Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Naminami Suklaaruudut!

Moikkelis Koikkelis!
Nyt ne vihdoin saapuvat, reseptit! Tänään kirjoitan siis reseptin suklaaruutujen tekoon. Alla ohje..voit kopioida sen itsellesi paperille..kirjoittamalla vaikka jos tahdot. 

 Piirakkapohja:
4 munaa
2dl maitoa
200g sulattetua margariinia                       Huom! 
                                                        Leivinjauhe ja vaniliinisokeri pitää aina sekoittaa ennen taikinaan                                                                lisäämistä. Muutoin ne eivät sekoitu taikinaan tasaisesti, vaan menevät kok-
                                                             kareiksi.
3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoa
3 rkl kaakaojauhtta
3 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokria 

Kuorrute:
2 rkl maitoa
100g marganiinia
1 rkl kaakaojauhetta                                         
Noin puoli pakettia tomusokeria

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Sulata margariini joko levyllä tai mikroaaltouunissa. Vatkaa munat, sokeri ja maito kulhossa. Mittaa sitten vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniliinisokeri, ja sekoita ne keskenään ennen kulhoon lisäämistä. Lopuksi lisää vielä sula margariini. Sekoita kaikki ainekset varovasti tasaiseksi taikinaksi. Älä vatkaa enää, sillä liika vatkaaminen saa pohjan läsähtämään. Kaada taikina leivinpaperin päällä uuninpellille. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuutin ajan.

Kuorrutteen valmistaminen: Sulata margariini ja sekoita se muiden ainesten kanssa kulhossa. Kaada kuorrute jäähdytetyn pohjan päälle. Anna kuorrutteen jähmettyä hetken aikaa, ennen ruutujen leikkaamista. Päälle voit vielä ripotella kookoshiutaleita ta nonparelleja.

Tietolähde: Resepti, eräästä lehdestä, tietoja ei ole reseptissä millään tavalla muutettu!

Nam, minäkin aion kokeilla tuota reseptiä sitten kun ehdin! Seuraavana reseptinä on se mitä on eniten äänestetty kyselyssä..Moimoi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)