Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Panfu Musicvideo

Hello!
Sain juuri valmiiksi kehittelemäni musiikkivideon, jonka taustalla soi yllätysyllätys lempilaulajani lempikappale! : D 
Kappaleen nimi on siis "Taking Back My Love" ja laulaja on Enrique Iglesias, mutta siinä laulaa myös Ciara. Se on tooosi ihana kappale! Harmi vain, että siinä on sanoja, joissa pitäisi olla heittomerkki, kuten I'm, I'd, I've, You're...Joten olisi kiva, jos Panfussa voisi käyttää heittomerkkejä, mutta harvoin niitä tarvitaan, mutta kuitenkin! : ) Otin tasan 50 kuvaa tähän musavideoon! Ja kaikki rannalta, ja miksi niin paljon kuvia? Koska kappaleessa on niin paljon sanoja, joten jouduin kirjoittamaan ne kaikki. Mutta kuitenkin, älkää ihmetelkö, jos videon nimi on siinä melko kauan, koska varsinainen kappale ei ala vielä siinä, joten malttakaa odottaa pari sekuntia... x D
Mielestäni ensimmäinen 'musiikkivideoni' onnistui hienosti ja antaisin sille numeroksi 9+. Voitte arvostella asteikolla 4-10 videoni! Kiitos, jos teette niin! : )
Juu, tuo kappale soi päässäni ja osaan kaikki sanat jo ulkoa, ja se löytyy myös kännykästäni : D
Kiva kuitenkin, jos katsotte!
Lauleskellen: Maggy
P.S. Magpostaus tulossa, kun ehdin kirjoittaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)