Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

lauantai 19. helmikuuta 2011

Uudistusta?

Heipsassaa!
Olen uudistanut blogiani jonkin verran, varmaan huomaattekin. Olen vaihtanut tekstiä. Nyt se on tällaista kiemuraista kirjoitusta. Onko se parempi nyt? Muutan sen ehkä takaisin tavalliseksi. "Lisää mutusteltavaa" kohdassa on Hauskoja pelejä, kopioitavaa ja muuta kivaa, niin laitoin sinne paljon linkkejä hyviin ja melko hyviin virtuaalipeleihin. Lisää olisi kyllä ollut..mutten muista enempää. Vastatkaapas sitten tuohon kyselyyn, nimittäin se auttaa parantamaan blogiani. Uusi tausta pitäisi vaihtaa, mutta testasin eilen niitä, kaikki olivat liian räikeitä ja värikkäitä. Silmät menisivät murskaksi! :D Uusi yläkuvakin olisi hyvä, mutta nykyisen yläkuvan idea on minusta niin hyvä..

Tässä yksi vinkki: Kommentoikaa esim. tähän postaukseen, mitä blogini kaipaa lisää, ideoita? Voitteko vastata samalla myös kyselyyn?

Sain eilen sairaanhoitajalta tai lääkäriltä (mikä lie) sairaanhoitaja asun. Lakissa on sydän ja paidassa punainen risti. Tässä kuva siitä ylhäällä. Minäkin tahdon samanlaisen asun! Minäkin tahdon hoitaa soqueta! Valitettavasti et saa enää Amorosie. Miltäköhän sinä näyttäisit se asu päälläsi, höpsöltä. Minä tahdon sen! Voi Amorosie. Arvatkaapa mitä? Panfuun tulee uusia tehtäviä! Harmi vain, kaksi tehtävää poistuu. Amarulan rakkaustarina ja Big Foot. Tein Big Footin uudestaan, koska se oli niin kiva tehtävä! Mitäköhän tilalle tulee? Uudet tehtävät tulevat ilmeisesti tiistaina, kun vanhat poistuvat silloin. 
Muuten, Annmary postaa puolestani viikon verran, koska en itse voi postata, kun ei ole tietokonetta lähellä.  
Otin huvin vuoksi kuvan päivän sanonnasta. Se saa olla blogissani aina viikon verran sanontana. 
Räjähtänyt wooby(ko)?
Haluatteko muuten nähdä kuvan hölmöstä woobystani, Amorosiesta. Eilen se taisi hiukan yli innostua. Se näytti nimittäin siltä, että se räjähtäisi. Enkä muuten näyttänyt. Leikin vain hiukkasen ja heittelin kärrynpyöriä. Ja tein eilen myös yhtä juttua, lempipuuhaani eli kirjoitin peilikirjoituksena. Sä kirjoitit muuten aika pitkän postauksen. Jepulis. 

Tassuttain: Maggy ja eisoromA ( eli Amorosie) 
P.S. Muistakaa, että Annmary postaa puolestani viikon verran. Ave!






 

2 kommenttia:

  1. CIAO, Maggy!

    Tois sun uusi yläkuva on ihan ahtava! XD Onko se uusi??? Hmm... I yhink thats new. Well... Musta sun blogi on tosi hyvä! Tosin toi kiemurainen teksti on vähän hankalampi lukee. Se ei ole niin selkä.

    ♥ Tillervo ♥

    VastaaPoista
  2. Ave Tillervo!
    Kiitos!!♥
    Toi yläkuva on ollut aika kauan, ajattelin vaihtaa sitä jo, mutta en keksi millaisen uuden tekisin. Sun blogi on myös aivan mahtava!
    Tää kiemurateksti onkin vähän epäselvä..

    Tassuttain: Maggy

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)