Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

maanantai 14. helmikuuta 2011

Voitin woobyn, hyvää ystävänpäivää!

Hello ja ihanaa ystävänpäivää!
Voitin woobyn panfun ystävänpäiväkisassa!
Osallistuin Panfun ystävänpäiväkisaan jossa piti väsätä runo. Punoin tietysti runon Annmarysta, onhan hän paras ystäväni♥ Valitsin voitoksi itselleni woobyn ja Annmarylle punaisen sydänilmapallon. Kaikki kymmenen parasta runoa olivat kivoja ja kauniita. Aivan fantastisen ihania kummatkin! Ystävänpäivän vertaisia! Tänään (14.2) arvoituskoneesta saa tällaisen kukkaruukun puumajaan. Tosi söpö! 
Yllätyskoneen lahja ystävänpäiväksi!
Panfun 1-vuotis synttäreitä juhlittiin myös. Uudesta pandavuodesta saattaa tulla entistä kivempi! Koskakohan muuten uudet tehtävät saapuvat? Tasokone päivä oli eilen. Sain Maggylle sen haamuasun, vaikkei se niin hyvin istunutkaan..


Tänään näin myös Panfussa paaljon vanhoja kavereita, joita en ollut pitkään aikaan tavannut. Manga-hullun Airfairyn..Jenzkan ja paljon muita kivoja, jopa Hassuliinin ja Gary2! Tämä ystävänpäivä oli todella hauska!
Arvatkaas muuten mitä? Muistatteko, että laitoin Heart woobyn maskotikseni, sen nimi oli Amorosie. Ja nyt se on oikeasti minulla! Ihanaa!


Tassuttain:♥ Maggy 
P.S. Hyvää ystävänpäivää vielä! Amorosiesta lisää myöhemmin

3 kommenttia:

  1. Onnea Maggy! Olisin halunut myös sellasen mutta en saanut :-( Voitko kertoa blogistani sun blogissa koska... no haluaisin lukijoita

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)