Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

perjantai 31. joulukuuta 2010

VUODEN PANDA 2010 VOITTAJA!

Ciao!
Arvatkaa mitä? Vuoden Panda 2010-äänestyksessä finalistit Molly3 ja Papu1, kumpikaan ei saanut äänen ääntä teiltä lukijoiltani! Joten tein tällaisen pikapikapäätöksen, eli kysyin Annmarylta, Chuhculta ja Pandaelliltä kummalle antavat äänensä. Annmary vastasi Molly, Chuhcu Papu ja Pandaelli sanoi...arvaa.
MOLLY3 ON VUODEN 2010 PANDA!

Mollyn toinen panda kultiksena!
Molly kamppaili urheasti finaaliin ja voitti kuin voittikin! Hän saa palkinnoksi aivan mahtavan palkinnon! Sen voitte lukea ensimmäisestä Vuoden Panda Äänestyksestä. Hän on parhaimpia ystäviäni Panfussa kuin myös oikeassa elämässäkin! Tässä kuvia (vähän) :
:)
 Molly, milloin haluat haastattelun +muut jutut?

1 kommentti:

  1. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IHANAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!MILJOONAT kiitokset KAIKILLE minua äänestäneille!!!!!!!!!!!!<3<3<3Papu1 oli tosi hyvä kilpa kumppani, mut kiitos paljon!!!!!!!!!:D:D:DJoohhh...Ne haastattelut...Maggy voit haastatella mua Panfussa Sopiiks ens viikon maanantaina, tiistaina...Ainakin mulle sopii mikä päivä tahansa ens viikolla!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)