Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Kummalliset karkelot ja päivä Panfussa

Heipsan!
Tämä on jo toinen teksti tälle päivälle, muttei siitä voi haittaakaan olla, vai mitä? :)
Olen siis edelleen kipeänä ja täytyy niistää ihan kokoajan ja ei meinaa oikeasti saada nieltyä mitään, kun sattuu niin kovasti..kuumeeton päivä tänään on silti..
Menin siis tänä aamuna Panfuun. Ensin en oikein muistanut, ettei voi puhua kuin vasta kahdentoista jälkeen. 
Joulukalenterista saa muuten melkein samanlaisen lahjan kuin yksi muu, eikä sekään voi muutakaan, kun vain piristää päivää! Aloin suorittaa toisella pandallani tehtävää Penny ja Lenny, jonka olen tehnyt jo Maggylla. Olen tehnyt Maggylla kaikki tehtävät!Suoritan sillä kyllä tehtäviä uudestaan Joten siis sekään ei tuottanut ongelmaa.
Aloitin myös tehtävää Taikamainen jäätimantti. Maggylla valitsin vahingossa rahan! Se oli moka se..:D
Nyt otankin sen hienon jää-asun. 
Sen jälkeen aloin kerätä pisteitä seuraavaa kultapandapäivää varten. Ajattelin näet hankkia niitä ihania talvivaatteita ja sellaiset violettimustat hiuksen, sekä sellaisen punaisen joulumekon ja laukun ja ehkä jotakin muuta jouluista..että niin juu.
Tapahtui outo bugi City Run pelissä. Bolly juoksi täysillä tyhjässä niin kauan ennen kuin lopetin pelin!
Pian olinkin ryhtynyt juttelemaan valmiiden tekstejen kanssa eräiden mukavien pandojen kanssa. Pian oltiinkinjo kysytty kaikki valmiit kysymykset. Molemmilla oli tylsää. Yhden kaverin piti mennä.  Hetken päästä jonkun piti mennä. Sitten alkoivat kummalliset karkelot! Me ajattelimme ihan samaa laitettiin vahingossa hymiötä samaan aikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)