Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

lauantai 4. joulukuuta 2010

Maggyn surullinen tarina♣

..Nyyh..moi vain..
Huonoja ja hyviä uutisia. Ensin hyvät uutiset. Tänään on jo neljäs päivä ja tänään aukeaa blogissani että panfussa neljäs luukku. Panfusta saatte aivn mahtavan taustan ja jotakin mukavaa omaan pikku kuuseenne puumajaan. Tänään jatkuu vielä superkultapanduus, joten kannattaa käyttää tilannetta hyväksi ja mennä panfuun.
 Sitten hyvin huonot uutiset, huonoimmat sellaiset koko blogissani. Tänään menin panfuun. Lataus kesti poikkeuksellisen kauan. Kun saavuin kaupunkiin, olin vain pinkki. Menin sisustamaan puumajaani, kun laitoin tavaroita, ne eivät tulleet millään heti, vaan siinäkin kesti jonkin verran ja nekin tulivat valtavassa kasassa. Sitten suuntasin iglulle ja ajattelin että menisinkin takaisin majaani laittamaan vaatetta, kultisvaatetta nimittäin. Sitten se kamaluus tapahtui. Aiemmin, jo viime kultipäivästä asti en ole päässyt koluamaan tai katsomaan vaatteitani profiiliini. Enkä edelleenkään. Kirjauduin uudelleen, kaikki jähmettyi. Koitin myös uudelleen, mutta sama tapahtui ja lataus oli ikuinen. En voi katsoa enää proffaani! Laitoin siitä Ellan ja Maxin blogin kommentteihin, toivottavasti auttavat. Muuten peli on menetetty.

Minulla on myös toinen panda, jolla sitten voin pelata, jos Maggyni ei toimi. Sen nimi on Mooa. 

P.S. Pian tulee kuukauden eläin. Joko arvaat mikä?

4 kommenttia:

  1. Moi Maggy!Olit ehnyt uuden sivun joissa kerrotaan Pokoista ja Blollyista ja Woobyeista niin siellä alhaalla on se söpö pupun kuva niin mäkin olisin laittanut sen blogiini mutta se ei hyväksynyt sitä kuvaa!:&

    VastaaPoista
  2. Moi Molly!
    Mun mielestäkin se oli söpö se pupu, harmi ettei se hyväksynyt sulla sitä...
    Kiitos muuten paljon kun kirjoitit Maggyn surullisesta kohtalosta!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)