Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

tiistai 29. marraskuuta 2011

Tekemäni video - Pirates of the Panfu Trailer

Zauh!
Puurtajat palkitaan, nimittäin kerrankin olen tyytyväinen, tein kauan tätä videota ja tässä lopputulos! PIRATES OF THE PANFU TRAILER! (Trailer ja trailer, pikemminkin video, joka aloittaa tämän koko jutun) TÄSSÄ SE TULEE!
Olen ihan oikeasti valtavan tyytyväinen lopputulokseen, vaikka itse sanonkin! :   3
Ja taustalla soi vielä aito Pirates of the Caribbeanin mahtava tunnusmusiikki, waude! Katsoin videon moneen kertaan...

Kiitoz kuuluu kultapandapäivälle! Sain nimittäin asut! Jos teillä vielä ei ole Jackin asua, hommatkaa sellainen - jos olette kultiksia, minä en : / 

Minun on pakko kertoa, mutta opettelin itse soittamaan kitarallani tuon tunnusmusiikin eli kappaleen "He's A Pirate"! Aion äänittää sen joskus ja lisätä blogiin. Testasin jo kerran äänittää, mutta ääni muokkaantui omituiseksi...Jos haluatte itse opetella soittamaan kappaleita, nuotteja saa tulostettua netistä. Suosittelen PDF -tiedostoja, koska muista ei oikein tihrustamallakaan näe, koska kopiot ovat niin sameita...


Tämän jälkeen siis alkaa tarina, videossa on vain esimakua koko 'saagasta' (    :
Ainiin, tästä tuli paras tekemäni video ikinä! Alussa saattaa hieman ihmetellä, että mihin tämä nyt johtaa, mutta kyllä se siitä alkaa :) 
//Alla ensimmäisen elokuvan kansi:
Henkilöt vasemmalta oikealle, näyttelijän oikea nimi sulkeissa : Elizabeth Swann (Keira Knightley), Will Turner (Orlando Bloom), Jack Sparrow (Johnny Depp), kapteeni Barbossa (Geoffrey Rush)


Kerron vielä, että jos teillä ei ole nuuhkaisuakaan koko elokuvista, suosittelen Youtuben trailereita :  ] Kirjastosta löytää myös Pirates of the Caribbean leffoja, jos kiinnostuitte. Kannattaa lukea viime postauksen toinen kommentti, selitin siinä hieman, mutta minulta tosiaan voi kysyä mitä vain aiheeseen liittyen. 
Suurin idolini on nimittäin Johnny Depp, hän on Hollywoodin yksi parhaimmista näyttelijöistä, ja näyttelee hyvin myös muissakin elokuvissa, kuin Jack Sparrow'n roolissa! Kirjoitin hänelle jo fanikirjeen ja lähetän sen pian, lisää siitä myöhemmin.

                   PIRATES OF THE PANF
                                  (Foretaste) 
                                        By: MaggyÜ


Kerro mielipiteesi, ne ovat tärkeitä! :) Kerro mikä oli parasta / mistä et pitänyt. Voit myös kertoa hieman muutakin [     : Haluan nimittäin tietää, mitä mieltä olette <   :
Tämä siis mukailee koko alun, kuten elokuvassa, vuorosanat suurinpirtein samoja (ainakin tarkoitukselta)!

Panfujuttua: Panfuun on tullut aivan ihanan söpöjä kalusteita, etenkin jääkarhu! Iglu pyörii myös entiseen tapaansa (;

Kannella kolistellen: Maggy Swann

3 kommenttia:

  1. Ihana video! Mäkin fanitan täysillä Pirates of the Caribbeania :D Odottelen innolla jatkoa.

    Terkuin,
    Meda

    VastaaPoista
  2. Wautsivau mikä video! tooosi hieno traileri :-----)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)