Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

tiistai 3. tammikuuta 2012

Wooby-Club -merkkejä ja kristallipalloja

Moooi! (  ;
Vai on Napasapa on taas tulossa Panfuun! Kamaria tietää tästä enemmän, joten menepäs hänen luokseen ja kurkkaa kristallipalloon. Tässä yksi kuva:


Aiheesta toiseen. Tuota...Minulla on ollut vaikeuksia tässä uudessa Bloggerissa löytää kaikki asiat. Saakohan sitä vanhaa enää takaisiin, nimittäin minä en ainakaan ole löytänyt sellaista kohtaa?


Olen tänään yrittänyt tehdä Wooby-Club -merkit kaikki uudestaan, ja saan ne pian valmiiksi + myös ne, joita en ole vielä tehnyt ollenkaan. Siinähän kävi silloin aikamoinen hassuus, kun numerot pomppivat sinne sun tänne ja löytyi kaksi viitosta ja listannumerot eivät pitäneet paikkaansa. Mutta nyt kumminkin ne uudet merkit ovat tulossa...Suunnittelin myös kahta kampanjaa blogiini, joista toisen julkaisen varmaankin pian blogissani. Voin paljastaa, että toinen liittyy woobeihin aika vahvasti.

Haluan muuten kiittää kaikkia jo tässä vaiheessa, jotka ovat osallistuneet Pandavaaleihin ja muihin kilpailuihin blogissani! Vastauksia on tullut mukavasti, ja vielä lisää olisi kiva saada, tästä linkistä pääset Pandavaaleihin
Muistakaa vain, että kommentteja, joilla on osallistuttu kilpailuihin, ei näytetä vielä!

T: Maggy☺
P.S. Kurkatkaa pian Wooby-Clubiin, niin siellä ovat uudet merkit, ja voitte tallentaa ne koneillenne, jos haluatte oikean liittymisnumeron tallelle! Uudet Wooby-Clubilaishalukkaat ovat tervetulleita! Kommenttia vain, niin pääsette mukaan! Wooby-Club uudistuu perinpohjin piakkoin myös ja uusia juttuja tulee.
P.P.S. Yllätyskone toimii tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)