Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista

Google Translator (kääntäjä)

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Maggy palaa kuvioihin!

Heippisrallaa taas!
Palasin taas kuvioihin! Olin siis lomailemassa sellaisessa paikassa missä ei ollut konetta, joten en voinut postata..melkein viikkoon tai oikeastaan koko viikkoon. 
Voittekos kertoa minulle mitä uutta panfussa on tapahtunut kun olin poissa? Muutenhan en pysy ajantasalla.. :)

Heti, kun menin Panfuun huomasin, että olin saanut uuden hymiön! Annmary oli ilmeisesti nostanut tasoani, kun olin poissa. Enpä tiennyt mitä tekisin Panfussa, joten menin istuskelemaan Wanhaan Satamaan laivaan bollyjen kanssa, laivan keinuessa hiljaa. Helmikuun bloggarit oli näköjään valittu. Ei ollut taaskaan minua, mutta ei se kovin paljoa haittaa. Näkyyhän blogini vieläkin Ellan ja Maxin blogi-suosituksissa. Paitsi, että silloin tein yläkuvani piirtämällä. Onnea kuitenkin helmikuun bloggareille!
Annmary oli postannut näköjään kerran ja pikku woobyni kerran. Kivoja postauksia, kiitos Annmary!
Tänään alkupäivästä tein Seilalle yläkuvan. Siinä meni aikas kauan. Mutta lopputulos oli hieno! Icepandan yläkuva on vielä tekeillä. Jos sinä tahdot, että teen sinulle yläkuvan, klikkaa itsesi "haluatko tilata jotakin" sivulle ja kommentoi ja kerro mitä yläkuvaan yms. tahdot.
Tein teille pikku pandat, tällaisen palapelin Panfun kartasta. Hauskoja palapelinteko hetkiä! Jos on ideoita, mistä voin tehdä palapelin, kommaa! Tuo palapeli ei toiminut! Eikää..Koitan laittaa sen myöhemmin, jos se sitten toimisi.

Tassuttain: Maggy

4 kommenttia:

  1. Jeiii!!! Maggy palasi kuvioihin!!! Tervetuloa takas!xP Hei muutes, toi Viikon Bestpanda kuva.. Mistä sait noi reunat..?

    Molly

    VastaaPoista
  2. Moi Maggy! Olisi kiva jos kertoisit blogistani!


    Tassuttain BabyPeach

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina ja auttavat parantamaan myöskin! Kommenttisi on tervetullut, jos se sisältää siistiä kielenkäyttöä, vaikkakin kommenttien valvonta on päällä :)