Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

torstai 18. marraskuuta 2010

Ensilumi leijui maahan!

Moikkidoikki!
Ihanaa, kun ensimmäiset lumihiutaleet satoivat maahan! On niin tunnelmallista, kun katsoo ulos, niin tuntuu kuin olisi jo joulu. Jouluisilla tunnelmilla siis mennään..
Tuleekohan panfuun ikinä joulu? Mietin sitä vain. Miltä näyttäisi jouluinen koristeltu panfu joulumusiikkeineen? Aika mahtava näky, vai mitä? Olisi. Mutta en tiedä tuleeko talvi sinnekin. Olen tässä lähin kirjoitellut Titanicista ja panfu-jutut ovat jääneet hiukan vähiin. Mutta on kiva välillä sitten ilmoitella kuulumisia panfusta ja uudistuksista. 

Mietin fiksua joululahjaa. Miltä se näyttäisi? Mitä sinä haluat joululahjaksi. Omiin toiveisiin kuuluu..wii. Se olisi kiva saada ja ne pelit on niin kivoja. Olisipa olemassa titanic peli! :)
Muuten, huomasin, että KÄVIJÖITÄ ON REILUSTI YLI 1000! TÄSSÄHÄN AIVAN INNOSTUU. Kiva, että joku pitää tästä blogista..
  Tuon SAA KOPIOIDA, mutta EI käyttää omassa blogissa. Tutkin hiukan teoriaa titanicin uppoamisesta, minusta se on oikein mielenkiintoinen todeksi. Tässä linkki teoria sivulle:http://fi.wikipedia.org
        Nähdään panfussa! 
Tassuttain Maggy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)