Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

torstai 21. lokakuuta 2010

Eläinbongaus alkaa osa 1/2!

Miauskista ja kissamaista torstaita!
Täksi päiväksi bongasin osan Panfun eläimistä hiirestä hevoseen.
Aloitetaampa:
Ensimmäinen on siis hevonen, jonka löydät pandoja seurailemasta tallilta. Hepan takana piileskeli joku panda, joten yhdeksikkö näkyy siksi..
Toinen on pikkiriikkinen hämähäkki, joka roikkuu metsässä. Panfussa on myös monta, muuta hämähäkkiä, niistä myöhemmin. No, se kuva oli pieni ja epäselvä.
 Kolmas onpi yksisarvinen, yksi hevosista. Sillä ei ole pitkiin aikoihin saanut ratsastella, mutta nyt sillä kai saa, hankkimalla satulan!
Neljäs on Wooby. Ne ovat niin lutusia ja nuppusia! Mutta harmii..niitä saa vain sitten jos ostaa kultapanduuden ja enää niitä ei voisi ystävien kutsumisestakaan saada..Sekin oli tooosi epäselvä.
Viides on bolly. Niitä on monenvärisiä, kuten musta, sininen, punainen, keltainen, pinkki ja tiikeribolly.
Tässä kuva maauimalasta, jossa bolly on tramppiksella, siitä pääsee myös peliin Bolly Hopiin.

Ja vihoviimeisenä tänään esiin pomppaa vielä kuva lentokoneelta, teen tehtävää uudestaan...pokopetsit ovat vielä vankeina, mutta varmasti otan kuvan jossa ne näkyvät vapaina vapaudessa! Esittelen jossakin vaiheessa kaikki pokot ja bollyt.
 Tämä tältä päivää! Huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)