Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

maanantai 10. tammikuuta 2011

Asiaa, asiaa ja asiaa..

 Helouh..!
Sorii, kun en oo kirjoittanut, koska mun toisella pandalla, oli jokin tositosi vanha kultapanduus sähköpostissa ja käytin sen loppuun.. :D
Otin miljoonasti kuvia ihanista asuista taidemaalarista tulevaisuuden asuihin! Mutta, kun otin peräkkäin, niin unohdin tietty tallentaa vanhat..mun tyyliini :)
 Tässä postauksessa on sitten vähän kaikenlaista..
Oletteko te huomanneet ihkauuden linnan terassin? Se on kerrassaan upean fantastinen! Tässä kuva, kun olin kultapandana Mooalla terassilla.
Aivan fantastinen terassi!
 En malta odottaa, millaisia uusia juttuja ne panfuheput keksivätkin! Panfuun on kuulemma tulossa jokin aarre-arkku, jossa on kaikenlaisia askartelujuttuja. Sitten Ellan ja Maxin blogissa luvattiin myös uusi tehtävä! Millainen se mahtaa olla? Toivottavasti jokin jännittävä..
Tänään näin Panfussa taas wanhanwanhan kaverini nimeltä Eva1. Tässä kuva meistä:
Me ollaan hyvät kamut!
  Oletko katsonut muuten tuon videon tuossa edellisessä tekstissä? Tein sen Movie Makerilla. 
Se oli sitten eka videoni! Teen blogini kohtaan "lisää mutusteltavaa" vielä yhden kohdan (siihen ei mahdu enempää kuin kymmenen), nimeltä Tekemiäni videoita tai, että elokuvateatteri. Mollyn idis se Elokuvateatteri :D. 
Sitten hiukan huonompia uutisia. En pysty kirjoittamaan blogiani yleensäkään keskellä viikkoa, syynä koulukiireet yms. Joten kirjoittelen sitten viikonloppuisin, jos ehdin, nimittäin blogin kirjoittaminen on ihanaa! Sunnuntaiksi teen, jos ehdin naputella, sellaisen exstran, jonka nimi on Panfu-Sunnuntai (viikon superexstrapostaus). Ja niissä on sitten kaikkea hassua ja hupsua ja ohjeita ja sun muuta sellaista.
Mutta nyt moikka,
Tassuttain Maggy (luithan tuon etten voi kirjoittaa viikkoisin?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)