Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

lauantai 30. lokakuuta 2010

Kohti luontoa, linkkivinkkejä ja muuta!



Moiccaa!
Ehditkö nauttia eilen kultapandapäivästä? Minä ainakin, aivan tarpeeksi.Vaikkei joulu ole vielä, jouluun on tasan 56 päivää! Laskin pikaisesti. Mietteissäni päädyin jouluun ja ajattelin aikani kuluksi tehdä uuden jouluisan yläkuvan. Sain idean siitä, kun olin snowangelin( hyvän, vanhan kaverini) kanssa kiipeilemässä ympäri panfua ja otimme kuvia. Niitä tulossa kohta, tästä tulee muuten pisimpiä postauksiani :).
Ja huomaatko kuvassa snowangelin haukottelemassa nuotion äärellä. Makkaratikku tietty unohtui, anteeksi snowangel...Hullunhauskaa, karmivaa ja pelottavaa halloweenia!


Olin tänään kävelemässä metsässä. Tässä hyviä juttuja sieltä, luonto osaa olla sitten ihana ja raitis paikka. Kuvittele, jos maanpäällä ei olisi mitään vihreää, ei olisi happea, ihan oikeasti, kasvit sitä happea tuottavavatkin! Metsän siimeksestä löytyi paljon hyviä asioita. Kuten tämä, oli kosteaa ja vesi oli mennyt sammaleeseen, oli kuin LUONNONTRAMPOLIINI! Se pomputti mukavasti. Sitten toinen hyvä juttu. Näin lahon puun, jossa ei ollut enää paljon kuoria jäljellä ja aivan kuin madot olisivat kirjoittaneet puuhun jotakin. Erotin C ja T, sekä 4. Mielenkiintoista, vai mitä. Siinä eteenpäin kävellessäni, näin hiidenkirnun ja pian toisen ja kolmannen. Kun käppäilin ja käppäilin kauemmas, erotin yhden puun juurelle, samantapaisen jutun, kun laitetaan omenapuun ympärille. Mutta se olikin ehkä PAJUINEN VERKKO! Sekin oli hienon näköinen. Maa oli täynnä ruskehtuneita lehtiä, jotka näyttivät LUONNONLAATOILTA. Näin myös valtavan suoran kallion, sekä KAKSOSET ja KOLMOSET! Siis puut. Niitä kaksosia näillä näkymin oli paljohkon verran. 
Tämä ei sentään ole meidän metsä vaan maaginen metsä. Hmm..sopii Maggyyn hyvin.
Nyt kerron hieman lehdistä. Tuleeko sinulle joku/joitakin lehtiä? Voisitko kirjoittaa mitä lehtä luet ja numero4-10 kommentteihin? Minulle tulee kaksi lehteä Lemmikki ja Villivarsa. Vaikka en ole erityisen kova heppafani, tulee se lehti silti. Tässä linkkejä lehtien kotisivuille:
Koululaisen sivuilla on paljon muutakin mm. testejä, pelejä..
Tänään tuli Villivarsa siinä oli mielenkiintoisia juttuja ja paljon kisoja. Osallistun kaikkiin!
Lemmikkilehti on suunniteltu kaikille eläimistä pitäville. Lehdessä on juttuja kaikenlaisista eläimistä kautta maan. Olen hyvin eläinrakas, joten lemmikki sopii minulle erityisen hyvin. En voisi liiskata muurahaistakaan hämähäkistä puhumattakaan, koska kaikki öttiäiset ja eläimet ovat minusta söpöjä :D
Oma lehti on tärkeä ja päivä menee hupsistakeikkaa, jos lueskelee oikein tarkasti ja osallistuu kisoihin. Julisteissa oli viimeksi lemmikissä koala ja joku koira ja villivarsassa shettis ja dalmatialainen  ja toisella puolella joku heppa. Pidän paljon testeistä, jossa viimeksi testattiin mikä hiiri olet. Minusta tuli pullahiiri! Arvaa kuinka nauratti. Kannattaa siis tilata jokin lehti, jos sinulle ei vielä tule mikään! Absolutic!
Tämän kuvan otin tänään

 Etsin taas kerran pandoja, joita voisin haastatella vieraileviin tähtiin. Jos tahdot haastateltavaksi, olit sitten kultapanda tai et haastattelu sopii ainakin jossainvaiheessa minulle, laita kommentteihin jos tahdot olla vieraileva tähti! Huomenna tulee Kuukauden eläin! 

 Nyt tulee kuvia hieman eri tahoilta. Osa on kultapandapäivästä.
VOI EI! KAIKKI HYVÄ TEKSTI JA KUVAT HÄVISIVÄT JA KIRJOITUSAIKA LOPPUU..HUOMISEEN..:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)