Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Amorosien postaus nro 10000000...

Woobyfan teille kaikille !
Arvatkaas kuka täällä taas postailee? Noh, otsikostahan sen näkee, en sentään ole postannut noin montaa kertaa, mutta olenhan ainakin vitsikäs ja lempipuuhianihan ovat (kuten Wooby-Clubista näkee) jekuttelu ja sutiojrikiliep (peilikirjoitus), (Psst...Olen siis Amorosie, lyhemmin Amor), mutta ajattelin hieman kertoa tässä kesälomastani Maggyn, Whirlyn, Hoppien, Soquen, Kertun, Pokon ja Redbollyn kanssa...Ja muidenkin kamuliinieni kanssa! 

Olin suurimman osan kesästäni Maggyn kanssa ja matkasimme ympäri maailmaa (ei nyt sentään : D), mutta rahtasi Maggy minua ulkomaille, oli siellä ihan kivaa, mutta patikka -ja vaellusretkillä Maggy sai kyllä kantaa minua reppuselässä...Jospa aloittaisin ihan ensimmäisestä päivästä. 
Maggy senkuin lekotteli auringossa pihalla kesätuolissa, kun taas minä sain kipaista aina hakemassa hänelle limonadia ja milloin mitäkin, aurinkorasvaa, kirjan yms. Koska Whirly ja Hoppie olivat kumpikin kipeitä, sain myös hoitaa heitä, kun Maggy ei auringonotoltaan ehtinyt. Kun koitti ilta, Maggy teki meillä pihaillallisen ja söimme yöllä ulkona ja nautimme ulkoilmasta. Ehkä yöllinen syöminen oli jotenkin salaperäisempää, kai? En kyllä tiedä vieläkään minkä takia söimme yöllä, mutta kumminkin. Seuraavina päivinä Whirly ja Hoppie paranivat ja kun Maggy hoiti puutarhaamme ja istutteli kukkia, porkkanoita, salaatteja ja muita vihanneksia, me kiiruhdimme salaa leikkipuistoon. Nimittäin, asumme kaupungissa, Yöwoobyntiellä Bollylandissa, mutta meillä on aita, ja sen sisällä tuntuu kuin olisimme maalla. Livahdimme tietenkin pienestä rikkinäisestä kohdasta lähellä olevaan leikkipuistoon ja Maggy ei huomannut mitään. Keinuimme ja olimme karusellissä siellä aivan rauhassa ja leikimme muiden woobykamujemme kanssa. Ja samaan aikaan pokopetsit ja bolly kotona leikkivät ulkona. Päiviä kului, kunnes Maggy halusi lähteä sieniretkelle ja otti minut, Whirlyn ja Hoppien mukaan. Me saimme sitten etsiä ja nuuhkia sienten olinpaikat. Oli metsässä oikein viihtyisää, kun vielä evästimme ja tutkimme luontoa. Hoppie sai jonkin oudon idean ja kiipesi siellä puuhun, ja yritin viittoa, että Maggy näkisi hänet, kunnes Hoppie yritti kivuta alas...mutta luiskahtikin ja putosi...Sitten mentiin woobyjen sairaalaan ja Hoppielta murtui jalka ja hän joutui jäämään sairaalaan. Minä ja Whirly jouduimme pitämään seuraa Hoppielle, ja siinäkin kului aikaa. Kului viikkoja ja Hoppie oli parantunut, mutta Maggy näköjään ei ollut matkustamishimostaan, hän nimittäin halusi lähteä Pariisiin. Siellä oli upeat maisemat ja saimme täydellisiä lomamuistoja ja paljon kuvia. Kuvat eivät ole tulleet vielä, mutta näytän ne teille joskus. Ainut asia, josta en pitänyt, oli Eiffel-torniin kipuaminen. Se oli aivan kamalan raskasta, mutta teimme kuten Maggykin. Minua alkoi huimata, kun olimme niin korkealla ja minulle tuli huono olo. Pääasia oli silti, että matka oli ikimuistoinen. Kun olimme kotona taas viettäneet jonkin aikaa, Maggy päätti rahdata meidät vaellusretkelle vuorille maahan, jonka nimeä en nyt muista. Mutta vaelsimme kauan ja olin Maggyn rinkan päällä istumassa. Whirly ja Hoppie seurasivat meitä kuin hai laivaa. Tämä ei ollut kovinkaan mukava matka. Viimeisenä Maggy rahtasi  meidät Afrikkaan, moniin luonnonvaraisiin eläinpuistoihin, joissa jouduimme istumaan turvallisesti autossa, koska ulkona oli monia vaarallisia eläimiä, valtavia kissaeläimiä ja norsuja, sekä lukuisia muita. Tämä oli hieman pelottava matka, koska eräs leopardi lähestyi autoamme, ja yritti pyrkiä sisään, pelästyin hirveästi ja loppua en viitsikään kertoa, mutta tällaista kesälomaani kuului. Toivottavasti jaksoitte lukea...



Amorosie, Maggyn lemmikki ja blogin maskotti

2 kommenttia:

  1. Maggy, sait minulta Blog I Like Awardin! :)

    VastaaPoista
  2. Maggy sait minulta Blog i like awardin myös. Käyppäs katsomassa minun blogista.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)