Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Blog I Like Award :]

Maffy kaikki lueskelijat! (Keksin tuon tervehdyksen äskettäin : D)
Ensinnäkin minun täytyy kiittää Mollya 'Blog I Like Award' -palkinnon antamisesta! En itsekään ole ihan vielä perillä koko jutusta, mutta koitan selvitä x D!
Kuten ei Mollykään, minäkään en tiedä kuka tämän jutun aloitti, tiedättekö te? : o
Tässä kuvassa taas on koko syysteemin säännöt:
Clikatkaa suuremmaksi, koska suurempana se olisi vielä epäselvempi! :)
Annan tämän palkinnon nyt kolmelle mahtavan fantastiselle bloggarille, ensimmäinen heistä on: Molly, häneltä tämän sainkin, mutta haluan antaa sen myös hänelle, koska hänelle on suurenmoisen omaperäinen blogi, jossa on ideoita, joita kukaan muu tuskin keksisi! Pidän Mollyn mukavasta ja rennosta tavasta kirjoittaa ja Elokuvateatteri oli todella fiksu idea (Psst...Olisin itsekin halunnut tehdä samankaltaisen, mutta Molly kielsi : D)
Toisena annan Blog I Like Award'sin Tillervolle; hänen bloginsa on niiin kertakaikkisen luova ja aivan upeita ideoita. Tillervo on todella hyvä piirtämään ja yläkuvat ovat aina hienoja.
Kolmantena haluan antaa tämän palkinnon Annmarylle, vaikkei hän olekaan blogannut kuukauteen, haluan silti antaa tämän hänelle, koska Annilla on niin söpö blogi! Maskotit ovat ihania ja postauksissa on ripaus taikamaisuutta, jatkakaa kaikki kolme samaan malliin! (Paitsi Ann, kirjoita! : J)

Sitten vastaan niihin kolmeen kysymykseen, johon on pakko vastata (Tai saa :D):

Kuinka aloitit bloggaamisen?
"Ilman Anskumurua en olisi nyt tässä! Nitistin hänestä kaikki tiedot, miten voi tehdä blogin, koska olin ihmetellyt, kun kaikki silloin puhuivat joistakin omista blogeistaan, enkä silloin vielä tajunnut niistä yhtikäs mitään! Onneksi hän on olemassa! :) Ja bloggaamisen aloitin jo peräti toukukuussa 2009, olen blogannut jo aika kauan, enkä ole muistanut, että silloin aloitin! :]"

Mistä pidät eniten bloggaamisessa?
"Ehkä siitä, kun saa kertoa elämästään Panfussa, kuin oikeastikin :) Bloggaaminen on mukavaa ajanvietettä ja muiden kommentit ja lukijaksi liittymiset saavat ns. lisä-innostusta bloggaamiseen!"
Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
"Vähän kaikenlaista, yläkuvan ainakin, mutta ei ole kamalasti aikaa tehdä sellaista, joka olisi huolella tehty, mutta voin luvata, että viimeistään loppusyksyllä. Haluaisin muuttaa myös ulkoasua, etenkin taustan, mutta en oikein löydä sopivaa. Uusia superideoita kyllä on, mutta aikaa niiden tekemiseen taas ei."

Tassuttain: Maggy :)

1 kommentti:

  1. Tillervo on aloittanut tämän Blog I like-award jutun, kieltämättä on kyllä tosi hyvä idea! :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)