Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

perjantai 17. joulukuuta 2010

Surku ja parku, näin teet oman kuvasi!

Heippa hei tassukkaat pandat!
Tuo otsikko liittyy siihen, että ajattelin laittaa päälle tänään ikivanhan kahden päivän kultapanduuden. Kappas kummaa, se hyväkäs ei toiminutkaan! Valitin siitä sitten panda-tiimille, on ihme, jos kultapanduus tulee yhtäkkiä! Olisin niin halunnut ostaa niitä ihania joulu-asuja! Ne joulu-asut ovat niin kauniita! Ja talvi-asut kuuluvat lemppareihini. ;)

Tänään ei ollutkaan kultapandapäivä, vaikka minä keräsin jo pisteitä paljon ja aloitin uudelleen "jäätimantti" tehtävän. Samalla tuli käytyä Kamarian tornissa, katsoin tietty samalla päivän mietelauseen.
Se näytti tältä. Fiksu lause, vai mitä?
Aina niitä viisaita lauseita tornissa riittää! 
Olen vieläkin innostunut kuvan editointi-taidoistani ja tässä samalla voisin esitellä teille hieman lisää tästä editointi-ohjelmasta. Ensin kuitenkin kuva, jonka editoin äsken pompomeista.
Se onnistui mielestäni hyvin! 
Pompomit loistavat taulussa!
Nyt kerron siitä lisää. 
Voit laittaa erilaisia hauskoja tarroja, kirjoittaa tekstiä, tai vaikka kimaltelevaa, piirtää, kumittaa, tai vaikka tehdä luomuksestasi posterin tai kortin!
Jos tahdot kirjoittaa tekstiä valikoima erilaisista teksteistä on tässä ainakin suuri, voit myös kirjoittaa kimaltelevalla. En valitettavasti muista ohjelman nimeä, mutta jos löydät tämänkaltaisen sivuston, jossa ensin pitää ladata kuva (upload picture) sivustoon. Tässä sivustossa sinun ei tarvitse ladata MITÄÄN ohjelmaa tietokoneellesi ja se on ihan ilmaista. Tällä sivulla tein yläkuvanikin ja pompom-kuvan! 

Ajattelin tehdä tällaisia yläkuvia ainakin pääsiäisenä, uutena vuotena, kesällä ja talvella, sekä ehdottomasti jouluna, niin kuin nyt tein! Muista, että voin tehdä sinulle myös jonkinlaisen yläkuvan tai kuvan teksteineen, kun vain pyydät kommenteissa. Teen kyllä, aika nopsaan!

2 kommenttia:

  1. Moi Maggy!
    Sitten kun muistat ton piirustus ohjelman nimen niin kertoisitko sen?
    Tassuttain:Molly ja Violet!:)

    VastaaPoista
  2. Ehkäpä..en millään muista mikä sen nimi oli..!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)