Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

lauantai 13. marraskuuta 2010

TITANIC!

Moipsiskuukkelista sentään!
Olen ihan innostuksesta täynnä! Oletko nähnyt elokuvan nimeltä Titanic? Se on niin huippu!TITANIC PERUSTUU TOSITAPAHTUMIIN JA LAIVA NIMELTÄ TITANIC UPPOSI OIKEASTI TÖRMÄÄMÄLLÄ JÄÄVUOREEN, tarinaan on lisätty Rose ja Jack.
Tässä elokuvasta kuvia ja juttua:
Titanic on jännittävä draama-elokuva, joka on K-11. Titanic on maailman suurin laiva, nimi tarkoittaa etenkin voimaa. Titanicin pää-osassa on Rose, varakkaiden vanhempien 17-vuotias tytär, joka on päättäväinen ja hieman omanlainen. (Näyttelee: Kate Winslett) . Toisessa pää-roolissa on Jack, köyhä suunnilleen samanikäinen suvuton nuorukainen (Leonardo DiCaprio) Rosen sukunimi on DeWitt Bukater ja Jackin Dawson.
He kohtaavat toisensa Titanicilla. Rose ei tahdo elää ja yrittää hypätä aaltoihin, jotka tuntuisivat 10 veitseniskulta. Jack pelastaa Rosen ja heidän ystävyytensä alkaa. Paljastuu, että Jack on taiteellinen ja osaa piirtää ihmisiä täydellisesti. He nauttivat olostaan laivalla tanssien ja syöden. Yhtäkkiä on ihan peilityyntä ja jäävuoria on vaikea havaita. Titanic törmää täpärästi jäävuoreen ja tekee viillon laivaan. Myöhemmin ikkunat särkyvät ja alkaa tulvia. Jack pakotetaan vankilaan valtameren sydämen viemisestä ( Rose sai lahjaksi mieheltä, joka hänen PITI naida, Jack ei vienyt korua) Hän joutuu rautoihin alimpaan kerrokseen käsirautoihin ja alkaa tulvia. Kaikki lastataan veneisiin, naiset ja lapset ensin. Osa miehistä siis kuolisi. Rose ei suostu menemään veneeseen ja pelastaa sähköiskuissa ja jäätävässä vedessä Jackin. Lopulta koko laiva katkeaa ja vajoaa veden alle. Ihmiset jäätyvät..kuka jää henkiin?

Otin kuvakaappauksella kuvan, kun katsoin uudestaan, kohtauksessa he laiva painuu korkealta veden alle. Tosi jännittävä kohta. He ovat ihan laivan päässä..
Antaisin elokuvalle viisi tähteä viidestä tähdestä. Titanicin tunnusmusiikki on Celine Dionin My Heart Will Go On. Voit katsoa videopalkista, jonka nimi on katso titanic, siinä on esimakua Titanicista, jos et ole nähnyt. :)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tässä on vielä linkki sivuun, josta voit katsoa Titanicin mutta erittäin hitaasti, nimittäin se lataa joka kolmas sekunti..ainakin mulla. Tässä linkki siis: http://www.fin-tv.com/titanic/titanic-video_
Ja toinen linkki josta näet videon, jossa laulaa Celine Dion: http://www.youtube.com/watch?v=saalGKY7ifU

7 kommenttia:

  1. WOW!!!!Sä taidat olla HULLUNA tohon TITANIC:kiin!!!!!!XDOnko se NOIN hyvä!!!???????XD

    VastaaPoista
  2. kitti tos kun luet blogini mut luen nyt sunkin

    VastaaPoista
  3. maggy miten sait ton Guinea Pig Virtual Pet? voitko kertoo

    VastaaPoista
  4. ON, MOLLY, SE ON SUPERHYVÄ JA JÄNNÄ!

    Oleppa hyvä Saafa!

    Cata, sen saa näin: Mene ulkoasuun paina sivugadgeteista, sitten siellä ylhäällä on sellainen hakujuttu ja suurennuslasin kuva. Paina siitä ja kirjoita että "pets" niin saat näkyville paljon lemmikkejä. Jos ei toimi kirjoita hakusanaan lisäksi "pets guinea pig"

    Toivottavasti auttoi cata, nähdään panfussa!

    Ja kannattaa katsoa titanic!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  5. Ja yks juttu vielä! Jos tahdot nähdä titanicin netistä kirjoita hakusanaksi fin-tv titanic

    Voin etukäteen sanoa, että se lataa melkein joka kolmas sekunti..mutta jos koneesi on nopee!
    Musta se loppukohta on niin jännä, se mistä toi kuvakin on jossa se lataa...

    Ja kannattaa lukea blogia nimeltä Annmaryn panfu blogi, se löytyy tuosta blogiluettelostani ja onnea Mollylle, kun blogisi on listassa, ainakin Annmaryn mukaan...siihen saakka tassut vastakkain!

    VastaaPoista
  6. Kiitti Maggy!Mut miten noita hymiöitä ja sydämiä oikeen saa tehtyy!??????????Oon koittanut enkä saa!:(

    VastaaPoista
  7. Nyt jo varmaan tiedät, mutta paina Alt ja sitten joku numero tuolta oikealta reunasta :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)