Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

torstai 27. tammikuuta 2011

Pientä uudistusta blogissa

Hellouh Pandapallot!
Eilen ajattelin tehdä pientä pintaremonttia blogiini..joten muokkasin hiukkasen sivuja tuossa "lisää mutusteltavaa" kohdassa. Huomasin, että kilpailu-kohdassa oli joku vanha jouluruno-kisa! Hassua! Tein myös sellaisen kivan kuvan ja kekkasin kaksi kilpailuakin sinne. Teen myös Lemmikki-hoitolan, jossa voi adoptoida oman pandan. Ethän oikeasti varasta tätä ideaa! Ja, tuo yläkuvakin on aikas uusi. Taisin muokkailla myös muita sivuja. Käy kurkkaamassa!
Tänään Panfussa voit jatkaa jättipandan tehtävää. Jättipanda käskee sinun etsiä Panfusta jonkin söpön, pienen ja vihreän eläimen. Etsi se siis, sen jälkeen pitää odottaa ensi viikkoon. Luvassa siis yllätyksiä!

Lettukoju on siirtynyt linnan edustalle. Troy kertoi, että kaikki letut ovat poissa ja kioski Troy mukanaan oli kulkeutunut sinne. Onneksi lettuja on helppo tehdä, joten saat niitä huomenna jo taas! Taisi olla pikku Paul asialla..Tässä hieman kuvia tapahtumista tältä päivältä:

Tässä vinkki vihreän söpön ja pienen eläimen etsimiseen..
P.S. Muistuttakaahan, että laitan ensi postauksessa kuvia, kun Maggy istuskelee kukkakedoilla, eri puolilla panfua. Huomasin juuri, että minulla on 43 lukijaa! Neljä lukijaa lukee blogiani ilman profiilia lukijoissa, ehkä sinullakin on "salaisia" lukijoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)