Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Auta Soqueta!

Hiphei ja hellurei!
Oletteko jo kuulleet, että pieni Soque on kipeänä, sinun täytyy auttaa sitä äkkiä! Mene pian sairaalalle ja puhu sairaanhoitajan (jonka nimeä en muista) kanssa. Sinun täytyy klikata soqueta hoitaaksesi sitä. Kun olet kolme kertaa hoitanut soqueta, saat sairaanhoitajalta jonkin lahjan! Mitäköhän se on? Se tarvitsee kipeästi apua!
Tänään ajattelin, että poistaisin jonkin sivun reunasta, että saisin uuden sivun tilalle. Mitkä kaksi sivua poistaisin? Voitteko kertoa oman mielipiteenne? Tilalle tulisi sivu "Tulevaisuuden Panfu" toiseksi ainakin. Ethän tee samanlaista sivua silti?

Otin yksi päivä rivikuvia hyvän ystäväni majassa, tässä niistä toinen. Tämän kuvan otettuani, keksin hyvän idiksen! Teen joskus sellaisen ison "kortin", jossa on kaikki hyvät ystäväni vilkuttamassa (siinä olisi pieninä kuvina kaikki pandat vieretysten) ! Paitsi, että minun täytyisi ottaa miljoonasta pandasta kuvat, koska minulla on ihania ja hyviä pandakavereita monia :D !
Ketkä ovat yksi ja sama panda?
Tassuttain ♥:
 

1 kommentti:

  1. Moips koiks Maggy!
    Hmmm, niin ne kaksi sivua jotka poistaisit..Minusta voisit poistaa nämä kaksi suvua:Titanic ja etusivu, sillä etusivulle pääsee yläkuvaa klikkaamalla ja kaikki ovat jo varmaan lukeneet tuon Titanic sivun.No muttaah se oli minun mielipiteeni.Ja haittaako muuten jos tekisin sellaisen muotivaatteita pandoille sivun josta sinulle kerroin bussissa?Vastaa suoraan sitten!
    Terkullisin terkuin:
    Molly!:D

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)