Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Amor: Uusia wooby-ystäviä

Ciao woobyfanit!
Täällä taas jälleen kerran minä, Amor.
Kertoisin hiukan uusista ystävistäni. Maggyn hyvä ystävä seila omistaa montamonta lemmikkiä. Seurasin tietty Maggya kylään..Sain sieltä nimittäin uusia wooby-ystäviä! Hyviä sellaisia. Tässä hiukan kerron niistä.

Kuulin, kun seila kertoi lemmikeistään Maggylle, kuuntelin tietty pelkkänä woobyn-korvana! Lemmikkien nimet olivat vasemmalta päin tällaiset: Viipukka, Muru, Rommi-Rusina, Tommy, (siinä ollaan sitten minä ja Maggy..) ja Kulta-Kipi. 
Muru, eli siis tuo täpläwooby, oli todella hauska wooby ja hänestä tuli paras wooby-ystäväni! Rusina, eli oranssi wooby oli myös mukava. Muru, Maggy, seila ja minä mentiin eri paikkoihin Panfussa..Ja juttelin Murun kanssa salaisista asioista..tätä ei kyllä saisi kertoa, mutta meidän omistajistamme. Muru kertoi, että seila on kiltti omistaja ja tekee mitä vain saadakseen woobynsa tyytyväiseksi. Kerroin sitten Murulle (tätä ette sitten saa kertoa Maggylle, salaisuus!), että Maggy on joskus hiukan liiankin tiukka omistaja..Ja sanoin myös, että parempaa omistajaa ei voisi ollakaan kuin meidän rakkaat hoitajamme! Sitten Maggy sanoikin, että täytyy lähteä kotiin, ja vei minut sinne nököttämään Rosen (eli punaisen bollyn) ja muiden lemmikkien seuraan. Murun seuraa ei voittanut kyllä mikään! Toivottavasti me woobyt tapaamme vielä! Terveisiä Murulle ja Rusinalle, jos vaikka satutte lukemaan tätä!

Woobyttain: Amor(osie)
P.S. Tekisipä Maggy jo sen Wooby-Clubin..
Maggy selitti minulle jostakin kumman mysteeristä. Autattehan Maggya ratkomaan sitä? Hän laittaa kuvia mysteeriin liittyen. Voin paljastaa, että se on karmiva..
Tässä minä ja Muru vielä, mitattiin kuinka pitkiä toisiimme ollaan!

17 kommenttia:

  1. On kivaa kun saa uusia ystäviä.
    Voinko olla sinun ystäväsi Amor?
    Olisi tosi mukava olla kavereita!
    Voidaan pitää teekutsut, mennä syömään, laskea järvellä vesiliukumäkeä........ Mä taas riehuin eikö vaan...


    Rakkain terveisin BabyPeach ♥

    VastaaPoista
  2. Voit, voit, ilman muuta, tai oikeastaan olet alkujaankin ollut hyvä ystäväni! Voitaisiin tosiaan tehdä kaikenlaista..vesiliukumäessä laskeminen olisi ihanaa ja ravintolassa ruokaileminen!

    T:♥ Amor

    VastaaPoista
  3. Moikka Maggy! :) Mehän ollaan pari siinä Hannahin kisassa... Meidän pitäis saada se uusi tehtävä valmiiksi huomiseen mennessä! 8O Käyhän lukemassa Hannahin blogist siitä jutusta, jos et ole vielä ehtinyt. :) Eli siinä pitäisi keksiä uusi herkku Panfuun. :? Kommataanko me vaikka täällä sun blogissa mitä tehdään?

    VastaaPoista
  4. Moii Tillervo!
    Ainiin! Unohdin tyystin sen Hannahin kisan..
    Okeij, kommataan vain..Hmm?

    VastaaPoista
  5. Sain sen kuvan valmiiksi! :) Se löytyy "värityskuvia"-sivulta. :) Ilmoitin jo Hannahillekkin.

    VastaaPoista
  6. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!


    Sä, Amor ja Maggy ootte parhaita! KOKO MAAILMAN!


    Tassuttain BabyPeach

    VastaaPoista
  7. Muuten... meinas tulla itku silmään kun näin sen yläkuvan! ;-)

    Se oli niin IHANA!

    OOT PARAS!


    TERKUIN BABYPEACH

    VastaaPoista
  8. Tuliko Murusta paras ystäväsi?

    ............................................................................................................... :-(


    :-( :-O

    VastaaPoista
  9. Unohdin kertoa että ennekuin Amorilla oli Wooby club, mulla oli wooby tiimi jossa oli kaikki mun blogin woobyt

    VastaaPoista
  10. IHANAA! Että tykkäsit siitä yläkuvasta ja iso KIITOS!!!!!!
    Sinä, BabyPeach, olet ihan ykkönen!!♥♥♥♥

    VastaaPoista
  11. muru olenkos minä siten ihan kakkonen saanko olla kakkonen

    VastaaPoista
  12. Olenko?

    Kiitos Maggy!
    En malta oottaa että wooby club tulee!

    Muuten voitko tehdä mulle proffa kuvan kun ehdin laittaa mun hahmosta kuvan mun blogiin nii saat kopsaa sen ja vaikka tehdä siitä mulle proffa kuvan, sopiiko?

    VastaaPoista
  13. No niin Maggyliini. Nyt pitäisi keksiä laulu siihen Hannahin kisaan! Pitää yrittää rueta miettimään. hehe. Ilmoitellaan ja sovitellaan sanoja. :) Hmm... Mikä olisi aihe? Kävisikö vaikkapa... Rahapula Pandalla, en voi edes ostella! ... Keksitään!

    VastaaPoista
  14. Ihana blogi toivottavasti Maggy jatkaa pian tätä blogia

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)