Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kaksi IHANAA ihanaa musiikkivideota ♥.♥

Heippodei!
Tällainen lyhyt postaus nääs tulossa...Minun oli vain pakko tehdä pikku postaus, johon laitan nämä kaksi superihanaa kappaletta, jotka ovat lemppareideni joukossa :)
Kappaleet ovat siis supersuositun nuoren bändin hittejä; eli siis One Directionin! Tykkään tosi paljon ♥.♥ He ovat kuulemma ehkä tulossa Suomeen tänä vuonna ja jos he tulevat minun on aiiivan pakko päästä sinne

Tässä pikku tietopläjäys heistä: Bändi tuli siis suosituksi  X-Factorista (bändi on britti-irlantilainen) vuonna 2010 saavutettuaan kolmannen sijan. He siis kilpailun aikana erään tuomarin ehdotuksesta yhdistyivät ja osallistuivat yhdessä kilpailuun One Direction -nimikkeellä.
Bändiin kuuluu Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles ja Zayn Malik. He ovat levyttäneet yhden albumin nimeltä Up All Night. Tässä alla on kaksi suurta suosiota saavuttanutta kappaletta heiltä; One Thing ja What Makes You Beautiful. Kannattaa kuunnella, minäkin kuuntelin ja niin kuuntelen edelleen, kun oli niin hyviä... :)

Heillä on myös muitakin ihania kappaleita, mutta minuun tuo iskee (;

T♥:llä Maggy, The 1D Fan :) (1D on lyhenne One Directionista)
P.S. Mitä piditte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)