Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

lauantai 11. joulukuuta 2010

Ilouutisia, pitkä postaus ja hassuja juttuja♪

Heippodei!
Tästä postauksesta tulee varmankin pisin postaukseni, koska on ihan miljoonasti asiaa ihan eri suunnista!
Valtavan pitkä postaus siis tulossa! Tänään onkin jo 11 päivä, sehän on lempinumeronikin. Ja aukeaa luukku blogissani, että Panfussa. Nyt moneen asiaan.
Mollylle asiaa! Taas kerran..siinä Titanic-elokuvassa on yksi Molly niminen vanha rouva! Oikeasti! Se on hyvä tyyppi. Hauskaa, että sinäkin haluat nähdä sen elokuvan! 

 Ilouutinen!
Tätä ei voi uskoa! Muistattehan, että Maggyn profiili on ollut toimimatta pitkän aikaa. Vähän aikaa sitten lähetin Panfutiimille sählöpostia ja nyt olin saanut vastauksen! Koska se on ollut rikki, sain siitä hyvästä 1000 pandakolikkoa Maggylle! Kiitos Pandatiimille!

Eilen, kun olin Panfussa Hannah Montana sanoi, että Ella on Panfussa ja sitten kaikki ketkä siellä majassa oli Katak, CharmmyKitty, Hello99 ja muut vaihtoivat pikapikaa serveriä. Seurasin Mooalla tietty Hannahia, koska tiesin että löytäisin Ellan samassa. Ella ei kyllä vastannut kysymykseeni, mutta hyväksyi kamupyynnön kyllä. Tässä kuvia eilisestä.  
Ella profiili! Mikä huikea määrä pandakolikkoja! Mutta omituista, mulla on enemmän ystäviä..
Uikkaripukuiset punaiset kuusen koristeet!
Punaisten pandojen kasa
 

Tai ainakin oli...OHO, MINNE SE HÄVIS MUN KUVASTA!?




 Kävi kolme hassua juttua tänään!? Opin laittamaan nuotin! Se oli tosi yksinkertaista ♪♪♪♪♪ paina vain yhtä aikaa "Alt" näppäintä ja oikean puoleisesta näppäimistöstä 1 ja 3. Se onnistui vahingossa..
Toinen hassu juttu oli, kun olin englanninkielisessä Panfussa viime kultapandapäivänä minulla oli jäänyt sellaiset vaaleanpunaiset housut jalkaan!☻

Yksi juttu vielä Ellasta. Se kertoi meille, että se ei tule enää ikinä Panfuun perjantaisin. Perjantaina serverit ovat nimittäin ruuhkaisia.  
Viimeinen hassu juttu oli, kun olin Panfussa ja sitten menin samaan aikaan Panfuun Maggylla..niin
YHTÄKKIÄ MAGGYLLE ILMESTYI SAMA VÄRI JA VAATETUS KUIN MOOALLA!  Se oli jonkinlainen bugi sekin..outoa. 
Kannattaa muuten vastata pitkään kyselyyn missä voi valita monta, se on tosi pitkä..
JA JOS HALUAT LIITTYÄ ELLAN JA MAXIN APULIITTOON LAITA TÄHÄN TAI JOHONKIN MUUHUN TEKSTIIN KOMMENTTI! Kirjaan sitten nimesi ja arvomerkkisi "lisää mutusteltavaa" kohdan Ellan ja Maxin apuliitto kohtaan.
☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺

4 kommenttia:

  1. Itekki tosta Titanic leffasta pidän :"D Ellalla on siksi vähän ystäviä koska yleensä sen kone lagaa ja voi heittää ulos, myös toinen syy on että hän ei ole niin usein panfussa kuin ehkä sinä (; hauska blogihan tämä on, ihanasti laittelet kuvia ja nätti tausta! yläkuvakin on upea! 8DD

    - RAika

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Ois kiva jos lukisit mun blogia.
    Se löytyy luettelosta nimellä Musi pandan blogi.
    Kiitos!!!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos tosi paljon mitä sanoit♥
    Kiitos tiedosta, että Ellalla on niin vähän kamuja..sunkin blogi on upee ja ihana!

    Annmaryn blogia kannattaa lukea..

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)