Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

perjantai 4. helmikuuta 2011

Harmaita pilviä!

Ciao pandaset!
Kammotus kauhistus! Onkohan Kruciolla näppinsä pelissä..?
Kun käväisin Panfussa tänään ja napsautin karttaa, mietin, että näinkö väärin, kun kartassa oli harmaita pilviä. Heti ensimmäisenä minulle tuli mieleen Krucio. Panfuhan oli täynnä pilviä! Sitten klikkasin itseni linnan terassille. Kamaria ja kaukoputki oli ilmestynyt sinne. Kamaria aivasteli ja sanoi, että kannattaa joka päivä käydä katsomassa kaukoputkeen.
Menin katsomaan myös pystyisikö jättipanda tehtävää jatkamaan. Kas kummaa Gulliverillä olikin asiaa. Hän käski etsiä hiekan jyviä. Ja sanoi että yksi hiekanmurukin on yksilö! :D
Kuin neulaa etsisi heinäsuovasta. Löysin kaikki kuitenkin, viisi. Se tehtävä loppuu siihen, kun Gulliver on saanut jonkin jutun valmiiksi. Pitää palata siis keskiviikkona! 
Tassuttain: Maggy

1 kommentti:

  1. Moips Maggyseni!
    Olet tehnyt aika monta postausta näinä päivinä enkä ole ehtinyt vielä kommata, joten kommaan nyt!!Kiitosi TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSI paljon kun kehuit mun blogia niin paljon!!!!!!<3333333333333333333333333
    Muuten mullekkin tuli niistä pilvistä mieleen Krucio!!!X__XEiks oliskin kiva jos Krucio tulisi Panfuun?!Ajattelen ehkä vähän typerästi, mutta olisi kivaa jos se Krucio tulisi edes piipahtamaan ja kivettämään pari esinettä niin saisi tavaroita!!!!Muahahahahhaaaa!No eipä paljoo muuta, mutta miten pystyit tekemään yhdennennentoista 11 sivun tonne Lisää Mutusteltavaa-kohtaan?!:)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)