Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Jack and peanut +leffailta

Hahhahhaa, hehhehhee, hihhihhiii, oikeesti mulla on teille yksi videopätkä, joka siis on Pirates of the Caribbean ja Maailman laidalla, leffasta! :     D

Okeij, kerron alusta. Pidin kamuni kanssa eilen leffaillan ja katsoimme Pirates of the Caribbean and the Curse of Black Pearl (Maailman laidalla), se on siis kolmas leffa, oikeastaan trilogian viimeinen osa, mutta sen jälkeen on tullut vielä Vierailla vesillä, mikä vain on nitoutunut tähän aiheeseen, mutta se siitä. Mutustelimme siis poppareita, suolatikkuja ja suklaamuffinsseja, joita siis tein (<--- ohje on muistaakseni joskus ollut blogissani). Ai että Jackie on naurettava, tiesittekös, että Johnny Depp on saanut itse vaikuttaa siihen, millainen Jack Sparrow on luonteeltaan, nimittäin alkuperäinen Jack oli tiukkis, mutta Depp teki siitä päinvastaisen, eli humoristisen, niillä ällistyttävillä näyttelijäntaidoillaan! 
Olen ihan tyytyväinen leffaan, mutta ei se ihan paras niistä ole...mutta yksi kohta kieltämättä on tosi naurettava, nimittäin tämä...Jack and peanut:
 Nauroitko tuolle yhtään? Minä en voi olla nauramatta :   D Tuo kohtaus on kieltämättä aikas silly x   D
Kerro kommenteissa, oliko hassunhauska x   D

Ja sitten seuraavalla kerralla jatketaan Jackmaisin tunnelmin, eli siis postaukset tämän teeman aikana liittyvät melkein tähän samaan aiheeseen, ja se tarina (Piratepandas) tulee, kun ehdin kirjoitella.

Ainiin, iglubileet alkoivat Panfussa about...tänään? :   ) Tässäpä yksi kuva:
Iglubileet alkoivat, menehän bilettämään, kuin bilehile!
Huomio! Jos olet Jack Sparrow / Johnny Depp / jokin muu näyttelijä -fani katso tänään tuleva Pirates of the Caribbean ja Mustan helmen kirous, se tulee tänään sunnuntaina neloselta alkaen yhdeksältä ja loppuu...vasta viisi vaille 12, OMG! :)  Loppuu aika myöhään, mutta, jos pidät, tsekkaa!

Kannella kolistellen: Maggy Swann

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)