Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Tein Panfu-Videon!

Helouh kaikki pirteät pandat! Tein itse tällaisen Panfu-Videon! Toivottavasti pidätte, koska sen tekeminen vei aika kauan. Tein siis tämän videon Windows Movie Makerilla. Sen pitäisi löytyä melkein kaikista koneista ohjelmista. Minulla meni aikansa, kun ymmärsin miten sitä käytettiin..
Teen joskus vielä lisää videoita Panfusta! 
Tässä videossa on molemmat pandani, Maggy ja Mooa. Siinä on myös joitain hyviä kavereitani Panfusta..Tuo alkukuva, mikä tuossa näkyy, jäi toosi suhruisaksi..Toivottavasti kelpaa! 
Psst..Minulla ei ollut ladattuna koneelle mitään hyviä kappaleita, joten jouduin tyytymään lataamaan yhdeltä cd-levyltäni tällaisen kappaleen taustaksi..
P.S. Uusi profiilikuva tulossa♥ 

3 kommenttia:

  1. JÄRJETTÖMÄN HIENO VIDEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Toi musiikkikin on kiva!8)Pitäisköhän munkin tehä, meillä on nimittäin tällä koneella MovieMaker!8)

    VastaaPoista
  2. toooooooooooooooooosi siisti video pitäis iteki harjotella videon tekemistä musaki on toooooooooooooooooooooooooosi hyvä ja sun blogi on sika siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisti meen heti lukijaks mut ny meen ilta puuhiin

    VastaaPoista
  3. Moi!Munkin konees on valmiin Movie Maker,mut siis voiks Movie Makaeril kuvata,vai pitääks olla joku video-ohjelma?Ja jos Movie Makeril voi ottaa videon,miten se tehään?Kiitos,jos ehit vastata!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)