Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Lucky -peli

Heippodei!
Panfun sporttifestarit ovat päättyneet : ( Annmary heitteli puolestani vesi-ilmapallot tauluihin, kun minä leivoin : D
Otin kuvat leipomisistani, ja lisään ne kunhan ne kännykästäni ovat latautuneet koneelle, nimittäin siinä kestää, koska kaikki kuvat tulevat kasana kerralla...

Mietin tänään, että mikä se yksi tietty peli mahtoi olla, kun joskus pari vuotta sitten tykkäsin siitä pelistä, ja sitten sain yhtäkkiä päähän piston, jotenkin siihen liittyi sana lucky (onni). Sitten rupesin googlettamaan, ja arvatkaas mitä, hetken päästä löysin tämän kyseisen pelin, jota ikinä en ollut saanut pelattua. Sen nimi on siis "You are lucky". Ja siinä pitää olla tosi onnekas päästäkseen sen läpi! Pääsin sen tänään ekaa kertaa pelattua läpi, monen yrityksen jälkeen siis. Pelissä on siis myös japania, mutta minä ainakin selvisin vaikka en tiedä merkkiäkään japanista. Arvaamalla näes ;) Yksi valinta saattaa katkaista koko söpön pelin! :] Suosittelen, että yhdessä kohtaa ei kannata kaivaa mitään ensimmäisestä vastaan tulevasta kuopasta, ja liekiksi kannattaa hakea se söpöläinen, jolla on oranssia päässä, ja takana sinistä. Tässä siis kuvia pelistä:
Seuraava valinta vie seuraavaan, esim. tuolla oikealla alhaalla on tuo vaaleansininen söpöläinen, jolla on lapio (vihreän mönjän vieressä) älä kaiva ensimmäisestä kuopasta mitään, vaan seuraavasta, koska onnen perusteella peli etenee ja jos valitset väärin, se saattaa loppua...tai jatkua.
Kuva on pelin lopusta, jos siis siihen teksti "You are lucky!" olet läpäissyt pelin, mutta jos teksti "You are lucky?" valitsist väärin, ja peli loppuu...
Linkki tähän ihanaan peliin:

Tassuttain: Maggy

P.S. Seuraava postaus tulee kohta! :) 
P.P.S. Vinkki peliin, kannattaa ensimmäisenä heittää nuoli sydämeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)