Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Kuka on Panfussa rehellisin ja kivoin panda?

Hipsihei ja kikkustuoli sut vei!
 No ehkä se kiikkustuoli oli liikaa...Kuitenkin pikkuruinen kilpailunpoikanen alkaa!!
Elikä äänestä kommentteihin sitä pandaa, joka juuri sinusta tuntuu kaiken rehellisemmältä ja kivoimmalta.
Kommentteihin lisää siis. Pääpalkinto on eniten äänestetylle suurensuuri haastattelu, kuvavalikoima hänestä(pandana), puumajan esittely ja sarjiskin ehkä hänen pandatouhuistaan. Ja kaikki voittajaa äänestäneet pandat voittavat kuvan ja minihaastattelun blogiini!Aikaa äänestää on 13.11.2010 la,  silloin kilpailu loppuu, lasken voittajan ja voittajaa äänestäneet, kirjoitan tulokset tänne.Laitan lisäksi kommetteihin pandanimesi. Kerrothan sille kuka voittaa, että kurkaa blogiini ja lukee säännöt? Sitten, kun olen kirjoittanut voittajat blogiini laita kommentteihin päiväys ja aika jollon voin haastatella sinua, jos voitat!

Kiva kaverini
 Ja sitten muihin juttuihin, tänäänkin pääsee vedenalaiseen kouluun! Eli siis kaikki pääseevät sinne ja sukelluspuvun saat vain sanomalla tietyn sanan, jos et omista pukua. Jos et millään tiedä vedä sinisellä seuraava lause, vasemmanpuoleisella hiiren näppäimellä: Marsse näkyy himmeällä, mutta sillä tavalla näet sen. Koulussa on myös DJ, joka soittaa musiikkia. Tiedätkö vielä miten saa pumpun, jolla voi tyhjätä huoneen, johon ei ole päässyt? Saat pumpun pelaamalla loppuun pelin nimeltä Smart Race. Sen tunnistat etanan kuvasta. Pelissä pitää osata laskea yhteen-, vähennys-, jako-, kerto-ja desimaalilaskuja. En ole itse saanut pelattua peliä ikinä loppuun. On harmi, etteivät tavalliset pandat, jotka eivät ole kultapandoja, eivät pääse sinne pumppaamaan huonetta. Mutta peliä voi pelata painamalla omasta pandasta ja sitten paina pokaalia niin pelit tulevat esille.

2 kommenttia:

  1. Minun mielestä sinä Maggy olet rehellisin ja kivoin panda panfussa mutta et voi haastatella itseäsi ....?!! Joten päätin toisen joka on ... Iiia!!!!!


    T:Annmary
    (:

    VastaaPoista
  2. mun mielestä hassuliini on kivoin ja rehellisin panda.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)