Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

lauantai 28. tammikuuta 2012

Uusi Friendship lähtee matkaan!

Heei Pandat!
Tulin ajatelleeksi, että se, kenelle Frienship -palkinto viimeksi päätyi, saattoi olla lopettanut bloggaamisen tai jotakin, koska siitä se ei kauemmas matkaansa jatkanut. Frienship niin sanotuste ajoi karille. Siitä siis ajattelin lähettää uuden palkinnon matkaan. Kaikki eivät välttämättä muista palkinnon periaatetta, joten kerrataan ne tässä (jutun kokonaisuudessaan aiheesta löydät blogistani gadgeteista alempaa 'Friendship' -laivaa clikkaamalla)

Panda Friendship (Panda Ystävyys) on siis palkinto, jota jaetaan Panfublogien keskuudessa. Se siis kulkee seuraavalla tavalla; Jos saat tällaisen palkinnon, jonkin Panfubloggarin mielestä sinä kommentoit ja kannustat häntä useasti, ja käyt hänen blogissaan ja olet muutenkin hyväntuulinen Pandakamu! Sinua siis arvostetaan! Jos saat tämän palkinnon, sinun pitää lähettää se matkalle eteenpäin sellaiselle Panfubloggarille, joka täyttää samat ehdot; eli käy usein blogissasi, kannustaa, kehuu ja levittää hyvää mieltä. Panda Friendship -palkinto jatkaa matkaa, kun kerrot hänen blogissaan, että hän on saanut tämän palkinnon. Näin Frienship -'laiva' seilaa aavalle merelle, kohti muita iloisia Panfubloggareita! 

Tässä virallinen Panda Frienship -palkintomerkki sekä tärkeät säännöt, jotka palkinnon saadessaan tulisi lukea:


Panda Friendship -merkki, jonka sinäkin voit saada blogiisi, jos saat tällaisen palkinnon!
Panda Friendship -Säännöt (Clikkaa suuremmiksi)

  
Huomasin pikkuisen virheen säännöissä, jonka siis voit skipata! Yliviivatun kohdan siis: "Kirjoita postaus, jossa kerrot, keneltä sait sen, minkä takia käyt tässä blogissa usein (positiiviset perustelut) ja lisää kyseiseen blogiin linkki." <--Linkki lisätään vain pienen hyödyn takia, jonka ns. voi antaa vastalahjaksi palkinnosta, nimittäin blogi saattaa saada uusia lukijoita! :)   (Haluan olla mahdollisimman ystävällinen ja kaikkien puolella)

Koska uusi Panda Friendship lähtee matkaan, minun pitää antaa se ensin jollekulle, joka täyttää ehdot! Annan sen tällä kertaa...Tillervolle! Tässä on linkki hänen upeaan blogiinsa: http://tillervo.blogspot.com/
Onnea hänelle!

T♥:llä Maggy

































































1 kommentti:

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)