Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

perjantai 23. syyskuuta 2011

Bugikuningatar Maggy

Hejs!
Bugikuningatar kuva !
Päätin tehdä vielä yhden postauksen, joka liittyy bugeihini, minulla siis tulee aina joka päivä Panfussa vähintään yksi bugi ja tänään niitä tuli yllätykselliset 5 peräkkäin! Kauhea bugi-ilmiö! Kuten Gary sanoi, olen Panfun Bugikuningatar, minulla on siis nimittäin mitä oudoimpia bugeja, mutta nämä tässä ovat ihan perusbugeja ; )
Bugi1: Aivan perusbugi : D
Bugi2: Menin vedenalaiseen kouluun, mutta kun Maggy hyppäsi, kone bugitti, eikä mennyt vedenalaiseen kouluun ja huomaatte, että Maggya ei ole silti missään, tämä siis on ihan totta! Odotin ja odotin... Mutta Maggy kuvan perusteella näyttää meinaavan hukkua veteen, kuplatkin vielä, niin aikas...
Bugi3: Siis ihan perus! Mutta nämä ei ikinä vaan lataa Panfuun, joskus käy silleen, että nuoli esim. viidakkoon näyttää lataavan pandan korvaan : D
Bugi4: Olin siis menossa vedenalaiseen kouluun, ja taas kerran Maggy hyppäsi veteen, mutta ei ikinä tullut pois, eli kone bugitti, eikä ladannut sinne...
Bugi5: Ja kaikenkukkuraksi tämä vielä päälle! Jestas!
Huh, nämä kaikki viidessä minuutissa!? : c Mutta ei se mitään, näitähän sattuu : D
Ja sitten vielä se vedenalainenkoulujuttu, mitä alkujaan olin postaamassa, mutta nämä bugit väliin (jos postaisin aina bugeistani, joka postauksen alussa olisi vähintään yksi bugi : 9)

Eli siis, vedenalaisessakoulussa on siis sellainen uusi peli, jossa voi oppia matematiikkaa ja kaikenlaista, kun painaa robottia, ja joka päivä voi kerran painaa robotin kättä, jolloin voit tehdä yllätystehtävän, mutta vain kerran päivässä. Muuten sitten voit tehdä eri tasoja näistä muista:
Hyrr, vampyyri, mutta söpö sellainen : D
Siis tuo robottikone tuossa vieressä, jota nyt sattumoisin ei näy kokonaan, mutta kumminkin!
Menkääs siis Panfuun tsekkailemaan, ja lukekaa viime postauksesta lisää ylläreitä, mitä siis Panfussa tänään 23.9. tapahtuu! : )

Tassuttain: Maggynen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)