Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Karnevaalit

Ciaoo!
E.S.K! Huomasitko, että tämä panda räpyttää silmiä?
En kuule mitään, kun Panfussa heitellään kokoajan karkkeja! Pienet pandankorvat menevät tällaisessa hulinassa lukkoon! Auts, sain karkkikasan päähäni. Nam, sattumoisin ne olivat lempparikarkkejani. Mutta miksi pelle seisoo tuossa? Täytyypä mennä juttelemaan. Aaa! Nyt tajusin. Karnevaalit ovat alkaneet! (Heittää karkkikasan)
 Hurraa Panfu! (Niin ainakin pelle sanoo)

Pitää heittää kolmen pandan päälle karkkikasa ja  seurata karkkipolkua pellen antamalta kartalta. Jos suoritat ensimmäistä osaa, päätepisteesi on linnan edustalla. Joka paikassa reitillä sinun täytyy heittää kolmen pandan päälle karkkia. Saat pelleltä ensimmäisen osan, Carneval Shoes. Eli karnevaali kengät. Sitten sinun pitää palata seuraavana päivänä ja heitellä reitillä karkkeja samaan malliin. Ja, kun saavut viidakkoon, saat pelleltä Carneval Mask- osan Karnevaali asuusi. Seuraavana päivänä sinun tulee taas heittää karkkia pandojen päälle, ja kun saavut vedenalaiseen kouluun ja Karnevaali asusi viimeisen osan eli paidan. Minulta puuttuu vielä viimeinen  osa. 

Tassuittain: Maggynne
 P.S. Tasokone toimii huomenna!
Ethän kopioi tuota silmiä räpyttävää pandaa? 

2 kommenttia:

  1. Moi Maggy! Miten oikeen teit ton pandan joka räpyttää silmiän?

    VastaaPoista
  2. Moi Flora-Prinsessa!
    Sain sen yhdeltä hyvältä ystävältäni kopioitavaksi, hän on ulkomaalainen..

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)