynyt ihka-aidossa maailman suurimmassa sellaisessa) ajattelin sitten pukeutua kapteeniksi tai miksikä lie, mutta tältä sitten näyttävät kuvat:
Purjelaivassa saarella, mutta ei vedessä -.-
Jos tällaisen voisi pitää ei-kultapandanakin, ooh! f.f
Ei minulla muuta, joten 'See you later, alligater!' (Englantilainen sanonta, joka siis vain rimmaa englanniksi, mutta suom. = Nähdään alligaattori! : D)

Tassuttain: Maggy

P.S. Yllätyskone toimii tänään 28.9! Joten hakekaa sieltä itsellenne ihana avaruusaiheinen tausta! (:
Uusia profiilikuvia ottelin kultispäivänä, niitä sitten tuli PaLjOn! Tässä yksi, ei maailman paras, mutta siksi maailman paras, että soitan kitaraa (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)