Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

tiistai 1. helmikuuta 2011

Sattuma

Hellurei pandapallot!
Tässä tulikin mieleeni, että kun katselin televisiosta viime viikonloppuna jotain sellaista tylsää ohjelmaa, jossa oli joku tyttö ja se halusi opettaa äidilleen saksaa..Tämä juttu liittyy siis Panfuun myös! Se tyttö oli jonkin bändin fani. Sen nimi oli juuri näin kirjoitettu: beFour, tällälailla. Ja se tyttö halusi tämän beFourin esiintymiseen. Ja sitten ne tulivatkin esiintymään sen tytön kouluun. Ja arvatkaapas mitä! Se Panfun jukeboxin kappale "Fireworks by Eva" on bändin beFour -kappale! Kun tuijotin telkkaa niin ajattelin, että se kappale kuulostikin tutulta. Että tämmöistä. 
Kultis päivänä ostin uusia vaatteita ja uuden majan ja paaljon tavaroita! Taas..
Uudistin taas hiukan blogiani! Laitoin tuohon ylös tuollaisen kivan kellon..Poistin myös sivun "kopioitavaa" ja laitoin sen sijasta sivun, johon minun piti pistää paljon pelejä, mutta kappas kummaa, kun laitoin monta peliä, kaikki muuttuivat samaksi peliksi! En kuitenkaan saanut sitä sivua valmiiksi, joten se on vielä luonnoksissa. Joten vaihdan aina kerran viikossa pelin, joka siinä on. Laitan siihen sivuun myös kaikkea kopioitavaa ja jotain Panfumaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)